Sweet Calamity

New member
חחחחח ../images/Emo115.gif

מה יקרה אם green day יבואו לorange day?
נו.היומיומולדת.מותר לי!

Unaffected

New member
לכי תלמדי! D:

איכס החרא הזה גורם לי לא לאהוב בריטים >: מה הם מכנסים ועדה רק בגלל שהרבה יהודים עולים לשם??#$@# אה?@#%@#

Rose131

New member
איזה ועדה כונסה כי הרבה יהודים עלו?../images/Emo12.gif

אני מהזה לא בעניינים
כל הספרים הלבנים, הועדות, הפרעות והנציבים בארץ התבלבלו לי בראש לגמרי
גאד, אני כלכך הולכת להיכשלXD *ממשיכה לכתוב בפורום ולא ללמוד*

Unaffected

New member
לאדעת,אינלה שם

אבל בחלק של הפעילות המדינית של הרצל צריך לדעת שבסוף המאה ה19 עלו הרבה יהודים לבריטניה,ואז הבריטים האלה כינסו ועדה כדי לבדוק את זה ואז הם קראו להרצל שיעיד והוא הסבר להם על הבעיה היהודית ואת ההצעה שלו לפתירון ושבשביל זה צריך שטח אדמה בשביל היהודים ואז הם הציעו 3 דברים שמתוכם 2 נפסלו ומה שנשאר זה אוגנדה והוא דחה את ההצעה וחזר לבקש אותה אחרי שהוא ביקר ברוסיה וראה את המצב הקשה שם אבל זה עורר זעם קשה בעולם הציוני אז הרעיון ירד מן הפרק .
איכס! [כן אני יודעת שאין פה סימני פיסוק כמעט >: ]

Unaffected

New member
ממ אפשר לכתוב על זה אם יש שאלה על הפעילות

המדינית של הרצל בבריטניה

Rose131

New member
אני יודעת מה הפעילות המדינית של הרצל בבריטניה

!!!!1 בערך. כאילו. הוא נפגש שם עם מישהו, לא?
ואז המישהו הציע לו את אוגנדה, ואז אמ. כולם לא היו שמחים, אז לא היה אוגנדה. נכון?

KRUEGER

New member
חחח

ובקשר לשאלה שלך אתמול.. השלטון הצרפתי לא הסכים שתהיה תנועות לאומיות, אבל כן הסכים שתהיה תנועה ציונית בגלל *תופים* שהתנועה הציונית רצתה את המדינה בא"י בניגוד לשאר התנועות הלואמיות שרצו לגרש את השלטון הצרפתי ולהקים על הקרקע שהם ישבו בה מדינה... 'בנת?

sha na na revol

New member
הרצל בכה.

ואז הוא חטף עגבת מזונות אריות אבל ששששששש הוא מת משברון לב.

KRUEGER

New member
../images/Emo2.gif

לא נכון!
הכל בגלל שזאת שהוא באמת אהב מתה

Rose131

New member
LOL

בתחילת השנה אני כזה "המורה, ממה הרצל מת?" והוא כזה "מחלת מין" וכל הכיתה כזה משתתקת והמורה אומר "אל תסתכלו עליו ככה, הוא היה טיפוס פרוע!"

למעלה