MoonyAvFreak

New member
בעעעעעעעעעעע,

ההיסטוריה הזאת מעצבנת אותייי, בעעע, אני לא מוכנה בכלל ואני מלחיצה את עצמי! \: מיאו. אנשייםם בהצלחה!%?(@#&% מי בא ללמד אותי.?! :'(

Rose131

New member
אני צריכה!../images/Emo7.gif

סתםנו. אני מסכמת לבד בסדר דווקא. לעכשיו. הקטע הוא שאני כל הזמן לוקחת הפסקות
אולי אני אתקשר להציק לך בערב עם שאלות

KRUEGER

New member
חח חופשי ^ ^

אתמול דוד שלי שאל אותי שאלות... ומסתבר שאני כן יודעת את החומר! אני רקר צריכה לחזור על ארצות האיסלם
ובגלל יובל ובורשטין אני לא יכולה לכתוב עכשיו "בחינות בעל פה" הם הרסו לי את התמימות
זונות

Rose131

New member
בעברית זה לא מצחיק, באנגלית זה מצחיק../images/Emo6.gif

זה הרג אותי. מיכאל כזה בא אליי "קיבלתי מאה באורל אגזאם!" ולא הבין למה אני מתפוצצת מצחוק

KRUEGER

New member
זה באמת היה מצחיק..

אבל עכשיו כל פעם שאני באה להשתמש בזה אני ישר חושבת על זה וכבר לא יכולה להשתמש
*הולכת ללמוד*

MoonyAvFreak

New member
אני בלחץ,

נראלי שאני יודעת את החומר, אבל אני מלחיצה את עצמי ואז שוכחת הכל ): גררר, מעצבן.

elknetld2kil

New member
באסה לכם

אני מתחיל תקופה של חודש ומשהו של מבחנים בשבוע הבא (אם אני לא אצטרך שום מועד ב' אז זה יהיה רק 3 שבועות).

oshriti123

New member
אתם מלחיצים אותי :<

רק שנה הבאה מתחילות לי הבגרויות. זה באמת כזה נורא? :X

lestatgirl

New member
בתכלס לא..

חוצמהיסטוריה, למדתי סביבות יומיים לכל מגן ובגרות אבל אני זה לא דוגמא כי הכל אצלי 70-80

Rose131

New member
היסטוריה זה הכי נורא.

ולחשוב שאהבתי את זה בתחילת השנה:S הגעתי למסקנה שאני מעדיפה מתמטיקה על היסטוריה, תנ"ך ולשון.

Rose131

New member
כן ניקי, מתמטיקה../images/Emo12.gif

הכל כלכך הרבה יותר הגיוני. בהיסטוריה זה סתם מפגר. נגיד, נגמרת מלחמת העולם הראשונה, מגבילים בהמון דברים את גרמניה[איסור על ייצור נשק, איסור על החזקת צבא של יותר מ100 אלף חיילים, תשלום פיצויים לכיסויי המלחמה לשאר הארצות, לוקחים להם את השטחים, אוסרים עליהם להתאחד עם מדינות, מחייבים שתהיה להם דמוקרטיה] כדי שלא תהיה מלחמה שנייה, ובסופו של דבר כל ההגבלות האלה זה בין היתר מה שגרם לשנייה לפרוץ. מה הגיוני פה?!

sha na na revol

New member
ברור שמתימטיקה הגיונית,

*כל עוד* מצליחים לפתור בה משהו, שזה מה שמבדילים בין אנשים כמוך לאנשים כמוני. מה שאמרת: הגרמנים היו אימו והלכו לחתוך ולשרוף יהודים.

למעלה