אדם בקשר עם אלטון ג'ון

mayarel

New member
אוקי אם כבר לא קשורה אז עד הסוף..

הראיון הכי מצחיק EVER
הדמות של המראיין הוא דמות קבועה בתוכנית little britain והוא מצהיר על עצמו תמיד כהומו היחידי בכפר למרות שכולם סביבו איכשהו או הומואים מוחצנים או מנסים תמידית להתחיל איתו.. הינה הוא מראיין את אלטון ג'ון
http://www.youtube.com/watch?v=x0zUOzkHwAE (זה היה לפני שאלטון ודיווד התחתנו)

lama ken

New member
אני אגיד לך את האמת (חצי ../images/Emo32.gif )

אני אוהבת את Little Britain וגם הדמות הזאת תמיד הצחיקה אותי, אבל מאז שנהייתי יותר רגישה לנושא זה גורם לי לתחושה לא נוחה, כמו גם הדמות של העוזר של ראש הממשלה שמאוהב בו, וגם דמויות דומות בתוכניות אחרות וסרטים (ברונו לדוגמה), כאלו שמקצינים ומגחיכים את דמות ההומו המוחצן. אני חושבת איך מרגישים הומוסקסואלים ביחס לדמויות כאלו, ואני משערת שיש ביניהם דיעות שונות, ויש כאלה שלוקחים את זה בכיף, כמו שאלטון ג'ון כאן משתף עם זה פעולה, אבל שיש גם כאלה שזה פוגע בהם. וגם מבחינת ההשפעה החברתית של זה נראה לי שדמויות כאלו לא מעודדות סובלנות וקבלה, כי הן מחזקות סטריאוטיפים ומגחיכות. למרות שאני בטוחה שליוצרי "הממלכה הקטנה" אין כוונות רעות כאלו (וברונו בכלל מנסה לחשוף הומופובים ולהגחיך אותם, אבל בדרך אולי הוא גם בלי כוונה פוגע בצד השני...)

mayarel

New member
בדרך כלל אני ממש מסכימה איתך

אבל פה זה ממש ממש אחרת..
אין כאן רמיזות מתחת לשולחן.. כאילו שמספיקה קריצה או משהו כזה וישר מבינים את המסר המיני המלוכלך... דווקא הפתיחות שלהם.. , וההתיחסות כאילו הבדיחה היא בכלל אנשים שלא קולטים כמה זה הדבר הכי טבעי בעולם.. אני מניחה שההבדל הגדול נובע מעצם זה שהשחקן באמת הומו... הוא מתייחס לנושא מאוד בגובה העיינים. זה לא לצחוק באופן מתנשא ולא על ההומוסקסואליות... ככה אני לפחות מרגישה
לגבי ברונו אני אמביוולנטית. אומנם הקטע שבו הוא מזמין אנשים לקרב בנושא אנחנו לא אוהבים הומואים.. ואז הוא מתחיל להתמזמז שם עם זה שכאילו בא להלחם איתו פשוט רצח אותי מצחוק אני מודה
אבל באמת בהרבה דברים הרגשתי שהוא באמת מנסה לייצג איזה הומו טיפוסי במקום אדם מסויים אחד. וזה הפריע.

heart1soul

New member
וואו ברונו ברונו ברונו

זה באמת היה סרט שהיו בו קטעים קורעים מצחוק כמו שאמרת במיוחד בזירת ההאבקות, אבל פשוט בכלל הסרט כולו היה TOO MUCH. היו בזה צדדים חשובים כמושהעובדה שהוא גם בחר להציג איך החברה מנסה "לרפא" את ההומואים, עם כל השיטות הנוצריות המוזרות שלהם, וזה אני בטוחה שפתח לחלק מהאנשים את העיניים. מצד שני הוא בחר להפוך את זה קיצוני ומצחיק כדי שזה יפנה לאוכלוסיית הצעירים אבל בעיקרון נראה לי שזה כן בא להביא לקבלה של ההומואים, על ידי האוכלוסיה שפחות מקבלת אותם בדר"כ.. למרות שמאוד קשה להכחיד הומופוביה באופן כללי ואף סרט לדעתי לא יצליח לעשות את זה. דרך אגב מישהי ראתה פה אמא מחליפה?? זה היה מזעזע היה לי מאוד מאוד קשה לראות את האמא שם, פוגעת כלכך בזוג הדתיים האמריקאים המקסים הזה .. הם היו כלכך מתוקים!!

mayarel

New member
כן גם היה את הקטע של too much

אבל גם את העניין שהוא החליט לחבר הומוסקסואליות עם שטחיות מוחלטת. אני מבינה מאיפה בא החיבור הזה.. אבל הפריע לי שהוא לקח דווקא את הדמות הזו..

mayarel

New member
כן גם היה את הקטע של too much

אבל גם את העניין שהוא החליט לחבר הומוסקסואליות עם שטחיות מוחלטת. אני מבינה מאיפה בא החיבור הזה.. אבל הפריע לי שהוא לקח דווקא את הדמות הזו..

lama ken

New member
יכול להיות שבמקרה של דאפיד את צודקת

כי הדגש שם הוא על כמה שדאפיד בעצם לא חריג כמו שהוא חושב. יש לי גם רושם (לא יודעת אם נכון) שבבריטניה יש יותר קבלה מאשר בארה"ב והדברים שם נראים אחרת. אני מעדיפה את ההומור הפתוח שלהם ע"פ ההומור האמריקאי ששם זה תמיד סטרייטים שצוחקים אחד על השני ברמיזות של "אתה הומו" כאילו שזה משהו רע. בכל אופן יכול להיות שפיתחתי רגישות יתר, אבל עדיין אני לא בטוחה שאין הומוסקסואלים שיפגעו מדמות כזאת.

mokasosex

New member
אני בהחלט מסכימה איתך,

באירופה בכללה נושא קבלת ההומואים יותר קל לעומת אמריקה.. במיוחד בארצות דוגמת צרפת, שקבלת השונה שם היא על כולם ולכן זו ארץ שגם הצד הגיזעני יותר מוחצן כי לכל מטבע חייבים להיות שני צדדים. אמריקה מנסה בכח לייפות וככה גם הקבלה וגם ההתנגדות מנסים להיות מטואטאים יפה יפה.. ואם כבר בסדרות על הומואים עסקינן "וויל וגרייס" זה הכי מצחיק שיש

InbarKiii

New member
חחח אני מתההההה על התוכנית הזאת

והראיון הזה ענק! חחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
איזה קטעים שכולכן מכירות את התוכנית ../images/Emo6.gif

פורום של מחוננות אנחנו

InbarKiii

New member
חחח נו ברור, לא הגענו למסקנה הזאת כבר? ../images/Emo6.gif

אצלי פשוט אין תוכנית ביס [או בערוץ 14 ביס יותר נכון חח] שאני לא רואה D:

mokasosex

New member
תודה, עכשיו איפה שלא אהיה אני אדע

ב12 לפתוח את הטלוויזיה בערוץ המתאים [=

t r e c o o l

New member
ואווו!!! זה ענק!!

אני לא כ"כ מעריצה של אלטו ג'ון, אבל זה כבוד ענק! הלווואאאאאיייי שהםיעבדו ביחד ושהוא יכתוב לו משו(
) אני שמחה שהבריטים מאוד אוהבים את אדם
מרגיע לדעת שאין קשר בין הכותב של פול אאטובוי/קיילי מינוג לאלבום של אדם.. אני כבר פחות מפחדת מהאלבום עצמו
ואולי אלטון כותב לו כבר לאלבום? אדם לא סתם הזכיר אותו.. *אני ממש צרכה עוד פיסת מידע בנושא!!!!*

למעלה