איך אתם מרגישים נוח - עם או בלי

Yin

New member
למה אתה לא מסכים?

שיש מערכת שמורכבת משני אנשים וששניהם מקבלים תועלת אימונית (ברמות שונות)? עדי

גלעד63

New member
זה מעניין

איך זה מתחבר עם גישתך לפיה מאמן צריך לבוא לאימון ממקום נקי, מינימליסטי ושווה נפש?

Yin

New member
לא יודע

אני מניח שאתה שואל לגבי הצבת גבול - זה עדיין יכול לבוא מתוך נקיון, מינימליזם ושוויון נפש. איפה אתה רואה בעיה או סתירה?

גלעד63

New member
אני מפרש שיוויון נפש

כהיעדר אינטרס בתוצאות האימון - המתאמן ורק המתאמן אחראי לתוצאות. אתה אומר - צריך להציב גבולות - למה בעצם? אני מניח שתשובתך תהיה כי מנסיונך גבולות תורמים לאפקטיביות של האימון. מתאמן שעונה לשיחה שאינה חירום ואינה ילדים סבור, כנראה, אחרת - כיצד, ממקום של שיוויון נפש, נסיונך עדיף על שלו?

Yin

New member
מינון

מענה לשיחה שאינה שיחת חרום פעם בכמה פגישות זה דבר אחד. מענה ל 4-5 שיחות שבכל אחת מדברים רק 3-4 דק' זה דבר אחר. באופן שווה נפש לחלוטין - אין ברצוני לאמן מתאמן שלא מחוייב ובאופן קבוע מדבר בטלפון (לצרכים שוטפים) במהלך הפגישות, לאורך זמן. עדי

חוקים..

יש לי בעיה עם חוקים.. קל מאוד לדבר על משהו שאסור לעבור עליו.. מה תעשה אם המתאמן יבוא ויגיד.." יש לי מקרה חירום.. אני רוצה להשאיר את המכשיר פתוח".. האם תמשיך ותגיד ."זה חוק!!" או שאולי תחרוג מהחוק ותאפשר.. ואז מה שווה החוק? אם אתה יכול מתי שאתה רוצה לשבור אותו?.. אני מעדיף גמישות.. קשיחות מוחלטת של חוק רק מגבילה ובסוף החוק נשבר.. אור ואהבה

tlingit

New member
תודה לכולם על התשובות

היו תשובות ששיקפו מחשבות שלי, היו תשובות שגרמו למחשבות חדשות. אני רוצה לשתף אתכם בעוד דרך אפשרית שלא הועלתה בדיון עדיין לפעמים קורה שאחרי שהמתאמן מתנסה באימון שבו הוא מאפשר כניסת הפרעות שונות הוא עצמו מכריז שאת פגישת האימון הבאה הוא מעדיף לקיים באוירה נטולת הפרעות מבחוץ

למעלה