החוליה החלשה

lilison13

New member
כן באלבום הראשון

אולי מישהו ישנא אותי כאן בגלל שאני אומרת את זה,אבל אני באמת לאמבינה איך מיי כמיקל הצליחו לפרוץ דרך איתו,אבל הכי חשוב שפרצו דרך ועושים עכשיו שירים מצליחים מעולים ומדהימים. נגיד באלבום הראשון הדיקציה של ג'רארד גרועה פי איזה 1000 מעכשיו והקול לא כזה יציב :( ועוד כמה פרטים שיאן לי כח להתעמק בהם עכשיו

Ayush Cohen

New member
לדעתי רק Early Sunsets Over Monroeville

יפה ובאלבום השני הם רק הצליחו ורואים בו שיפור גדול כיאלו הרמה באמת טובה והאלבום הראשון ממש לא טוב

lilison13

New member
בדיוק!

אני דווקא אוהבת את HONEY THIS MIROR..... הפזמון של ליידי אוף סוורוו את שניהם,בגלל שיש בהם שיש בהם כ"כ הרבה אנרגיות ובמיוחד בהופעות! וההתחלה של דמוליטיון לווור בקיצור אין שיר שאני מסוגל לאהוב מההתחלה עד הסוף מהאלבום XD

NoAmItA ChAn

New member
מה! ו-Our Lady Of Sorrows?

שיר אדיר, עם השורה הנצחית שלהם: Oh, how wrong we were to think that immortality meant never dying. או סקייליינס? ו-וומפיירס וויל נבר הרט יו? (עם הקליפ הביאזרי שלו) והאדפירסט פור האלוס עם הלחן המגניב ואחד הלחנים הכי קיצביים שלהם?

Ayush Cohen

New member
אני אוהבת רק את השיר ההזכרתי קודם

הלחנים חמודים אבל ג'ראד לא שר כזה יפה והוא צורח ובוכה וזה מעצבן אותי לא התחברתי לסגנון הזה שלהם מזל שהם הפסיקו אותו ><

NoAmItA ChAn

New member
תראי, בתכלס

גם אני פחות התחברתי לסגנון הזה. אגדיל ואומר שזה האלבום הכי פחות אהוב עליי, ואני אוהבת הרבה יותר את הצליל שלהם באלבומים השני, השלישי והרביעי. אבל עדיין, האלבום הראשון הוא לא אלבום גרוע :) ולג'רארד יש שם כמה שורות מקסימות, ולדעתי למרות שהוא צורח יש בהחלט שירים שהוא שר יפה
אבל דעתך וזכותך, ואני מכבדת אותה לגמרי :)

PUMPKIN juice

New member
לאלבום הראשון צריך להתרגל..

גם אני בהתחלה נרתעתי ממנו אבל אחרי כמה שמיעות הוא פשוט מדהים, עמוק ומרגש ממש
הם גם לא פרצו איתו, הם התפרסמו ממש רק בטרי צ'ירס :)

ronali001

New member
נכון נכון צריך להתרגל XD

ת'כלס זה אלבום מעולה,הם דיי השתנו בין האלבומים,גם שמים לב שיש דברים שהשפיעו להם על הסגנון והכתיבה,כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו :)

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif מזדהה איתך לגמרי .

שמעתי את האלבום מספר פעמים, מאז לא יצא לי לגעת בו ונראהלי גם לא יצא .

lilison13

New member
מצחיק איךשכל מי שאוהבת את דיסטוריה שונא את

סאמרטיים ולהפך XD

Ayush Cohen

New member
כי זה ממש סגנונות שונים

אני מתארת לעצמי שמי שאוהב את דסטרויה אוהם שירים ממש רעשניים ( זה לא אמור להיות רע) עם הרבה גיטרות ועוצמה ומי שאוהב סאמרטיים אוהב יותר שירים רגועים וגם MCR ג'ראד אמר על השיר שהוא לא הסגנון שהם רגילים לעשות בדרך כלל הם כיאילו ממש מנוגדים כזה

SugarRush

New member
../images/Emo45.gifSummertime

SING מצטערת חברה.. אבל תאמינו לי הבחירה היתה קשה!

למעלה