כהמשך לשאלה של נשואה00

../images/Emo33.gifכהמשך לשאלה של נשואה00../images/Emo33.gif

מעניין אותי לדעת כל כמה זמן אתם משוחחים עם השווער/שוויגער שלכם מעבר לזמן שאתם אצלם? מדברים בכלל בטלפון? מי מתקשר? והאם מפטפטים ביום יום/ רק אומרים שבת שלום/שנה טובה?....

candy77091

New member
לא משוחחים אם אין צורך.

לא אוהבת לדבר עם קרובי משפחה. החמה שלי מתקשרת אליינו פעם בשבוע בערך.אמא שלי מתקשרת יותר,טוב כי אנחנו גרים באותה עיר..והרבה פעמים אני עושה לה קניות והיא לי ועוד כל מיני כאלה..

טחג

New member
פעם/פעמיים בשבוע בד"כ

חמותי מתקשרת אלי כדי לשמוע "חדשות" עלינו. וכשרוצים לתאם שבת אז גם איתי. אני גם משתדלת להזכיר לבעלי להתקשר אליהם לפני ואחרי שבת.

אנחנו גרים קרוב

כך שרוב השיחות נעשות פנים מול פנים, לעומת זאת רעייתי משוחח עם אמי די הרבה במהלך השבוע.

אביטל60

New member
אנחנו

משוחחים לפחות פעם בשבוע. ןביום שישי בעלי משתדל לומר שבת שלום... מעבר לזה רק אם יש משהו מסויים...

../images/Emo31.gifאני לא נוהגת להתקשר

פשוט...אין לי מה לדבר איתה
ובעלי בדר"כ מדבר איתה ומעדכן ומתעדכן במה שקורה. אבל חמותי מתקשרת מידי פעם לשאול מה נשמע.. ממש לא מגיע לידי הטרדה!- פעם בשבועיים בערך

לרגע נבהלתי שאני היחידה שלא מתקשרת... ../images/Emo6.gif

אבל לאחרונה אני מפתחת נקיפות מצפון בנושא...

נשואה 00

New member
כמעט כל יום

יש ימים שלא מתחשק אז אני לא מתקשרת תראו מעבר לכך שהיא חמותי היא סבתא והילדים רוצים לדבר איתה ולשאול לשלומה הם נורא מתגעגעים כשלא שומעים אותה וחוץ מזה אני חושבת שזה חסד להקשיב ולהתעניין

נעמה92

New member
מתקשרת פעם עד פעמים בשבוע

לדבר עם גיסתי שעדיין בתיכון ועל הדרך מדברת גם איתה

מיקי*

New member
נראה לי שנשים מתקשרות יותר לשוויגער

בעוד הגברים בד"כ לא מתקשרים לשווער.שייגער אלא אם יש צורך בכך. למרות שאצלינו אשתי לא מתקשרת כלל לאמא שלי. ואני לא מתקשר להורים שלה גם.

בסג

New member
לא מתקשר אליהם, לא מתקשרים אליי

אשתי מדברת איתם מפעם לפעם, אמא שלה מתקשרת אליה בעיקר. לעיתים רחוקות אבא שלה מתקשר אליי כשיש לו משהו לשאול אותי.

שרונס21

New member
תהיי רגועה.. בשורות!

אני לא מתקשרת לחמותי..גם היא לא מתקשרת ומדברת איתנו. רק להבנה כללית, אנחנו לא בריבים או משהו בסגנון. פשוט חמותי לא אוהבת את המושג טלפון והיא יוזמת שיחות רק כשמישהי יולדת או חלילה מישהו נפטר. עצוב לשמוע אך ילדיה לא בראש מעיניה. בעבר היא כבר הודיעה לי שהיא אמא קרה.. פשוט, שלא אתלה ציפיות... מעודד, הא?

אוווווץ'

"אמא קרה". כואב לשמוע.... {אגב, אני בעקבות השירשור קיבלתי על עצמי בלנ"ד להתקשר אליהם יותר. נניח פעם בשבוע בלנ"ד.}

חמותי הצהירה בעבר: אני לא אוהבת אף אחד

ובאמת אף אחד לא מעניין אותה. גם בנה היחיד. היא מתקשרת כשיש לה אינטרס. ובעיקר בשביל לגרום לנו לרגשי אשמה או כדי להסביר לנו שהדרך שלנו לא נכונה.. אם להיות הוגנת כלפיה אז אני אפרט: בתחילת הנישואים(אנו נשואים שנתיים וחצי) הייתה מתקשרת לאורך כול היום לבעלי כדי לשמוע מתי הלכנו לישון/קמנו מה בישלתי לאן הלכנו מתי חזרנו וכו' וכמובן שאמא יש רק 1 ואשה אפשר להחליף כמו גרביים וכמובן שיזרוק אותי כבר.. אני הייתי מקבלת טלפונים כשהיא הייתה שומעת משהו שלא מצא חן בעינה וכמובן כדי להסביר לי שאני אשימה בהכול ואני מקור הרוע. אני עד לפני חודש השתדלתי להתקשר- כשאנחנו במצבים סבירים ( לא בריבים) מתוך נימוס, לא שזכיתי להערכה או שזכינו להתעניינות מיוחדת.. כרגע אנו גרים אצל הוריי אך תמיד היה קשר טלפוני בין בעלי להוריי

וואווווו

נשמע שהקב"ה מעמיד אותך בנסיון לא פשוט....
והעצות של קנדי על סגירת ברזי אינפורמציה חשובות פה מאי פעם....

למעלה