כהמשך לשאלה של נשואה00

candy77091

New member
אל תקחי ללב.

יש אנשים שלא מבינים כמה מילה שלהם יכולה להרוס בנ"א.והקטע המעניין שהם חושבים שהם עושים את זה לטובתך.אנשים עדיין לא הבינו שפסימיות עדיין לא הביאה טוב לאף אחד.הורים שלי הם גם כאלה,אבל אני עומדת בגבורה והרבה בזכות בעלי והשכל הישר. את לא צריכה להתקשר אליה אם היא רק מזיקה לך במילים שלה.תחשבי על טובתך וטובת בעלך והבית שלכם ולא על "להיות נחמדה" לחמותך.כי גם אם תהיי וגם אם לא,זה לא יועיל ולא יוריד שום דבר-האשמות תמיד יהיו..אז לפחות כשלא תדברי איתה את תוכלי לחיות בשקט ושלווה.

נכון!

ואם פעם חשבתי שסיפורי "כלה- חמות" שייכים לאסכולת הגוזמאות והכתבות במגזינים, היום אני מבינה יותר מאי-פעם, שהמושג הזה קיים גם קיים
(למרבה הצער)

candy77091

New member
אני בדיוק הפוך ממך.

חשבתי שהחמות היא בנ"א רע ונורא כי האמנתי לסיפורים הללו וגיליתי חמות מקסימה שמתקשרת ושואלת אותי למה אנחנו לא באים לבקר אותם..ואח"כ משתתפת בצערי ואומרת שבאמת קשה לי ואני לומדת והכל..

התכוונתי ש../images/Emo26.gif

"עכשיו"- כשאני קוראת את כל הספורים מסמרי השיער בפורום מאנשים ונשים אמיתיים ולא בכתבות, שאין לי מושג אם הן לא מצוצות מהאצבע, אני מאמינה שיש מציאות כזאת של שוויגער כלבה, קרציה וסכסכנית
. וממש לא התכוונתי שאחרי שהכרתי את חמותי ראיתי זאת אלא בדיוק כמוך!- אחרי שהכרתי אותה, חשבתי שאין מושג כזה סיפורי חמות איומים וזה המצאה של ה"גראמען" במצווה-טאנץ

למעלה