איך אתן נהנות לשים תמונות חח

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

ענבר1

New member
כן זה תחביב בפורום כנראה לשים

תמונות של כול השחקנים שיש..וככה גם מרעננים את התמונות במאגר ומחדשים הנה לוסי ודייזי יש דימיון

ברודי

New member
אני לא רואה דימיון

ועם כל הכבוד לאנשים פה שאוהבים אותה היא דיי מכוערת.

*neta*

New member
שאמרת אותה

התכוונת לגברת לולס הצעירה, או לגברת לולס הצעירה-הבת ? *רוצה להיות בטוחה*

Ma E

New member
לוסי לא יודעת להתלבש במציאות!! ../images/Emo3.gif

לוסי כמה שאני חולה על התחת שלך!!!! תלמדי להתלבש נורמליי!! חחחחחחחחחחח אם היא היתה כל הזמן נראת כמו בתמונה ששמתי היא ממששששששששששששששששש מדהימההההה!!! רק חבל שאין לה טעם בבגגדים..
לצערי i love you lucy!!!

*neta*

New member
כמה דברים :

ראשית, אני לא מצליחה לראות את התמונה שצירפת, עושה לי איקס אדום מעצבן נקווה שזו רק תקלה זמנית. בקשר לבגדים: אנחנו לא יודעים מה האופנה שם, וחוץ מזה מי קובע מהי אופנה? כי אף-פעם לא ראיתי מישהו לובש משהו מערוץ האופנה, אז זהו אין אנשים "אופנתיים" יותר ? ואנחנו חיים בעולם המערבי, שבו אנשים יכולים ללבוש מה שהם רוצים, בלי לספוג ביקורת, כל אחד צריך ללבוש מה שנוח לו ולא מה שה"אופנה" מכתיבה, אנחנו אנשים שונים (אבל שווים
) ולא איזה חלק מקולקטיב שבו כולם אותו הדבר. *מגנה על לוסי*

shanyz

New member
נטע..!

גם לי יש איקס... ממ.. תראי- כל אחד עם הטעם שלו.. גם אני לא חושבת שלוסי מתלבשת כל כך יפה.. לפעמים היא לובשת דברים לא מתאימים. אבל זו דעתי כמובן.. נניח רנה מתלבשת לדעתי מאוד יפה. כל אדם מה שהוא אוהב...

*neta*

New member
דברים לא מתאימים...

אני שמחה שהפכנו להיות מומחים בענייני אופנה, זה דבר בסיסי ביותר וחשוב למען קיומה של האנושות.

Dafi the Mighty

New member
אוי נטע... ../images/Emo24.gif

אני כל כך נהנית להבין שאת חושבת את אותן מחשבות שאני חושבת ושמחה מאותם דברים שאני שמחה...
חחח סתם, את מה זה חמודה כשאת מגוננת על לוסי. אני איתך! יאללה! העובדה היא- שלא משנה *מה* לוסי תלבש, זה יהיה יפה עליה. אז למה לדבר על הבגדים ה"לא אופנתיים" שלה? היא יפה בכל מצב וכל מה שתלבש- נאהב אותה! זה מה שחשוב. זהו.

shanyz

New member
נכון...

לא אכפת לי מה היא לובשת רק אמרתי שלפעמים לדעתי הבגדים שהיא לובשת לא מתאימים! לדעתייייייייי

shiri_b

New member
תלוי מתי... אני מודה

שבתמונה העגילים שלה לא משהו..
אבל דבר ראשון העובדה שהיא נראת מהממת לא משנה מה היא לובשת אומרת הכל. דבר שני זה עיניין של טעם אישי ולפעמים היא מתלבשת טוב ולפעמים לא. אני אוהב אותה בכל מקרה

למעלה