הדבר היחיד שאני הבנתי זה שסובי פדופיל. זוה.
M marinaaa New member 19/4/06 #55 ../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif הדבר היחיד שאני הבנתי זה שסובי פדופיל. זוה.
J JeTfIrE New member 23/4/06 #101 ../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאני היחיד שהבנתי?סO (בערך סO, רק בערך סO) לאמשנה =|
E Envious New member 19/4/06 #63 תקראי את המנגה ילדה ~ ראיתי שהתחלת דאט נוט ! ככה אוקא צריך להתנהג ! ללכת אחרי הסאמא שלו
G Goggle Girl New member 19/4/06 #23 שוג'ו קאקומי אוטנה הא, הקדמתי את יונע בסיילור מון יש שוג'ו איי אם יש לך כוח לסדרה של 200 פרקים XD
N Neon taichou New member 21/4/06 #87 ../images/Emo205.gif אם לא מהממת אז מדהימה. יאללה, נמשיך ככה עד שאני ארוקן את כל התיקייה שלי לפה. או עד שאור יעשה עליי באן. <_<
../images/Emo205.gif אם לא מהממת אז מדהימה. יאללה, נמשיך ככה עד שאני ארוקן את כל התיקייה שלי לפה. או עד שאור יעשה עליי באן. <_<
ל לבנדר א New member 19/4/06 #54 אבל מאיפה לעזאזל אני משיגה אותה? ]; [אגב, מחשבים זרים זה דבר מרושע!1 >O<; *בוהה בבלבול באותיות בגודל ביצי דינוזאור*]
אבל מאיפה לעזאזל אני משיגה אותה? ]; [אגב, מחשבים זרים זה דבר מרושע!1 >O<; *בוהה בבלבול באותיות בגודל ביצי דינוזאור*]
T The Snow fox New member 21/4/06 #90 מחקו את זה, ואני חייב להפיץ../images/Emo63.gif תראו Ouran high school host club.
כ כפית במצב כפית New member 21/4/06 #95 ../images/Emo204.gifראיתי אותו ^________^ הומיגד. טירוף. גאוניות. טאמאקי 3> !!! הוא כ"כ חמוד בפרק הזה XDDD
../images/Emo204.gifראיתי אותו ^________^ הומיגד. טירוף. גאוניות. טאמאקי 3> !!! הוא כ"כ חמוד בפרק הזה XDDD
H Hinamori New member 21/4/06 #97 אמג ראיתי את זה היום זה גאוניייייייי XDDDDDDDDD אוי הנורות ~! עד שקלטתי ! ואני אוהבת את היקארו וקאורו. הם מזכירים לי את פרד וג'ורג'. XD
אמג ראיתי את זה היום זה גאוניייייייי XDDDDDDDDD אוי הנורות ~! עד שקלטתי ! ואני אוהבת את היקארו וקאורו. הם מזכירים לי את פרד וג'ורג'. XD
M marinaaa New member 22/4/06 #100 אוי אוי ה../images/Emo62.gifותXD../images/Emo110.gif מצחיקות כל כך:] בהחלט סדרה מקסימה:]