L Lex 1 New member 16/9/07 #11 בלאדי. זה קשה ../images/Emo178.gif יש לי פה מבחר באמת גדול של תמונות מדהימות. אניווי, אהבתי במיוחד את זאת [אומנותית משהו ]
בלאדי. זה קשה ../images/Emo178.gif יש לי פה מבחר באמת גדול של תמונות מדהימות. אניווי, אהבתי במיוחד את זאת [אומנותית משהו ]
M m i c k e y 15 New member 16/9/07 #14 איו הוא ענק בתמונות אומנותיות של במקרה! XDD וכשהוא ביחד עם דני אז בכלל.. לדני אין הרבה אבל יש..XD
ה ה א ל י מ ה XD New member 21/9/07 #42 ../images/Emo45.gifיאו אני מתה על התמונות האלה שלו../images/Emo99.gif
B Bleed for Me New member 17/9/07 #17 ../images/Emo26.gif אמנם לדעתי היא לא הכי יפה אבל היא בהחלט הכי מצחיקה
י יעליקק New member 17/9/07 #18 אממ כנססו דחוף בבקשה .. לא שיחקתי במשחק הזה אבל יש לי תמונה של טום עם גיטרה ופול תמונות שהייתם צריכים.. אז מותר לי עכשיו להצטרף ? אם כן לאיזה קבוצה להצטרף ? אם זה לפי העדפה אז באלי דאגי P:
אממ כנססו דחוף בבקשה .. לא שיחקתי במשחק הזה אבל יש לי תמונה של טום עם גיטרה ופול תמונות שהייתם צריכים.. אז מותר לי עכשיו להצטרף ? אם כן לאיזה קבוצה להצטרף ? אם זה לפי העדפה אז באלי דאגי P:
B baril New member 17/9/07 #19 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו ענק
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו ענק
M m i c k e y 15 New member 17/9/07 #20 XDDD "אנייייייייי מ ת ע צ ב ןןןןןןןןןןןןןןן" XDD ותדמיינו שהוא צועק את זה חחח
י יעליקק New member 17/9/07 #23 בבקשה שמישהו יענה לי ... אפשר להצטרף לקבוצה של דאגי !? יש לי תמונות של טום עם גיטרה ..
R roni poynter New member 18/9/07 #25 לא,אנלא מרשה לך להצטרףף... חחח סתםםם לאדעתת תשאלי את זאת שאחראית על המשחק הזה שנראה לי שזאת m o r 1 0 2 !! בקיצור תשאלי אותהה=]
לא,אנלא מרשה לך להצטרףף... חחח סתםםם לאדעתת תשאלי את זאת שאחראית על המשחק הזה שנראה לי שזאת m o r 1 0 2 !! בקיצור תשאלי אותהה=]
L Lex 1 New member 19/9/07 #27 אפשר להתחיל להצביע לא..? ../images/Emo12.gif ומממ.. אני יכולה להצביע גם לבנות בקבוצה שלי..? ><" טחחח טוב שנזכרתי לשאול..
אפשר להתחיל להצביע לא..? ../images/Emo12.gif ומממ.. אני יכולה להצביע גם לבנות בקבוצה שלי..? ><" טחחח טוב שנזכרתי לשאול..