חיפושייה D:

MichelleLev

New member
אני חייבת תמונה של זאראקי ויאצ'ירו

יחד.. [לא שיפ איכ X:] אריגטו טוו צ'אן

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif המלצות ../images/Emo15.gif

חדש ^.~ אפשר לתת המלצות לפיקים, פאנארטים, יוצרים או כל דבר אחר שקשור לבליץ'

N o R i K o

New member
תראו קימינוזו~! ../images/Emo142.gif

המדובבת של הארוקה היא הזאת ששרה את השירי פתיחה וכאלה של מאי הימה ומאי הימה זה האנימה שחנ הכי אוהבת ובליץ' זו האנימה השניה ומכאן הקשר D:

Hinamori

New member
המחזמר הוא תועבהההה../images/Emo181.gif

הוא קרא לה הינאמורי-פוקוטאיצ'ו. ממתי היטסוגאיה קורא להינאמורי הינאמורי-פוקוטאיצ'ו!!!!11 פאקצותתתת ;_;

התלבטות רצינית:

אני רוצה לכתוב ביארנ פקאצות. כן, אתם יכולים להרחיק את הקלשונים, אני אעשה זאת! אהמ. השאלה היא האם: א. לכתוב את זה כיומן [קשה, קשה, רק נסו לכתוב "~*היומן של ביקי*~". אני לא הצלחתי להמשיך מעבר לזה]. ב. לכתוב כהיסטוריית מסנג'ר/אייסקיו. וגם, אני צריכה מישהו שיש לו הכרות, ממושכת עם פקאצות, וירטואלית ופיזית. רצוי מהמין הארצישראלי השכיח באזורי קניונים ומסנג'ר/אייסיקיו.P: תרחיקו את הקלשונים, אמרתי! >< לא, לא מעניין אותי שאתם ממשרד שמירה על איכות הסביבה מסמאטים וסלאשים בלתי-מבוססים בעליל.

Hinamori

New member
היסטוריית אייסיקיו!../images/Emo181.gif

ואני מוכנה לעשות את זה איתך כי זה לא משהו שמנסה להיות רציני. XD

חדשה וצריכה בטא לרנג'יצ'יגו ^^;

התחלתי לראות בליץ' לפני פחות משלושה שבועות, וכבר הספקתי לראות את כל הפרקים עד פרק 78 (חמש עד עשר פרקים ביום... האנימה הזאת היא פאקינג ממכרת!). קוראים לי שיר, אני אוהבת אנימה כבר יותר משנתיים, ואני בת שבע עשרה ומחצית השנה. אני פאנגירל מצוייה, ומי שהיה באנימהקון האחרון אולי יזכור את המוזרה שהסתובבה עם חרב ענקית (התחפשתי לבאנקוטסו מאינוישה. [כן, ראיתי אינויאשה. השיצ'ינינטאי היו נקודת האור היחידה בכל שלוש מאות ומשהו הפרקים]). ועכשיו לשאלה האמיתית- האם יש מישהי שאוהבת רנג'י\איצ'יגו ותהיה מוכנה להיות הבטא לפיק שאני זה עתה כותבת? ^^;

N o R i K o

New member
167 פרקים. ^^; ../images/Emo142.gif

דווקא לדעתי הייתה להם ת'סאגה הכי גרועה... ניחא~

קידבו

New member
סאגת השבעה הייתה חיקוי לסל ג'וניורס

מדרגון בול זי. להלן ההשוואה: 7 לוחמים ----- 7 סל ג'וניורס. כל אחד מהם עשה צרות לחברה אבל בסוף מת במכה אחת--- כל אחד מהם כיסח אחד משבעת לוחמי הזי אבל בסוף חוסל במכה אחת על ידי גוהאן. שבעת הלוחמים באו כדי לעכב ולנסות לחסל את הגיבורים שלא יפגעו בבוס שלהם-- סל יצר את הג'וניורס כדי לעכב אותם בערך מלפגוע בו וכדי להרוג אותם כדי שהוא לא ייטרח. (כלומר, הם סתם שימשו עיכוב בעלילה). הם היו חלק דבילי בעלילה --- הם היו חלק דבילי בעלילה (למרות שהם עזרו לגוהן להפוך לס"ס 2). בקיצור, אינויאשה לקחו מדרגון בול זי! :) אה, גם אני סיימתי עד 78, לקח לי טיפה פחות משבועיים נראה לי (היה יום אחד שראיתי איזה 20+ פרקים, אבל בעיקר העיכוב היה כי ראיתי cowboy bepop באמצע וזה עצר לי את ההורדה של בליץ'), והשיר סיום הלפני האחרון עם הבובות היה פשוט ממכר. הייתי רואה את ההתחלה שלו ומריץ לסוף בשביל החזרה על הקטע הזה (של הספירה בMY PACE)

My Pace שולט!

זה השיר היחיד שהצליח להרגיע אותי לפני המתכונת במתמטיקה... ומזה משנה אם הם העתיקו מדרגון בול או לא ^_^ העיקר שזה היה טוב. סאגת השיצ'ינינטאי הייתה רצף הפרקים הארוך ביותר באינויאשה בלי פילרים באמצע... אבל זה לא בידיוק הישג, אינויאשה זאת פשוט אנימה של פילרים, וזה מה שעושה אותה כל כך... חסרת טעם. את הפרק האחרון היה אפשר לתקוע באמצע או אפילו באחד הפרקים הראשונים בסדרה וזהלא היה עושה שום הבדל. !ספוילר פיצפון לבליץ'! בובת הצב של נובה... פשוט שולטת! אני מתה לתפור אחת לעצמי.

קידבו

New member
הפרק האחרון היה דפוק

ממתי מסיימים סדרה כשהאויב הראשי חיי, נושם, וחזק מתמיד?! 120 פרקים ניסיתם להרוג אותו, תהרגו אותו! לא רק שהוא חיי, הוא יותר חזק מהם! שום דבר לא נסגר בסדרה הזאת.

N o R i K o

New member
מאיפה לי, לא ראיתי דרגון בול../images/Emo142.gif

שיצ'ינינטאי הייתה פשוט סאגה גרועה ומשעממת...

למעלה