sweet shir
New member
../images/Emo34.gifיומולדת לנסטושששDDD:../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif
(OneStepCloser). נסטיההההה אהובתייייי! המוןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןן ~עוד הרבה~ מזל טוב DDD: את בת 16!!!! כבר ממש זקנה<: כמו שאמרת, יש לך רק עוד 14 שנים לחיות!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח (למרות שבריאן בסוף הסתדר, לא? P
(אגב סורי שזה בדיליי עצום, ולא ב-12 בלילה.. אבל הייתי איתך וזהXD). ((וגם סורי על הפוסטר
אבל לא ידענו שכל החנויות יהיו סגורות!! |חותך2|)) בכל מקרה, איחולים! אני מאחלת לך שתיהיי תמיד מאושרת ושמחה, שהכל יסתדר לך הכי טוב שאפשר. ושפשוט... לא יודעת. שיהיה לך טוב, ורק טוב. זה מה שחשוב בתכלס ^___^ לא משנה הדברים האחרים, העיקר שאת תיהיי מאושרת. D: אבל בשביל שכן יהיו כמה דברים שטחיים/מפורטים... * שתפגשי את כל בכירי ליבך ותשתרללי איתם (חחחחחחחחחחחחחחחחח עוף גוזל, אנתוני וחתיכי גם ברשימה?
)
* תקני הרבה בגדיםD:
* תאכלי הרבה עוגות טעימות ובכלליות דברים טעימים ביומולדתD: (חלק כבר טחנו יחדיוXD)
או שמא
?
* תיהיי בריאה!! זה לא שטחי זה חשוב מאודD:
* שסוףסוף נלך לחדר כושר!! (זה בחיים לא יקרה, הא?
)
~זה הדבר הכי קרוב למכון כושר שמצאתי. תדמייני שזה שרירים ושהוא מרים משקולותXD~ * תיהיי יפהXDDDD חח סתם את כוסית מהממת מטריפה#%#@ במיוחד עם התספורת פרחה שעשית עכשיו
(סתם את יודעת שאת מהממתD
* שאני בחיים לא אאנוס אותך שוב. נההה, לא ילך. לונורא, תמיד כדאי לקוות לטובDD:
* מממ מה עוד יש? אושר כושר יושר בריאות... יושר?! למה שמישהו ירצה יושר? Oם טוב נפרוש עכשיו לפני שזה יהיה מאוחר מדיXDDDD מגוון אייקוני יומולדת כדי שזה יהיה צבעוניD:
~מעניין אם בכלל אפשר לעשות עם כלכך הרבה אייקונים. יענו אם יהיה מקום בכללXD~ ~~גם נוסיף תמונה מושלמת וקיצ'יתD:~~
(OneStepCloser). נסטיההההה אהובתייייי! המוןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןן ~עוד הרבה~ מזל טוב DDD: את בת 16!!!! כבר ממש זקנה<: כמו שאמרת, יש לך רק עוד 14 שנים לחיות!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח (למרות שבריאן בסוף הסתדר, לא? P