יומולדת לנסטושששDDD:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מזל טוב D: ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

Zashley 4 Ever

New member
מזל טוב D:

שיום יבוא ותפגשי את מקפליי XD אוי , תתעלמי , אני פשוט גרועה בברכות , אז קבלי אייקונים משמחים -

N e r d y

New member
מזל טוב ביצ' DDD:../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

גמני רוצה תמונה
333>

Yu vi

New member
התמונות שלי נורא שימושיותXD../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנסטיוששש../images/Emo85.gif

המוןהמוןהמוןהמון מזלטוב3333> שחייך ימשיכו להיות מלאים בBJ ובשאר חתיכים וחתיכות ~טוב בעצם לא חתיכות~ אמאממא עד 120 <: מלאמלאמלמלא בהצלחה בכל מה שתעשי שכל חלומותייך יתגשמו {: תמשיכי להיות ביצ' י'ביצ' D: אוהבות אותך
בריל ויובי

m o r 1 0 2

New member
נסטו'ש../images/Emo24.gifמדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב מדהימה שלי
עד 120 שנה
הרבה אושר,ברייות ואהבה
שכל חולמותייך ומשאלותייך יתגשמו
תמשיכי להיות כזה מהממת
תנצלי כל רגע
זה גיל מדהים
תקבלי כל מה שאת רוצה
אוהבת מלא מלא מלא ומאחלת מכל ה-
מור

Sharon Kez

New member
מזל טוב ביטצ' 33> ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif|../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם <:

ענבז

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח :)
your sweet sixsteen
הרבה כיף אושר, ומקפליי :) 3>

adiozery101

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

המוןן בריאות אושר ועושר ואממ כל מה שבא לך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo65.gif Happy Sweet Sixteen! ../images/Emo9.gif

גם באיחור זה משהו DD: אז המוןהמון אושר ועושר בריאות ושמחה אהבה והצלחה בכל מה שתרצי ותעשי שתצליחי להגשים את חלומותייך ותתלהבי מהעובדה שיש לך עכשיו ת.ז! ווהו יומולדת שמח

למעלה