מאיה ביום העצמאות2004:

m s t

New member
תמונות של מאיה בוסקילה

באתר אטרף יש תמונות מההופעה של מאיה ביום העצמאות במועדות הספיישל. תבדקן בגלריית התמונות. אם תשאלו אותי - למה בדיוק היא לבושה עם בגדים תחתוניים כאילו היא בליל הכלולות שלה? לדעתי זה קצת מוגזם. בכל מקרה, מישהו היה בהופעה?

../images/Emo34.gifמאיה ביום העצמאות2004:../images/Emo165.gif

בערב יום העצמאות , 26.4.2004 נערכה המסיבה הבאה : אמיר גוב בהפקת עצמאות גאה וחד מינית "התרוממות" במועדון החדש Special (צומת אלנבי 132 ויהודה הלוי). בתוכנית האמנותית הייתה הופעה של מאיה בוסקילה, יש אומרים דיווה בהתהוות, מגובה ברקדנים ובלהיט מועדונים (The Music's Got me שהפיקו ויק וצ'יקו) ותצוגת בגדי ים לגברים מבית מוטי חסון. תיגברו בועז קופלד (דאנס והאוס עם דגש על תוצרת הארץ), רזידנט הקרוז דני תובל (ניו יורק האוס) וליאור מלכה (קלאסיקות גייז). כמו כן החלק הזכרי של להקת Wonderboys בעיבודים ללהיטים ופיזוזים גם.
לפניכם לקט תמונות מן האירוע :

The Juck

New member
../images/Emo19.gifרון אל תגיד שהיא לא נראית מלאה

בתמונות האלה, היא מלאב (כמובן שמדהימה..ואל תקרא לי חנפן עכשיו
)

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif.. לרגע חשבתי..

שאלו תמונות מהמופע בערוץ 1..
.. אבל מה.. עוד יותר מוזר לי שהיא מנסה לגרות קהל של הומואים..
.. האתגר של כל סטרייטית..
ידוע מה היא שרה שם

אממ...למה לגרות../images/Emo35.gif

היא רוצה להיות יפה
ובכלל , בכל מסיבת גייז יש גם סטרייטים ממה שהבנתי
ואני אנסה לברר לגבי השירים

../images/Emo41.gifיפה בלבני תחרה שקופים..

הזמנה למיטה..
מצד שני, אולי היא לבשה את זה כי היא ידעה שאף אחד שם לא ידלק על זה.. והיא תוכל להרגיש חופשיה כזה..
אחח.. השטויות שלי..
ותודה על הבירור

yanivm1

New member
הייתי באירוע ב-SPECIAL, מאיה נתנה

הופעה מחשמלת ומעולה. נדמה היה כי רק שהיא עלתה לבמה המופע כבר נגמר. היא החמיאה הרבה לקהל, ושרה מצויין2 שירים, הלב וסיפור מכור. חבל שהיא לא בצעה את השיר המיוחד שנכתב לאותו ערב. היא לא עשתה אותו לבסוף. היא אמרה לקהל שהפליי-בק לשיר לא נמצא או משהו כזה, רק שרה כמחווה לשיר הזה איזה שורה מהשיר בלי ליווי מוסיקלי. משהו כמו THE MUSIC GOT TO ME... בערך לשלוש שניות וירדה מהבמה... נ.ב. גם תצוגת האופנה המובטחת בכלל לא התקיימה...

היי יניב../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

תודה רבה שהגעת וסיפרת מה היה במסיבה , בסך הכל 2 שירים של מאיה
לפי הפרסומת זה היה נראה כאילו שהיא תשיר טיפה יותר מזה .... לא הייתה התצוגה של בגדי הים לגברים אתה מתכוון
אגב יש מחר מסיבה בVOX בת"א ששם היא תשיר את זה אם אינני טועה שמח שהתרשמת לטובה
איך הקהל
אוהב אותה

yanivm1

New member
בבקשה,רוןרון.. כן היו רק 2 שירים...

הכל היה ממש ממש קצר.היא הייתה על הבמה אולי 10 דקות קצרות. דברים טובים נגמרים מהר... הקהל ממש אהב אותה, אני לא חושב שהיה שם משהו שלא ידע את המילים. היא הפנתה המון את המיקרופון לקהל, כדי שהוא ישיר. וכולם ידעו את המילים. כנראה שגייז אוהבים אותה... וכן התכוונתי לתצוגה של קולקציית בגדי הים החדשה של מוטי חסון-עדיין בגדר תעלומה למה לא התקיימה בכלל... וגם הקטע שהיא לא שרה את המיקס המובטח. ובכלל היו כל מיני דברים ממש מעצבנים שלא היו במסיבה שהובטחו. אבל אני לא אלאה אתכם בפרטים. העיקר שאני נכנסתי בחינם
וחבר'ה, למה אתם לא באים לפורום מדונה?????????

למעלה