נפלא לשמוע אממממ...ואני לא בדיוק חובב מדונה , לא יודע לגבי שאר האנשים כאן
ר רוןרוןרון New member 29/4/04 #23 נפלא לשמוע ../images/Emo9.gif אממממ...ואני לא בדיוק חובב מדונה , לא יודע לגבי שאר האנשים כאן
K k a b o o k New member 29/4/04 #25 סתם שאלה..../images/Emo12.gif מה מאיה לבשה לעזאזל חוץ מזה, היא יפה (בלי לשים לב ללבוש )
ע עמיתתתתתתתת New member 29/4/04 #27 ווואווווווווווו איזה מחשוף !!!!!!!! אחלה תמונות למרות שהיא יצאה בהם קצת מוזרה .. תביאו עוד תמונות !!!!!!! ויש תמונות מההלבשה תחתונה ???!!!!! אם כן .. אז תביאו לי תכתובת או שתעלו את זה !!!!!!!
ווואווווווווווו איזה מחשוף !!!!!!!! אחלה תמונות למרות שהיא יצאה בהם קצת מוזרה .. תביאו עוד תמונות !!!!!!! ויש תמונות מההלבשה תחתונה ???!!!!! אם כן .. אז תביאו לי תכתובת או שתעלו את זה !!!!!!!
ע עמיתתתתתתתת New member 29/4/04 #28 בעצם ממבט שני .. הבגד שהיא לובשת על הפנים .. היא היתה צריכה להוריד את השימלה הזאת המעפנה הזאת ולהישאר רק עם הבגדים התחתוניים .. אבל בכל מקרה היא פצצה אין מה להגיד .. רק שתפסיק לעווית את הפרצוף כשהיא שרה ...
בעצם ממבט שני .. הבגד שהיא לובשת על הפנים .. היא היתה צריכה להוריד את השימלה הזאת המעפנה הזאת ולהישאר רק עם הבגדים התחתוניים .. אבל בכל מקרה היא פצצה אין מה להגיד .. רק שתפסיק לעווית את הפרצוף כשהיא שרה ...
ר רוןרוןרון New member 30/4/04 #34 איזה דימוי מקסים ../images/Emo9.gif את ההופעה היא דפקה לפי הלבוש ולפי איך שאמרו שהיא שרה
ר רוןרוןרון New member 29/4/04 #10 ../images/Emo51.gif. אני אישית לא , אני לא חושב גם שמישהו מבין חברי הפורום נכח באירוע
ר רוןרוןרון New member 29/4/04 #11 לגבי הלבוש אני חושב שזה מותאם במיוחד לארוע ולאוכלוסיה . גם אנשים שהגיעו למסיבה הורידו חולצות , אז בוא נהיה ריאליים
לגבי הלבוש אני חושב שזה מותאם במיוחד לארוע ולאוכלוסיה . גם אנשים שהגיעו למסיבה הורידו חולצות , אז בוא נהיה ריאליים
מ מאמי 17 New member 29/4/04 #26 אהלן אהלן אני חדשה ואני היתי בהופעה של מאיה בוסקילה ב"ספיישל" בת"א ביום העצמאות זו היתה מסיבה לבנים בלבד ומאיה נתנה הופעה סוף הדרך!!!
אהלן אהלן אני חדשה ואני היתי בהופעה של מאיה בוסקילה ב"ספיישל" בת"א ביום העצמאות זו היתה מסיבה לבנים בלבד ומאיה נתנה הופעה סוף הדרך!!!
ש שושי בא לגן New member 5/5/04 #36 וואי דיקלה.. היה סוף בספיישל אה? מאיה נתנה הופעה פצצה רק בגללה היה יפה שם כל השאר בכלל לא משו....