ערב שירה וטקסטים טרנסמגדריים

אורי 0

New member
נכון, לכן זה לפרוטוקול

אבל אני חושב שאני מתחיל להבין אותך. כלומר, בהחלט יכול להיות שאת מפנטזת על מישהו שקופץ עליך ברחוב וגורר אותך לסמטה וסותם לך את הפה וחודר לך. אבל את לא *באמת* רוצה שזה יקרה לך. מעבר לענין של מרכיבים רצויים ולא-רצויים (כאב שהוא לאו דוקא ארוטי, הזר הוא מן הסתם לא הזר שאת מפנטזת עליו, והזמן הוא אף פעם לא הזמן המתאים). אני חושב (אולי את לא) שבין הפנטזיה למימוש יהיה תמיד הבדל שהוא דק אך אינסופי. משהו שקצת קשה להסביר אותו.

ליטל ו

New member
כן, זה מאד נפוץ ממה שראיתי.

ונו, שמישהו יגיד משהו רע על פנטזיות של מישהו ואני לא אקפוץ להגן? :)

DrSnoop

New member
בסדרה "אוז", (ספוליירון)

בעונה הראשונה היה אישיו כזה, של כפיית "קרוס-דרסריות" שנועדה לבזות את הן אדם עליו זה נכפה. חברה שלי שהיא חובבת מאוד גדולה של הסדרה חוותה את זה כאח הדברים הטרומתיים ביותר שהיא ראתה שם. אני חושבת שזה נחווה מבחינתה כמו מחיקה של אישיות של הבן אשן וכפיה ברמות של אונס (וכמובן שהיה שם גם אונס, מה שמסביר את זה שהיא חוותה את זה ככה...)

אורי 0

New member
כן, נדמה לי שאני זוכר

אבל שם זה אחרת. מה שטוב בפנטזיות כתובות, שאת יכולה פשוט לדלג על מה שלא מתאים לך ולדמיין את השאר. וחוצמז לפורנו כתוב אין קורבנות.

DrSnoop

New member
אה-הא! אורי-

תפסנו אותך על חם! משוטט בחדרים של פורומים בשעות לילה, הא?!

אורי 0

New member
ב 88 משדרים את Led Zeppelin III

וכשזה יגמר אני ילך לישון, מבטיח, אמאל'ה!

DrSnoop

New member
אל תשכח לצחצח שיניים! ותכין

תיק למחר! וסנדוויץ'! ומטריה! ותבוא להגיד לאימא לילה טוב!

ליטל ו

New member
הו... *המשך לספויילרון*

אבל ביצ'ר היתה יפה... כך או כך - אין כמו ביצ'ר :) והיי, את מכירה את אוז!

אבא גאה

New member
זה לא היה רק ביצ'ר....../images/Emo58.gif

היה לו איזה בן דוד או משהו כזה שנכנס לכלא גם ומיד הפך אותו ההוא הנאצי ל"זונה" שלו. לא עושה לי כלום כל הקטעים האלו............. כזה אני, ונילה (עם תותים עדיף)

אורי 0

New member
"תן לה וניל" כמאמר המשוררת

לעומת זאת, אתה בטח לא תבין את "אהבת תפוח הזהב". "תפוח זהב אהב את אוכלהו נמשך אל מכהו בכל אבריו. תפוח זהב אהב את אוכלהו נמשך אל מכהו ברות לשיניו. אתרוג בו ירהב: חכמתי ממנו! אילן התעצב: ימות ואיננו..."

אורי 0

New member
דליה רביקוביץ, שניהם

ואני מקוה שציטטתי נכון, כי אין לי טקסט כתוב.

למעלה