(התרוממות רוח)

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif עשינו עסק...

אני מקווה שאני לא גורמת לך להתנזר מבירה, בירה זה חשוב לאנשים החזקים!
ואני ניסיתי לשדל את אבא שלי ללכת להופעה ולהעביר לי חוויות בטלפתיה, אבל הוא לא רוצה, אני סוגרת בשבוע של ערן

rigoletto111

New member
מעניין - אז ספרו קצת על תוכן הדיון../images/Emo70.gif

על מה הם דיברו? על זהות ישראלית? אני אהיה בעזרת אללה במפגש הבא, עם ערן צור. אני כמובן מאד אוהב את המוסיקה של רונה, ודי אדיש לערן צור. וחבר מאד טוב שלי - בדיוק להפך! אז סוף סוף יש לנו הופעה ששנינו צריכים להיות בה... מי בא להופעה השניה?

chen1litvak

New member
עכשיו רק שמתי לב..

וזה כבר ממש לא בטוח, נסיבות שהשתנו וזה אבל הייתי אמורה לקנות כרטיסים שבוע שעבר מוות

chen1litvak

New member
כן אבל היה אמור להיות לי איפה להיות

וכרגע המצב הוא לילה לבן בירושלים שממש לא נשמע כיף

נודלסית

New member
אני יודעת שזה מאד לא קשור לדיון אבל

הייתי שמחה להבין מה אתה באופן אישי מוצא ומתחבר אליו מהמוזיקה של רונה, ולו רק מהזוית הסטריאוטיפית ביותר שאתה, כאמור, זכר.

rigoletto111

New member
מה עניין שמיטה לתשמיש המיטה?

לדעתי רונה קינן יוצרת מוסיקה מצויינת, וגם בהקשרים תרבותיים מעניינים (בייחוד האלבום האחרון שלה), אז מה זה קשור אם אני זכר, לא עלינו?

גוזלה

New member
../images/Emo45.gif הזדמנויות כאלה חובה לנצל!

את האמת הדיון היה פחות דיון, ויותר זרם תודעתי שכזה, של ניסים. זה היה מעניין למדיי, שלא תבינו לא נכון, אבל מכיוון שלא היה לזה קו מחשבתי מאוד ברור ואחיד, והוא כל הזמן נזכר בעוד ועוד דברים, וזרק הערות "אגב, גם פה יש... " "ואגב, גם שם היה..." אז קצת קשה לי לשחזר את הדיון. אבל הרעיון הכללי הוא: רונה כתבה על תל אביב, ובחרה לקיים מפגשים עם שלושה אמנים שמדברים גם הם על תל אביב, אבל מזווית קצת שונה. המפגש בין רונה לבין שלומי, כמו שנודלסית כתבה, קיבל מניסים את השם "מפגש אבידני", כי לטענתו האופן שבו שלומי מתבונן על תל אביב זה ממקום של אור, כשם שאבידן עשה. ניסים סיפר שבעיניו תל אביב היא עיר מאוד לא "מסויימת", בשונה מנניח, ירושלים, או קרקוב. הוא אמר שתל אביב היא עיר קצת חסרת אופי [הוא לא השתמש בביטוי, אבל זה מה שהשתמע], הוא סיפר שבדר"כ כשבונים עיר, או יישוב מגורים כלשהו, בונים אותו תוך כדי מחשבה, סביב איזשהו קונספט ברור [כך למשל הקיבוצים שנבנים סביב חדר האוכל והילדים], ואילו תל אביב, על אף העובדה שנבנתה מאפס, היא לא נבנתה בצורה מסויימת. וכך, אפילו, לטענתו של ניסים, בחגיגות ה-50 לתל אביב, אחד האורחים החשובים שהוזמנו מירושלים, פשוט שכח להגיע... שלומי ענה לניסים שקשה לו להסכים איתו, שכן מבחינתו לונדון, עיר שבה חיי כ-3 שנים הרבה פחות "מסויימת" בעיניו מאשר תל אביב, בה חיי את רוב שנותיו. ושיש פה גם שיקול גאוגרפי, כי אף אחד לא יוכל לקחת לך את הקשר הרגשי העמוק הזה, שאתה מרגיש כלפי העיר, בתור תושב שלה. בינינו, אני מסכימה איתו. יש משהו בעיר הזאת. תרצו או לא, יש בה משהו.

הדר 0

New member
אני לא מאמינה... כתבתי עכשיו חפירה שלמה

ובלחיצה אחת שטותית היא פשוט נמחקה... זה סימן מאלוהים.....

הדר 0

New member
אני יכולה לכתוב המווווווון ובלי קשר לשום דבר

אז עדיף שאני אטפטף כמו שעשיתי עד עכשיו בתגובות לאחרים.... ואם זה בכל זאת חשוב אז יותר מאוחר, כשאני אתגבר על ההודעה ז"ל

וואו, נשמע מדהים!

~מקווה שעוד נשארו כרטיסים כדי להזמין~ אני אלך לבד אפילו
אז מה... אילו מקומות הזמנתן?
|זאת שהחברים שלה פגומים|

Marlene G

New member
שיואו ../images/Emo14.gif

משום מה מעולם לא הצלחתי לאהוב את שלומי (וידוי שכנראה יוביל לסקילתי באבנים, אני יודעת - בבקשה חוסו עלי
). כלומר, הוא נגן מחונן בעיני אבל לא הצלחתי לאהוב את השירה שלו, למעט ביצועים שלו ביחד עם רונה שלדעתי דווקא מחמיאים לו. ולמרות זאת, התיאורים האלה ממש עשו לי חשק
א נ י ר ו צ ה ג ם ! !

למעלה