McWeekend

Adimenzer

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif../images/Emo265.gifMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שיהיה לכולם סוף שבוע מעולה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifMy McWeekend../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל ATN לגמריייייי
Plain White T's - Hey There Delilah כלכך מזכיר את המצב הנוכחי שלי
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי אהוביייייי
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ של בריטני ממש משעשע אותי
ההצעה D: אני יכולה לראות אותו אלפי פעמים
ספר / פיק השבוע:
שובפעם הפיק של סופי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לפעמים המזל אוהב לעשות לי דווקא
איכסטורייייה
משהו ששימח:
ציונים מעולים בערבית וכימיה
יאןןןןן אחרי פאקינג שבועיים שלא ראיתי אותווו
הלךךך מעולה בהיסטוריה למרות שבקושי למדתי!
משהו שהעציב:
לא הרבה זמן עם יאן
לא יצאתי לוועידה הארצית
ואני ממש מתגעגעת לכולם
ציטוטיה:
סתם שיחה רגילה.. ובלי שום קשר פתאום דנה: "לאמא שלי יש שפם..." נאור, אני ובני: O_______________O דנה: "פעם כשצחקתי כאב לי ה*בייייפ*!" אני: "מזה בייייפ בדיוק?!" דנה: "נווו.." *תנועות ידיים* אני: "אני לא רוצה לדעת..." דנה: "נו סתם עבדתי עלייךךךך! האוזניים לא באמת קשורות למערכת הצחוק!" אוי דנה, לא יהיה טוב
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Foolish
המלצת השבוע:
תסתכלו תמיד על חצי הכוס המלאה
התמונה הכי חמה:
אהבה שומרית?
אומנם תמונה כושלת , אבל היי

לייק ענק על הסרט!

איזה חתיך הוא בסרט, -כי אין לא מושג איך קוראים לו- ויש לו גוף מדהים O.O" ואיזה חמודים אתם 3:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאתם כ"כ חמודים!! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

רק שתדעי שחסרת לנו מאוד בסמינר ובועיידה. >:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Down Goes Anpther One Obviously Too Close For Comfort
Coldplay - Viva La Vida Adam Lambert - What do you want from me (הגעתי לרמה חדשה של חרישה על שיר מסוים) Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Aerosmith - Cryin Aerosmith - Amazing The All-American Rejects - Real World The All-American Rejects - 11:11 PM The All-American Rejects - One More Sad Song Billy Joel - Just The Way You Are (רק מנגינה, איך שאנחנו עושים את זה בתזמורת)
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFLY AAR Aerosmith Adam Lambert
קליפ שעשה לכן את זה:
האנטומיה של גריי אי אר - התחלתי לראות. אני לא יודעת אם לבכות כשאני חושבת על חמש עשרה עונות שאני צריכה לראות כדי לראות הכול... פרחים בעליית הגג שם הורד להתאהב ברומא מעודדים צמודים
ספר / פיק השבוע:
לא ממש קראתי... אני מניחה ששני הפיקים בפורום
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
*חושבת ממש קשה כדי לנסות להיזכר* לא. לא מצליחה להיזכר.
משהו ששימח:
הופעה בתזמורת שהלכה מעולה! ה"מנצח" של התזמורת ראה את ההורים שלי בסופר ואמר להם שהייתי מעולה
הכנו קרם הגנה בביוטכנולוגיה והיה כל כך כיף! אתם לא תשתמשו בקרם הגנה אם אני אגיד לכם מה יש בזה... חתיכים חתיכים חתיכים ועוד חתיכים! אני מוצאת כל כך הרבה בבצפר בזמן האחרון!!
משהו שהעציב:
לא יודעת אם זה ממש עצוב... אני בעצמי לא יודעת מה עבר עליי: יום שלישי קמתי בשש ורבע ובשבע כבר הייתי בבית בנדל (באולפון למוזיקה) כדי לעזור להעמיס הכול על הטנדר והוביל את זה לאפיקים. הופעה (נגינה משמונה וחצי עד שתיים עשרה! זה היה קשה!) אחר כך בצפר לשעתיים, ואז למגמת מוזיקה (חזרה לאולפן) לשעתיים עיוניות ושעתיים מעשיות. בסוף יצא שחזרתי הביתה בשבע וחצי, עליתי לחדר שלי ונשכבתי על המיטה והתחלתי לבכות מזה שיש לי מיטה ואני יכולה לנוח סוף סוף! הייתי כל כך עייפה! הפסדתי יומולדת של חברה כי הייתי ממש ממש עייפה ולא יכולתי ללכת :(
ציטוטיה:
לא זוכרת שום דבר... אבל אני וחברות שלי קבענו ששבוע הבא נפעיל את המצלמה על הקלטה לפני שנכנסים לשיעור מוזיקה ונקליט את המורה שלנו. זה יהיה אדיר!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Aerosmith - I don't wanna miss a thing (התכוונתי לכתוב את what do you want from me ואז הבנתי שI don't wanna miss a thing מתנגן לי בראש כל הערב...)
המלצת השבוע:
כשאתם עייפים - תישנו. באמת. אל תתנו לעבודות ושיעורי בית ומבחנים ומטלות בבית ותכניות טלוויזיה למנוע את זה מכם. פשוט תישנו.
התמונה הכי חמה:
כל כך אין לי כוח לחפש עכשיו תמונה...

הקטע שתיארת בנוגע לעייפות אני ממש מבינה אותך!

זה קורה לי כמעט כל יום XD אבל אל תדאגי, הכל ישתלם לך בסוף ואת תצחקי על זה :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלך אחלה המלצת שבוע ../images/Emo45.gif../images/Emo199.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכי אין מצב שאני אפספס בארסה. XD

אבל עשיתי את זה היום. *~*

Serena16

New member
../images/Emo70.gif McWeekend ../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Take me there That's the truth Down goes another one
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Avril Laving - What the hell Diddy dirty Money - Coming home Enrique Iglesias-Tonight Rihanna-S&M Rihanna ft. David Guetta - Who's that chick Nirvana - Lithium Nirvana - In bloom
הלהקה המגניבה של השבוע: מקוש
קליפ שעשה לכן את זה: That's The Truth הגיע לMTV HITS
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: GLEE 90210 על טבעי האח הגדול CSI מיאמי, ניו יורק, לאס ווגאס שנות ה70 חברים
ספר / פיק השבוע: Buried myself alive של נוגה וגם החדש של מיכל
משהו שהכעיס אתכם השבוע: 60 בספרות
משהו ששימח: גיאצ'ו היה כמעט כל השבוע בבית
עוד לא החלטתי אם אני שמחה מה1-1 בליון 90 בהיסטוריה
משהו שהעציב: אני חולה
ציטוטיה: ~באגאדיר~ אני:תזמין בשבילי נראה אם אתה מכיר אותי גיא:דיאט קולה וסלט ? אני:
גיא:סתםםם, המבורגר 250 גר' ומלא צ'יפס אני: איך אתה מכיר אותי
כן, אני אוכלת הרבה
אמא שלי לאחותי: בן כמה סרחיו ראמוס? (כדורגלן חתיך אחד מריאל כמובן
) אחותי: 24 אמא: אה לא כ"כ מבוגר בשבילך.. או צעיר בשבילי .... אחותי:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Avril laving - What the hell
המלצת השבוע: מורות לספרות הם רעות
התמונה הכי חמה: זה שמעון פרס באמצע ! מזה התרגשתי שראיתי את זה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתרגישי טוב!../images/Emo24.gif

ומזל טוב על ה90 בהיסטוריה! D: והציטוטים,הזה עם אמא שלך בכלל.XDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד. D: באיחוור קשה ../images/Emo122.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
האמ אני לא באמת זוכרת. XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלייי
, לד זפלין, אואזיס. :)
קליפ שעשה לכן את זה:
TTT
מכושפות
צ'אמפס 12
ספר / פיק השבוע:
קראתי עמוד מהספר 1984, נחשב? D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אנשים. >.<
משהו ששימח:
המסע אל השלווווום! D:
היה אדייייייר! :) המשחק של בארסססססה
והמשחק של ריאל שהיה אחריו. D:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
במסע אל השלום - ~שיחת סיכום אחרונה של החד לאומי~ מעיין (המדריכה): "תראו... לחפור זה אצלכם בדם... כל השמו"צניקים חופרים. בניגוד לאג'יאל, אנחנו חופרים. אנחנו רגילים לחפור ואין מה לעשות" . XD ~חוג אחרון המדריכות של אג'יאל עושות חיקויים לאנשים בקבוצה~ המדריכה: "עכשיו קררררן!" *היא מתיישבת על הכיסא שמה רגל על רגל עוצמת עיניים ומורידה את הראש* "וגם!" *לוקחת את הפלאפון שלה ומתחילה לשחק* חחחחחחחחח , זה היה מאוד מרושע מצידה. זה לא אשמתי שמתתי מעייפות.XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"סחבק - שו? - סחבק - מה? - אנחנו פשוט קבוצה מדהימה - או או - מדהימה מדהימה " חחחחח חפרנו על זהXD
המלצת השבוע:
לפני סמינר לכו לייייייישון !#@#! אל תחכו ל1 בלילה ואז לישון. כי אז אתם תמותו בסמינר כי אתם לא ישנים שם.XD ותאכלו עוגיות 37, כי זה טעיייייימוש . *~*
התמונה הכי חמה:
אין לי כוח לשים אחתת.XD

למעלה