McWeekend

Serena16

New member
אפ אפ אפ!

המשחק של ריאל לא היה משמח בכלל
בכלל, כריסטיאנו מאכזב אותי בזמן האחרון.. עכשיו הוא גם מתחתן ><
על הציטוטים
וסליחה, אבל צ'אמפס 12 זה משעמם קצת לא?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמממממה?!?! XDDDDD

הוא מתחתן?! ה-כריסטיאנו רונאלדו מתחתן?!?! אין מצב כאילו.XDD הוא הרי זונה קטנה, לא?!XD אני בשוק כאילו!
כן קצת משעמם, הסיבה היחידה שהמשכתי לראות את זה הייתה בגלל פרמין.
~אם את יודעת מי זה.XD~

Serena16

New member
לא יודעת מי זה, ראיתי רק את הפרק הראשון

והם גם משחקים ממש חרא
ומתחתן! ה-כרסיטיאנו רונאלדו שלי מתחתן
גם החברה שלו בהריון , אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלפחות אנחנו יודעות למה הוא מתחתןXD

אני חושבת שעל הדבר הזה צריך לצחוק.XDDDDDDD לא יאומן... הוא מפתח דור חדש של רונאלדויים עם בנות שונות.XD זה ממש עצוווב.
אני את האמת לא נותנת לזה יותר מידי זמן עד שהוא יבגוד בה עם מישהי אחרת... כאילו רציני.XD

Serena16

New member
ברור שהוא מתחתן איתה בגלל זה XD

מה שכן, הרבה היו מצפים ממנו להתנער מאחריות והוא מהמם שכמותו הציע לה להתחתן וגם הילד הראשון שלו הוא לקח אחריות והוא מגדל אותו לבד .. אני חושבת שזה יפה מצידו
ומצידי , כמה שיותר רונאלדויים יותר טוב
הלוואי והיו לו אחים תאומים
אני גם די בטוחה שהוא יבגוד בה, כמו שבקהאם בוגד בוויקטוריה כל הזמן אבל זה לא הורס להם את הנישואים ^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאבל בקהאם זה שונה,

כי הוא לא זונה קטנה כמו רונאלדו... למרות שרוב הסיכויים שגם היא תבגוד ברונאלדו, ולא רק הוא בה.XD כן, את חושבת שזה יפה מצידו, אבל חכי שהוא ינטוש אותה לבד בחופה.

Serena16

New member
נווו וזה רק מוכיח

שאפילו בקהאם בוגד והוא כזה תמים וחמוד! ואירינה גם הרבה יותר יפה מוויקטוריה ... אבל אין מצב שהיא תבגוד בו, מי הסתומה שתעשה את זה?
איזה רעה את! הוא לא ינטוש אותה לבד בחופה, הוא בחור טוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאבל דיוויד מושלם, מותר לו ../images/Emo99.gif

גם היו שמועות שהיה לו רומן עם גבר, חחחח כפרעלייייייו
השאלה היא - מי הסתומה שלא תעשה את זה? הרי הוא יבגוד בה, והוא גם ככה לא שווה הרבה... ומהר מאוד הם יתחילו לריב, והיא תבגוד בו... ואז הם יתגרשו.
מראש עדיף שהם לא יתחתנו.

Serena16

New member
כריסטיאנו מושלם לא פחות

אם לא יותר
מזה רומן עם גבר?!
לא נראה לי ... די להגיד שכריסטיאנו לא שווה הרבה, הוא שווה הרבה מאוווווד אם אני הייתי היא (הלוואי
) לבגוד בו לא היתה בכלל אופציה כי היא לא תמצא מישהו שיהיה קרוב לכריס, בטח לא מישהו ששווה להרוס נישואים עם פאקינג כריסטיאנו רונאלדו בגללו!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלדיוויד? D:

בטח שהיו שמועות.XDDDD אבל אני לא חושבת שזה נכון, למרות שלכי תדעי. D: תקשיבי חוץ מהכסף... ואולי הגוף, הוא לא שווה הרבה.XD רגע, אז שאני אבין, לו מותר להרוס את הנישואים ולה אסור?!XD חוצמזה... יש הרבה יותר שווים מכריסטיאנו לא רק בכדורגל. P: וגם היא דוגמנית... בטח שהיא יכולה.

Serena16

New member
זה לא נראה לי נכון, דיוויד? ../images/Emo2.gif

וכריסטיאנו שווה מאוד, לא רק בגלל הגוף והכסף.. יש בו משהו
He's Got The Magic
ואני לא אומרת שלו מותר ולה אסור.. ברור שהיא יכולה גם אבל היא תהיה מטומטמת לעשות את זה עם כמה שהיא יפה והיא דוגמנית, אבל את האמת, את השער היא קיבלה בגללו .. והרבה מאוד עבודות אחרות היא קיבלה בגללו, ובכל הראיונות שלה ליח''צ של הספורטס אילוסטרייטד כולם אמרו לה 'So.. Your Boyfriend..' אז זה יותר היא יוצאת עם כריסטיאנו רונאלדו מאשר הוא יוצא איתה.. היא צריכה את זה יותר, הוא יכול להשיג כל אחת שהוא רוצה.. אז אני רק אומרת ^^ וואי איזה חפירה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלכי תדעי.XD

כן, היא הייתה צריכה אותו... אבל עכשיו היא כבר מפורסמת מעצמה ולא צריכה אותו. D: חוצמזה לכי תדעי אולי היא תשיג מישהו יותר סקסי? D:

באיחור קל :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
SAL
כל שיר אחר שעשה את השבוע:
Queen- don’t stop me now Americano Shakira- loca Glee- baby Glee- somebody to love (Justin biber)
הלהקה המגניבה של השבוע:
משהו שראיתי ביוטיוב:
מלא טריילרים!
משהו שראיתי בטלוויזיה:
על טבעי עונה שניה קייל XY עונה ראשונה התייר גלי
ספר השבוע:
מסומנת סיימתי סופסוף ה"פ 5 והתחלתי 6
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מועד ב' במ"ת
משהו ששימח:
קיבלתי 55 במ"ת וצחקתי מלא XD, היה פאנן במלון, סבתא וסבא באו
משהו שהעציב:
היה לי חרא שבוע, אבל הסופ"ש היה כייפי
ציטוטיה:
חח פרק קורע בעל טבעי שליצנים רוצחים הורים. ודין וסאם מדברים על דברים שהם פוחדים מהם. דין:" מטוסים מתרקסים!" סאם:" מסתבר שליצנים רוצחים!" חברה שלי דיברה על משהו ועשתה בסוף טפו טפו טפו ודפקה עליי. אני:" מטומטמת! דופקים על עץ!!!" היא:" אני רוצה לדפוק אותך!!" אני ואחותי יצאנו לטיול והיא מדברת איתי על כל מיני שטויות וביניהם היא תכננה לפרוץ לבצפר שלי כי יש שם חדר מעליות (?!) אני:" למה את רוצה להיכנס לבצפר?" היא:" כי יש שם חדר מעליות ומלא תחפושות!"
מתנגן:
loca
מוטו:
אם הגעתם להחלטה מסויימת, אל תצטערו עליה, תחשבו תמיד לחיוב :)
פרופיל:
דאגי נראה פה ממש חננה XD

למעלה