About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo220.gif About That Song../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif

לא להיבהל!! XDD זאת מיקי כןכן, החלטתי שנמאס לי ממש מהכינוי ההוא שאיתי כבר 3 שנים וכמה, והחלפתי איתו. כעיקרון רציתי משהו שיהיה קשור למקפליי חשבתי על DontWakeMeUp כי זה שיר שממש אהוב עליי אבל החלטתי ללכת על משהו שיכלול את השם שלי בתוכו והלכתי על השיר Little Johanna. והפכתי לליטל מיקי וה-מק זה כמובן רומז למקפליי. תגידו לי בבקשה אם זה מתאים או לא XDD אני יעשה איתו ניסיון איזה שבוע ואם זה לא ילך אני אחזור לקודם XD איזה חמודים הםםםםםםם
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
She Left Me
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שלי
מה דעתך על השיר? שיר חמוד לאללה, עצוב כנראה חחח
מהי השורה האהובה עלייך? I've left messages after the tone... Really? Yeah man loads
למה בחרת אותה? כי דנידנדידני
מה דעתך על שם השיר? שם מדכא XDD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? She;s Gone
האם השיר דיכאוני? אני מניחה?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? נופ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום חחחחח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חבל שהיא עזבה אותו... יאללה...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק אהבתי את הכינוי אמצי לחיקך

מה דעתך על השיר? אני מאוד אוהבת אותו. מאוד.
.
מהי השורה האהובה עלייך? "...I've left messages after the tone... Really? Yeah man loads...".
למה בחרת אותה? בגלל הקול של דני, בגלל המבטא של דני, בגלל ההתאכזבות-משהו של 'כן אחי, המון' של דני. וה-'Really?' ברקע של טום ו.. דאג [?].
מה דעתך על שם השיר? סבבה, סביר, ממצה. כמו שאר שמות השירים של מק.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נה, אני לא יצירתית.
האם השיר דיכאוני? לייק ד, הבחורה זרקה אותו.
מסכן.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? חחח לגמרי לא.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכן.
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני ואחותי עשינו לזה קליפ בוי-באנד שמעולם לא צולם. ><" זה היה מבדר.
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שה-'Now i can't believe that she's gone, בסוף השיר של טום גורם לליבי להינמס
הודגש באמצעות מדגישומטיק

N e r d y

New member
יאו מיקי זה כזה מוזר ../images/Emo12.gif

אני לא אוכל להתרגל לזה XDDDD
מה דעתך על השיר? נחמד+
מהי השורה האהובה עלייך? Yeah man loads
למה בחרת אותה? המבטא
מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נמממ לא משנה
האם השיר דיכאוני? נופ
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? נופ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חחחחח בפעם הראשונה ששמעתי אותו, הייתי בטוחה שהשורה שכתבתי ^^ זה לא מהשיר P:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הודעות בטלפון חחחחחח על זה מתבסס אצלי כל השיר ווואי התמונה חמודה ממש, דני נראה מוזר

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif וזהו. כי אין לי כוח לעשות אחד משלי.

בינכה אני לא מתה על השיר הזה.

Little McMickey

New member
XDD

שמתי לב שהרבה אמרו שלא יתרגלו XD נראה איך יהיה, מקסימום אני אחזיר לקודם
הודעות בטלפון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמיקי כינוי חמוד../images/Emo9.gif

אבל יהיה לי קשה להתרגלXD מה דעתך על השיר? שיר ממש חמוד
מהי השורה האהובה עלייך? she told me dont worry you be OK you dont need me[tz] belive me you be fine... למה בחרת אותה? לא יודעת, היא חמודה
מה דעתך על שם השיר?עצוב
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?טיפה האם השיר שמח,קופצני,כיפי?טי]ה שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נאדה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:שהיא עזבה אותו? XDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifשלי../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? שיר ממש חמוד, זה היה חאד מהשירים הראשונים האהובית עליי מהי השורה האהובה עלייך? You'll be ok you don't need me Believe me you'll be fine למה בחרת אותה? לא יודעת, אני פשוט אוהבת אותה מה דעתך על שם השיר? שם דיכאוני
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נמנמ.. לא יודעת האם השיר דיכאוני? אההה.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: 'ואוו נוסטלגיה' מיקי תתחשדי על הכינוי! הוא ממש יפה ואני ממש אהבתי

mcfly danna

New member
עונה!!!

מה דעתך על השיר? פתאטי. היא עזבה אותו אז הוא שר על זה. מהי השורה האהובה עלייך? "I can't believe she's gone" כאילו אם היה לכם טוב ביחדלמה היא עזבה אותך? אולי היה לה רומן עם אלפקה... למה בחרת אותה? תנו פא! תנו לי תט! מה יצא פאתט! מה דעתך על שם השיר? בוכי בוכי..הלכתי לחתוך ורידים ולכרסם מקלות אוזניים אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? פאתט! דטס מי!. אבל אני אוהבת אותו |מאואהב| האם השיר דיכאוני? "אוי היא עזבה אותי, הלכתי לחבק עץ!" האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אטני וחברה שלי תהלחנו לרקוד בטראנס ולהתרחפן באצמע הרחוב ולצרוח את המילים עד שעבר מישהו ממש חמוד והתחיל לצחוק.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כמה שאני אוהבת לחבק עצים.

miss dance10

New member
בואנה אתם תמיד קולעים לשיר שבדיוק הכרתי חחחח

אתמול שמעתי אותו פעם ראשונה..D= מה דעתך על השיר? מהמםםםם, חידוש ממש יפה מהי השורה האהובה עלייך?Since she left me She told me (Dont worry(Don't worry למה בחרת אותה?כי בהופעה אחת מהממת של מושין אין זה אושין הם שרים את זה פשוט מהמם מה דעתך על שם השיר?שיר ממש יפה... אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לאהייתי האם השיר דיכאוני?הוא לא דיכאוני בכלל תאמת, אני אוהבת לשיר אתו הוא לא מכניס אותי לאיזה דאון.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא חחחחXD שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמ לא זכור לי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני אוהת את מקפליי....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחידוש?

לפי מה שאני יודעת, הוא שיר מקורי מאוד

miss dance10

New member
הופעה מדהימה של מושין אין די אושין

http://www.youtube.com/watch?v=CwcI_fBkyAc&feature=related יש עוד חלק... הופעעה מדהימההההההה:O:O:O:O

MyTearsDontFall

New member
'ני D:

מה דעתך על השיר?חמודי פעם ממש אהבתי אותו מהי השורה האהובה עלייך?מממ. הפזמון? למה בחרת אותה?חח סתם. מה דעתך על שם השיר?בסדר.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לשוםדבר. האם השיר דיכאוני?ממ תאמת שלא ממש כאילו.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?גם לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?כע דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:חחח לא דעת. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את דאגי XD

screamin pittas

New member
אין לי אותו|בש|

למישהי בא להעלות לי?
אה ומיקי-אהבתי את הכינוי חמרות שיהיה קשה להתרגל><

m o r 1 0 2

New member
אוף,יהיה לי קשה להתרגל../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?Since she left me She told me Don't worry You'll be ok you don't need me למה בחרת אותה?אני כ"כ אוהבת את הקטע של השירה הזה
מה דעתך על שם השיר?יפה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אממ...the breakup-הפרידה האם השיר דיכאוני?לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?הוא דיי שקט שם השיר מתאים לתוכן שלו?יא דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נטוניג השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אממ...כל מיני פרידות

למעלה