Little McMickey
New member
../images/Emo34.gif../images/Emo220.gif About That Song../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif
לא להיבהל!! XDD זאת מיקי כןכן, החלטתי שנמאס לי ממש מהכינוי ההוא שאיתי כבר 3 שנים וכמה, והחלפתי איתו. כעיקרון רציתי משהו שיהיה קשור למקפליי חשבתי על DontWakeMeUp כי זה שיר שממש אהוב עליי אבל החלטתי ללכת על משהו שיכלול את השם שלי בתוכו והלכתי על השיר Little Johanna. והפכתי לליטל מיקי וה-מק זה כמובן רומז למקפליי. תגידו לי בבקשה אם זה מתאים או לא XDD אני יעשה איתו ניסיון איזה שבוע ואם זה לא ילך אני אחזור לקודם XD איזה חמודים הםםםםםםם
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
She Left Me
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שלי
מה דעתך על השיר? שיר חמוד לאללה, עצוב כנראה חחח
מהי השורה האהובה עלייך? I've left messages after the tone... Really? Yeah man loads
למה בחרת אותה? כי דנידנדידני
מה דעתך על שם השיר? שם מדכא XDD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? She;s Gone
האם השיר דיכאוני? אני מניחה?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? נופ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום חחחחח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חבל שהיא עזבה אותו... יאללה...
לא להיבהל!! XDD זאת מיקי כןכן, החלטתי שנמאס לי ממש מהכינוי ההוא שאיתי כבר 3 שנים וכמה, והחלפתי איתו. כעיקרון רציתי משהו שיהיה קשור למקפליי חשבתי על DontWakeMeUp כי זה שיר שממש אהוב עליי אבל החלטתי ללכת על משהו שיכלול את השם שלי בתוכו והלכתי על השיר Little Johanna. והפכתי לליטל מיקי וה-מק זה כמובן רומז למקפליי. תגידו לי בבקשה אם זה מתאים או לא XDD אני יעשה איתו ניסיון איזה שבוע ואם זה לא ילך אני אחזור לקודם XD איזה חמודים הםםםםםםם