About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo9.gif חחח עדיין יש לי מיקי בשם XDD

בשביל זה חיפשתי משהו שאני אוכל לשלב עם מיקי שלא יהיה יותר מדיי מוזר

m o r 1 0 2

New member
אבל עדיןן,אני מתה על הכינוי שלך../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

בחירה טובה

black rock star

New member
She Left Me../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
"youll be ok you don't need me Believe me you'll be fine"
למה בחרת אותה?
כי זו שורה חמודה כזאתי לא יודעת
מה דעתך על שם השיר?
מתאים
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
למה שאני אשנה? הוא מתאים
האם השיר דיכאוני?
דהההה היא עזבה אותו O:
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
כלום
שומדבר מצחיק לא קורה לי כשאני שומעת שירים של מקפליי
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
איזה מטומטמת.. למה לעזאזל היא עזבה אותו?

Sharon Kez

New member
מאוהב|

מה דעתך על השיר? מאוד אוהבת אותו. 3> מהי השורה האהובה עלייך? לא יודעת, כל הפזמון חח למה בחרת אותה? קליט ומדבק מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן D: אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני? ממ, כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי? אף אחד מהם חח אבל הוא מרגיע ושקט שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לא מזכיר לי כלום ואף פעם לא התעמקתי במה אני חושבת בזמן השיר חח

michalie XD

New member
אאאני ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? אני מאוהבת בו
מהי השורה האהובה עלייך? Since she left me She told me Don't worry You'll be ok you don't need me Believe me you'll be fine Then i knew what she meant And it's not what she said Now i can't believe that she's gone למה בחרת אותה? הפזמון כל כך עם משמעות וכל כך יפה וממש מרגש! (גאד איך אני נשמעת) מה דעתך על שם השיר? שם עצוב אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני? כן בערך האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: nothing השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מקפליי
נ.ב מיקי הכינויי ממש ממש יפה תחדשי

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifעונהD=

מה דעתך על השיר? חחח חמוד ועצוב גם יחד מהי השורה האהובה עלייך? הפזמוןXD למה בחרת אותה?לאדעת כי זה יפהXD מה דעתך על שם השיר?אמממ...נחמד?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לונלי 1 XD>< האם השיר דיכאוני?טיפה,כן ...אבל אך שהם שרים זה לא נשמע עצוב>< האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לאא..רק הסולו גיטרה יפה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?ברורר... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לוזוכרת>< השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:שלואיז עוזבת את דאגי$^%*&^
סתם לא,לאדעת...איך שהם מבצעים את זה?oO

למעלה