תכנון שבועי!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסורי... זה לא היה בכוונה...

זה פשוט משהו שאי אפשר להפסיק לדבר עליו אחרי שמתחילים..

ריהותם

New member
../images/Emo163.gifמתכננת

יום ראשון:ללמוד למתמטיקה...
יום שני:בגרות במתמטיקה
,לעבוד על התיק הפקה
יום שלישי:לעבוד על התיק הפקה,תגבור בספרות,מפגש פרידה בתקשורת
עדי
,ללמוד לבגרות בתקשורת עיוני
יום רביעי:בגרות בתקשורת מעשי
,ללמוד לבגרות בתקשורת עיוני
יום חמישי:ללמוד לבגרות בתקשורת עיוני,תגבור בספרות
יום שישי:ללמוד לבגרות תקשורת עיוני
יום שבת:ללמוד לבגרות בתקשורת עיוני שבוע טוב

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה בבגרות! זאת האחרונה שלך

במתמטיקה, נכון? שני בגרויות בשבוע? מותר לעשות דבר כזה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן זו האחרונה במתמטיקה

אלא אם אני אעשה מועד ב'. כן מותר לערוך שתי בגרויות בשבוע.מותר גם 3,אסור שהן יהיו יום אחרי יום,אבל לא ממש אוכפים את זה,לידיד שלי הייתה בגרות בפיזיקה ויום אחרי בגרות בביוטכנולוגיה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהייתה לו בגרות בביוטכנולוגיה יום אחרי

פיזיקה? באמת? מסכן...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא תענוג בכלל

אבל אנחנו שמיניסטים,והרומן שלנו עם משרד החינוך נגמר השנה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה

בהצלחה גם לך
למה אתם עושים חג מעלות בסוף השנה?בנוער העובד והלומד עושים בתחילת שנה,וגם בצופים...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתודה :)

מה זאת אומרת חג מעלות?XD זה חג קן ~ זה כאילו יומולדת לקן.XD ולפני שנה עשינו את זה בסוף החופש הגדול, אבל השנה אנחנו עושים את זה מוקדם (אין לי מושג למה ><")

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי חג מעלות זה אדיר!

היחיד שהייתי בו היה כל כך מעולה! אם יש לי סיבה לחזור לנוע"ל זה בשביל חג המעלות! (אבל אין לי נוע"ל לחזור אליו אז...)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה מן טקס העלאת שכבה...

יש מלא דברים (אצלנו היה ריקוד של השכבה הכי גדולה - זאת שעזבה - עם לפידים וכל מיני כתובות אש שהכנו וריקודים והצגות...) כל שכבה מקבלת את השכבה שמתחתיה לתנועה, למשל שכבת ט' מקבלת את שכבת ח' וככה הלאה... ולכל שכבה יש שם... ועושים את זה בתחילת שנה, כי זה כאילו פתיחת השנה, חניכת השכבה החדשה ופרידה מהבוגרת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוה, מאגניב :)

אצלנו זה לא בידיוק יכול לעבוד (לפחות לא בקן שלי) יחסית לעובדה שחסר לנו שכבה, יש לנו חניכים שממש נגד להופיע, וטוב - כולם גרועים. למרות שהצלחתי לשכנע את החניכים שלי להתנהג כמו כלבים (אנחנו עושים חג קן סיפורי ילדים וכל שכבה צריכה הופעה בנושא אז בחרנו 101 כלבים דלמטיים
) ואז בסוף הם צועקים "אנחנו הפשפשים של הקן" וזורקים טופי D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif-נדחפת-

איזה מתוקייייים חחחחחח~!@#$^ אצלנו בשמו"צ החג-קן לא בדיוק בשביל לקבל את השכבות האחרות. זה החג קן, גם הוא נערך לקראת סוף השנה, כמו יומולדת, אין שליטה ממש על התאריך
בכל אופן, בחג קן יש את כל הרעש והצלצולים כי זאת באמת הפקה ענקית של התנועה עצמה. חג קן זה פשוט הקן בוחר לחגוג לעצמו "יומולדת".

Ruth Fletcher

New member
|תות"התבלבל לי כל החג-קן חג-תנועה !

אז אני אעתיק הכל ואתקן! אצלנו בשמו"צ החג-קן לא בדיוק בשביל לקבל את השכבות האחרות. זה החג תנועה, גם הוא נערך לקראת סוף השנה, כמו יומולדת, אין שליטה ממש על התאריך
בכל אופן, בחג תנועה יש את כל הרעש והצלצולים כי זאת באמת הפקה ענקית של התנועה עצמה. חג קן זה פשוט הקן בוחר לחגוג לעצמו "יומולדת".

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחחחחח,

את לא מבינה בכלל איזה מצחיק זה היה, תקשיבי לפני שבוע הייתה לנו בעיית פשפשים בקן (במקלט יותר נכון
) שלנו, והם לא ידעו. אבל הם המציאו את הריקוד ואת מה הם יצעקו. ואני וגפן (אם את מכירה/זוכרת אותו) פשוט צחקנו בטירוף, ושקוד (המקקית שלי) כמעט רצחה אותנו. D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכמובן שאני מכירה את גפן ../images/Emo6.gif

וואי גם לנו היו פשפשים והיינו צריכים לזרוק את כל הספות מבד וזה~!@#$%

וואו../images/Emo2.gif את מקדישה 5 ימים ללמוד לתקשורת?

חחח זה מלאאאא אף פעם לא הקדשתי למקצוע הזה יותר מיומיים
ודווקא תמיד הוצאתי מעל 95 אז איכשהו יש לי מזל D: בכל מקרה..בהצלחה. עשיתי את הבגרות הזאת בתחילת אפריל כי זה פנימי ובכל בצפר זה אחרת...אבל היא סבבה בסך הכל, לא חומר ממש קשה, פשוט קצת משעמם

למעלה