GAY IS BEAUTIFUL

magenta73

New member
וזה אחד שירי האהבה הכי יפים שנכתבו

אי פעם... (מסתבר שמגבר לגבר....)

mayarel

New member
עוד שיר אהבה

ואני מתארת לעצמי שמגבר לגבר כי לו ריד הוא הומו מוצהר (כשהיה צעיר עבר טיפולים בשוק חשמלי בכפייה כדי ל"רפא" אותו). ואת קולות הרקע עושה דיוויד בואי (איתו ביחד בתמונה). http://www.youtube.com/watch?v=FH2EgYq_NCY&feature=fvw

mayarel

New member
../images/Emo13.gif אני אוהבת את השיר המקורי יותר

של ש mamms and the pappas ואם כבר שילובים של בואי ואחרים.. הוא כל הזמן שיתף פעולה עם הומואים. הינה עם פט שופ בויז http://www.youtube.com/watch?v=cwdssHTfPJQ

mayarel

New member
מעולה ../images/Emo6.gif לא הכרתי את זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי עיברי הזה מתוק. משהו.

InbarKiii

New member
וואו הפרק של אמא מחליפה ממש מתאים היום..

למה לעזעזל משדרים את זה? את דינה הזאת אומרת שמצידה כל ההומואים יכולים לחזור לארון ולנעול את עצמם שם..אחרי מה שקרה חודש שעבר? לא אמורים לשדר לנו את ההפך? כי אני בטוחה שזה ממש מעודד כל השטויות שהיא מדברת. ועוד אחרי כל העניין אתמול עם המפגנים בכלל קשה לי לראות את זה \: בא לי לזרוק עלייה משהההההו

InbarKiii

New member
הבנאדם מסכים לארח אותה בבית והיא אומרת לא

בגלל מי שהוא?!??!!?!?!?!?!!!!!!!! מי היא בכלל שתגיד לו לא..שתגיד תודה ותסתום. וגם מה כבר יקרה לה אם היא תשאר בבית שלו?!?! היא תהפוך ~לתומכת בהומוסקסואליות~ והעלום יחרב עלייה? שמישהו יסביר לי איך יש אנשים כאלה בעולם...

mayarel

New member
סרט מקסים. סוג של מחזמר אבל לא בדיוק...

3 דראג קווינס. 1 אוטובוס. וכל הדרך מסידני ללב המדבר של אוסטרליה בדרך להופעה. סרט מצחיק ומתוק ומקסים ונהדר. יש בו המון מצבים הפוכים מבחינת תפיסות מיניות של ג'נדר.. הבנים רכים וענוגים, הבנות בוצ'יות, ההומואים נאורים, ההופומובים פרימיטיבים.. הכל יש שם. סרט נפלא. מה שהזכיר לי אותו בקונוטציה של השיחה היה שגם שם יש קטע שהם מבינים שאיפה שהם חיים את החיים שלהם זה המקום שאליו הם שייכים ומגן עליהם. סרט שיוצאים ממנו בהרגשה נהדרת שלכל אחת יש מקום תחת השמש, והמקום הזה מנצנץ .. ויש לו פס קול של ABBA...

mayarel

New member
../images/Emo24.gif ביום כזה הייתי חייבת ../images/Emo34.gif

מה איתך??? נו נו.. את יכולה להוסיף פה את זה שאת תמיד מנסה לסדר לאדם ואני לא אוציא מילה. מבטיחה

למעלה