McWeeKend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gifמקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

~המקוויקנד נשמר גם משבוע שעבר שלא פירסמתי אותו. אמכם הסליחה ואביכם התודה~
שיר השבוע של מקפליי
She falls asleep [אגב, למישהי יש את החלק הראשון לשלוח לי? אני נואשת!] I've got you Too close to comfort Don't know why Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי
- Jonas Brothers Much better Black keys Turn right Keep it real The Click Five - I Think We're Alone Now Girls Aloud - I Think We're Alone Now [מעניין של מי השיר המקורי]
להקת/אלבום השבוע
Wonderland Lines, vines and trying times
קליפ השבוע
אומנם זה לא קליפ, אלה טריילר. אבל.. האהעהאעהאה!!! הסרט בארץ!! הסרט בארץ!! צריכה ללכת לראות אותו דחוף!@#$%^ http://www.youtube.com/watch?v=USUDlMBR-dQ Girls Aloud - I Think We're Alone Now http://www.youtube.com/watch?v=Pyy7COX2W20
תוכנית השבוע
שירות חדרים מופע שנות ה-70 סיימון חברים מכושפות – עונה 3 בVOD הווווווואוווווווווווו!!!!
סרט השבוע
ספאקטקיולר בת הים הקטנה שוב 17 מת על הקמפוס [אומייגאד – זאק מהצלצול הגואל משחק שם :|] 100 בנות
משהו שעיצבן
אמא ><" איך היא מצליחה לעשות את זה כל פעם מחדש..
שימח השבוע
הסרט שחיכיתי לו כבר חודשיים של אטרףףףףהגיע לארץ@#$%^&
ציטוט השבוע
vampire Heroes come in all colours. My heroes are human, just like me. אמר/ה: שמעת משהו על הארי לאחרונה? נראה לי התופים אכלו אותו הוא ברח ונעלמו עקבותיו. RAVEN.The black keys never looked so beautiful and a perfect rainbow never seemed so dull אמר/ה: גמאני חושבתי על זה מעניין מה עובר עליו vampire Heroes come in all colours. My heroes are human, just like me. אמר/ה: זבל. הוא בטח במיקרונזיה, שותה פאפאיות ואוכל גמבות סגולות! RAVEN.The black keys never looked so beautiful and a perfect rainbow never seemed so dull אמר/ה: יאמי, גמבות סגולות ~עם חברה שלי בבית קפה~ מה נשמע? רדיו קהיר! ~משבוע סוף~ "אני שר בלי תיק, את מי אני אמור לפגוש? שגריר בלי מדינה?!" ~מתוך הספר "אודרי, חכי!"~ "... אודרי תתקשרי אליי לפני שאני מזמינה מטוס שיכתוב לך הודעה בשמיים." ויקטוריה ניתקה ושלושתינו הסתכלנו זה בזה. "למה אני לא מתקשה להאמין שויקטוריה אכן תשכור מטוס שיכתוב לך הודעה בשמיים?" שאל אבי. "יש סבירות של שבעים אחוז שהיא תעשה את זה." הסכמתי איתו. ~מתוך "דרקולה"~ עד שיסבול ממראות הלילה, איש לי ידע מה מתוק הוא הבוקר לעיניו וללבו.
מאכל השבוע
חבל על מקופלת וסופלה של קפהנטו
מתנגן בראש/בפלייליסט
She Falls Asleep
תמונת השבוע
העאהאהעהאהע!!!! אני כבר רוצה לראות את הסרט הזה!@#$%^&*
~תוספות~
מסקנות השבוע
1. אני ממשששששש פרנואידית. 2. שאני מסוגלת לשבת על ספר אחד יום שלם מבלי להתשעמם וכמעט ולגמור אותו. 3. התמכרתי קשות לShe Falls Asleep.
קישור השבוע
פתחו לי קבוצה אוהבת
אתן מוזמנות להצטרף
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=127544479253&ref=ts

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gifקדימה|

שבוע שעבר ישנתי אצל חברה שלי
תודו שזה יצא מגניב.. "נוגה!"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

באותו הלילה שישנתי אצל חברה שלי, חברה אחרת שלנו מצאה גורת לתולים שכמעט נדרסה אז היא הביאה אותה לבית של חברה שלי קראנו לה שרלוט ^^ היא דומה למרווין :|

dougie10

New member
דומה?! היא בול אותו דבר

ראיתי את התמונות מהסוף להתחלה... שהראת רק אותה... והייתי בטוחה שזה החתול של טום עד שראיתי אותך איתה... XDDDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מותקקקקקקקקקקק

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo27.gif

היא כזאת מתוקה עם הלשון הקטנטנה שלה

למעלה