חדשות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הארי ודאגי פשוט מדהימיםD: כל מילה נוספת מיותרת לגבי השניים האחרים האלה.

דידה7

New member
שאלותת- חשווב ! :)

ואווווו לא היייתי פה טונוות זמן -יותר משנה נראה לי :O קיצרר- רציתי לבקש אם מישהוו בבקשה יכול לכתוב לי מה קקורה עם מקפללי בזמן האחרון :) מופיעים? עובדים על דיסק? מתכננים להגיע לישראל
? למי יש חברהה? לתום יש
? ויידוואים חדשיים ! סירטונייים של תום חדשיים, תמונוות קיצר כל מה שהם עשו בזמן האחרון
! בבקשה בבקשה בבקשה זהה ממש חשוב לי :) אני לא רוצה לא להיות מעודכנת ובסוף לשכוח אותם .. תודהה

אוקי חברות

דאגי ופרנקי נפרדו אבל הם כול הזמן נפרדים ובדף הקודם העלו גם תמונות של פרנקי ודאגי מדברים והיא בוכה תוך כדי. דני יוצא עם מיס אנגליה של 2007 גורגיה HOR ....SLEY לטום יש את גיאו איזה 8000 שנה הארי ואיזי נפרדו בשושו אבל שוב התחרמנו בתמונה בברבקיו של דני. גנבו מהאיימיל של מקפליי 2 שירים מהאלבום הבא. HERE COMES THE STORM ו HOTER משהוא כזה [= ממצא?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifדאגי מעשן

הארי אם אני לא טועה הפסיק כי הוא רץ.וגם ידוע לי שדני הפסיק. טום לא עישן קבוע אף פעם למיטב זכרוני.

sweet shir

New member
טום לא מעשן בכלל. (למיטב ידיעתי)

כי הוא לא אדיוט ומבין שהוא צריך לשמור על הקול שלו. ><"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאו שהוא מסתפק בהרואין.

חח סתם.
אבל נראה לי שהם עשו\עושים סמים.(סתם השערה שלי,לא היה כתוב אף פעם איפשהו שמועות)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבדיוידי של GH הם היו נראים מסוממים ממש

ואני מניחה שהם כן לוקחים סמים.אבל אם לא,אז טום-אתה גאון.גאוןגאוןגאון(גם עם סמים הוא גאון.אבל נו.סמים
)

sweet shir

New member
האמת שלא, שאלו אותם בראיון והם אמרו שהם לא

יוצרים שירים תחת השפעה של אלכוהול או סמים, אבל שהם משערים שאלבום כזה יגיע בשלב מסויים חחחח

../images/Emo73.gif תשובות לשאלות שלך :)

אוקיי מה שקורה עכשיו עם מקפליי זה שהם עובדים על דיסק חדש כמה שירים ממנו כבר הודלפו אבל רוב תוכנו לא נשמע עדיין :) אם הם מתכננים לבוא לישראל, אני מקווה שבמסגרת הדיסק שהם יוציאו בקרוב הם יגיעו לישראל כי בינתיים זה לא נראה כאילו הם מתכננים להגיע אבל נותר לקוות, ולפעול למען זה :) חברות - לטום יש את ג'יו שהיא חברה שלו משהו כמו כבר 6-7 שנים.. הארי ואייזי נפרדו לפני מה שאני יודעת וגם דאגי ופרנקי נפרדנו.. דני יוצא עם איזה מלכת יופי אחת בשם ג'ורג'יה ואני שונאת אותה D: תמונות חדשות תוכלי להסתכל פה בפורום ולהתערכן מידי פעם אנחנו מעלות תמונות חדשות שלהם :) זהו אני מקווה שעזרתי

גיל3333

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gifאני ממשיכה:)

הארי

גיל3333

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif+שאלה..

אוקיי זה לא סרט חלל זה גיבורי על אתן לא קוראות את התכנון השבועי אז שוב השאלה.. שאלה..מישהי הולכת לזה?http://www.asiamusic.co.il/lz/ או מכירה מישהו שהולך לזה?

גיל3333

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif

טוב נוו דני נשאר קצת חמוד..

למעלה