מצעד האופנה

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo26.gif מצעד האופנה../images/Emo36.gif../images/Emo100.gif ../images/Emo23.gif

אני מעלה לפה תמונות של אדם מכל מיני ארועים \ הופעות \ פאפרצי ואתם צריכים לדרג את הבגדים ולחרוץ גורלות
בואו נראה את החוש האופנתי שלכם

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 1 ../images/Emo203.gif

בגדים - שיער - איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -

lama ken

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את הרעיון

למרות שהחוש האופנתי שלי על הפנים
בגדים - לא אוהבת את החולצה הכחולה הזאת, היא עושה לו גוף "גדול" יותר ממה שהוא באמת. שיער - אוהבת איפור - לא כל כך רואים (תמונה קטנה וגם בגלל המשקפיים) פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - לא אוהבת את המשקפיים האלו עם הבגדים האלו, למרות שבאירועים אחרים הם היו מהממים עליו (נדמה לי באירוע קבלת המכוניות עם קריס) ציון כללי - 7

lama ken

New member
אבל תקשיבי, חייבים תמונות גדולות יותר!

קשה לראות את הפרטים ככה

ר ו ח ל י

New member
אני דווקא חושבת שזה סבבה

ברוב התמונות שיש איפור כן רואים אותו. (בהנחה שאת לוחצת להגדלה) אני גם סומכת על העובדה שאתם מכירים את התמונות כי הם עברו פה הרבה, אלה לא תמונות חדשות

ר ו ח ל י

New member
אם תוכלי להיות יותר ספציפית אני אתקן בשבילך

ואשים תמונות יותר גדולות

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo13.gif

בגדים -סבבה. אהבתי את החולצה הכחולה,אבל לדעתי הנעלייים לא כ"כ קשורות. שיער - מהמם איפור - לא יודעת פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - אחלה משקפיים. ציון כללי -7.9

R o c k s e n

New member
אוקיי אני אהיה פה ממש קשה

בגדים - יפה לו משובץ, אבל העניין עם המיכנס נוראי הזה והמגפיים האלה משהו לא מסתדר. שיער - נהדר איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - אני אוהבת את המשקפיים ציון כללי - 6.5

ר ו ח ל י

New member
מדרגת ../images/Emo42.gif

בגדים - הוא חרש על החולצה הזו הרבה אבל היא יפה. זה היה יותר יפה עם זה היה סגור אבל. שיער -
איפור - אין פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - המגפיים לא יפות ציון כללי - 8

nogigoosh

New member
הדירוג שלי ../images/Emo88.gif

בגדים - מכנסיים יפות, מגפיים סבבה, את חולצת המשבצות אהבתי , אבל החולצה שמתחת עושה אותו שמן בטירוף!!!!
שיער - יפה איפור - לא ממש רואים... פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - משקפיים-אחלה, לק-יפה, חגורה- יכול להיות שהיא זאת שעושה אותו שמן... את הטבעת לא ממש רואים... קעקוע מבצבץ-
חיוך -יפהפה! ציון כללי - 7.5 - בגלל הכרס

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 9 שיער - 9 איפור - 9 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 9 ציון כללי - 9

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בגדים - 9- מגניב! מתה על הז'קט הזה עליו
שיער - 10- מדהים איפור - 10-מושלם פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 10-משקפיים מהממות באלי גם כאלה D-: ציון כללי - 9.5

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 2 ../images/Emo203.gif

בגדים - שיער - איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -

lama ken

New member
AMA

בגדים - אוהבת את הספייקים, העניבה, החולצה השחורה מלמטה. לגבי החליפה הנצנצית אני על הגדר (ולא בגלל הנצנצים) שיער - אוהבת מאוד איפור - יפהפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) -הכפפות עם הספיקיים
ציון כללי - 8.5

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gifהדירוג שלי

בגדים - מנצנצים ומהממים שיער - יפה איפור - נחמד פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - אחלה ציון כללי - 8.5

R o c k s e n

New member
---->

בגדים - הצבע של החליפה והנצנצים לא באים לי בטוב והגזרה של המכנס לא מחמיאה לו. שיער - מהמם זה היה מגניב! איפור - לא כבר מדי אבל בהחלט נוכח, אהבתי פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - בסדר ציון כללי - 7

ר ו ח ל י

New member
מדרגת ../images/Emo42.gif

בגדים - אהבתי ביותר ואהבתי את הדוגמא הזו על הכתף. הנצנצים קצת פחות דיברו אליי.. שיער - מתאים לכל ההופעה ולשיר. יפה מאוד. איפור - אני לא אוהבת יותר מדי אבל שם זה היה נדרש ויפה. פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - צמיד חביב ציון כללי - 8.5

heart1soul

New member
אנייי

בגדים - 9 שיער - 10 איפור - 8 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 9 ציון כללי - 9

למעלה