מצעד האופנה

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 10 שיער - 10.5 איפור - 10.5 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 10.5 ציון כללי - 10.5

mayarel

New member
מאוד קרוב למה שאני אוהבת על אדם

כשהוא מופיע. גדול מהחיים , שונה, מוזר, עתידני, עם הצהרה. ועדיין אדם לא משתחרר לגמרי מהבחינה של הלבוש- חליפה עם טוויסט. רוצה אותו יותר יצירתי. אבל כן ממש קרוב למה שאני הייתי רוצה אותו.

nogigoosh

New member
הדירוג שלי ../images/Emo88.gif

בגדים -מהממים- למרות הנצנצים, אהבתי את זה שהכל זוהר, אבל יש למטה חולצה שחורה לאזן הכל. שיער - מושלם ומהמם! איפור - לא כבד מידי ויפהפה :) פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - כפפה יפה שתואמת לקוצים היפים (אבל קצת מלחיצים:O) על הכתף. טומי- מתאים ללוק ; ) ציון כללי - 10

../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

בגדים - 10- מדהים!! מתה על החליפה המנצנת הזאת!!
שיער - 10- מדהים- בד"כ כלל אני פחות אוהבת אצלו את השיער משוח אחורה..אבל כאן אני ממש אוהבת! איפור - 10- מהמם פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 10- מ-ד-ה-י-ם ציון כללי - 10!
לב|

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gif הדירוג שלי

בגדים - המעיל הורס את זה..הוא יותר מדי מכוסה... שיער - מהמם איפור - פשוט ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הכפפות קצת מיותרות והשרשרת חמודה ציון כללי -7..סורי..

R o c k s e n

New member
---->

בגדים - אני לא אוהבת ז'קטים ארוכים וזה לא יפה עליו. המכנס קצת נבלע בכל זה שיער - לא כ"כ טוב כמו בד"כ, משהו פה לא מסתדר לי איפור - לא אהבתי פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - שרשרת חמודה ציון כללי - 6

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 8 שיער - 9 איפור - 9 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 9 ציון כללי - 8.3

ר ו ח ל י

New member
דעתיי ../images/Emo42.gif

בגדים - לא אוהבת שהוא מכסה את עצמו ככה. סתם נפל על יום שממש לא הייתה לא השראה מה ללבוש אז הוא החליט לזרוק עליו את זה. שיער - מהמם כמו תמיד איפור - מצויין פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 8

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 4 ../images/Emo203.gif

בגדים - שיער - איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gif הדירוג שלי

בגדים - מעולים שיער - לא משהו...לדעתי לא מתאים ללבוש.. איפור - גם לא משהו..הוא נראה נורא עייף. פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -7

lama ken

New member
דעתי

בגדים - חליפה מדהימה וגם החולצה שמתחת שיער - מושלם איפור - מושלם פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 9.5

R o c k s e n

New member
----> ../images/Emo4.gif

בגדים - לא אוהבת אותו מחויט מדי שיער - לא מוצא חן בעיניי איפור - לא טוב פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 5

ר ו ח ל י

New member
מדרגת ../images/Emo42.gif

בגדים - נחמד שיער - גרוע
איפור - בסדר, לא משתגעת על איך שהוא מאופר פה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 6

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 8 שיער - 8 איפור - 8 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 8 ציון כללי - 8

mayarel

New member
אחד האהובים עלי.

אדם מעניין . שונה. החולצה יפיפה עליו. עוד צבע חוץ משחור. נצנצים זה קשה עם מחוייט ופה זה לגמרי עובד.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gif הדירווג

בגדים - יפה לו חום שיער - הכובע מסתיר -_-" איפור - פשוט ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הכובע קצת מפריע ציון כללי -8

lama ken

New member
המממ

בגדים - כל פריט כשלעצמו יפה, אבל ביחד לא כל כך מתחברים לי שיער - מהמעט שמציץ מתחת לכובע - יפה איפור - יפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הכובע חמוד לו ציון כללי - 7

R o c k s e n

New member
--->

בגדים - טוב פה הוא הלך על הכיוון החום \ חום כהה - הכובע, הז'קט והחולצה והכל יפה עליו וגם הג'ינס. שיער - איפור - עדין ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - כובע מהמם ציון כללי - 8

למעלה