McWeekend!

Serena16

New member
התמונה מהמרכז נכון? ../images/Emo3.gif

ה-מקום לימי הולדת בתיכון
אני זוכרת שאחרי יומולדת 16 שלי הלכתי לקולנוע ואמרו לי שהסרט הוא מגיל 16 וחצי....

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכן../images/Emo6.gif

זיהית לפי הלג'נדה מאחורה? חחחחחח יש לי תעודת זהות מהטיול שנתי לפני היותי בת 16 אבל לא הבאתי אותה אבל עם קצת קוצי מוצי ו-"תראו יש לה כתר, היא בת 16!" הכניסו אותי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo45.gifההמלצה ../images/Emo6.gif

התמונה ממש חמודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתמונה שלך ממש חמודה../images/Emo23.gif

93 במתמטיקה? זה הגיוני?! O________o

אחרי שחודש אני רוצה לעשות....

מצעד הלהיטים של מקפליי:
No Worries
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
moves like jagger Red chelle rea- bleed We the kings- Friday is forever Twenty twenty- scared of hights
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איך פגשתי את אמא על טבעי אוסטרליה זכרי אותי לנצח
ספר / פיק השבוע:
אקדמיה לנסיכות\ שאנון הייל היומן\ ניקולס ספארקס בני אלמוות 2\ אליסון נואל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
יום הגיוס נדחה, קניתי ספרים, נסעתי לאילת וגיליתי שאני ממש התגעגעתי לעיר הזאת
, נהגתי, על טבעי עונה 7
משהו שהעציב:
משום מה אני בדיכאון ואני יכולה לצחוק ואחרי שניה לבכות. יום הגיוס נדחה, הרבה אכזבות
ציטוטיה:
אני מספרת ציטוט שהיה לנו לפני שנה אני:" היא אומרת "הרומנים רצחו את ישו" ואז עונה "רימה, אני חושבת שזה היו הרומאים" ~אנחנו צוחקות~ ערבה:" רגע, זה היה ברומא?!" ציטוטים ישנים שמצאתי ושאת החדשים אני לא כ"כ זוכרת... ילד מהכיתה:" את יודעת שהיא כתבה שירים גם אחרי שהיא מתה?!" אני:" אמא את בבית?" אמא:" כן ואת?" ערבה:"יש פה אוטובוס!" אני:"מה גרם לך לעלות על זה?!" ערבה:"תראו את המכונית הבלתי נראית!" אני:"איפה?!" יום כיפור. ערבה:" אסור לרצוח ביום כיפור, זה נחשב עבודה" מורה:" היא רצחה אותו... ונכנסה לכלא" ילדה:" אז למה הוא לא נכנס לכלא?!" ילד:" כי בדרך כלל הנרצחים לא חיים אחרי זה..." מורה:"עתיד רחוק, בסוף העולם" ילדה:" עוד שנה וחצי!!" ילד מהכיתה:" לא, היא לא גילתה שהיא בהריון שנה, אלא היא גילתה שהיא בהריון אחרי שנה שהם גרו ביחד!" ילדה:" אם תהייה בסופר ואז תחשב אם הגרפים נחתכים , כמה עולה לי השקדים?!" אני:" אבל כספית נוזלית רעילה" דנה:" לא, יש גם מוצק" אני:" אבל היא רעילה!" דנה:" נו אז, טעים!" מורה:" שירה ייחודית..." ילדה:" רגע את מכתיבה?" מורה:" לא!! אני אכולת ארוחת צהריים!" אני:" באיזה שפה הם מדברים?!" חברה שלי:" תנכית כדורגלית" מורה להיסטוריה:" יש לנינגראד, ויש סטלינגראד. לא דניאל, אין היטלר-גראד!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
משום מה I will never say never….
המלצת השבוע:
Always look at the Brightside of life :)
התמונה הכי חמה:
ציור שלי במשך השבוע #1

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifוואו../images/Emo2.gif הציורים ממש יפים!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים
אוי סטס התגעגעתי לציטוטים שלך!

Noa L black

New member
הציור מדהים !~

הציטוטים כרגיל מעולים, איך את זוכרת הכללל?XD

חחחח כשהייתי בבצפר הייתי רושמת אותם

וכל פעם כשאני מדפדפת בדברים שלי אני רואה אותם וצוחקת כל פעם מחדש XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקננננד ! :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שירים של מלך האריות
הלהקה המגניבה של השבוע:
John Barrowman
קליפ שעשה לכן את זה:
אני לא חושבת ששמתי את זה בפורום.XD אבל אמא שלי סוףסוף העלתה את הסרטונים שיש לנו מברצלונה!!DDDDDDD: אז זה מסי והניפוף שקיבלנו ממנו XD - http://www.youtube.com/watch?v=0yrE8JaIimw אני. פשוט. הוא החיים שלי בסדר?! XD
(ד"א ברקע זאת אמא שלי שצועקת
) וזה כשכל השחקנים עברו ממגרש למגרש, ואמא שלי צילמה אותם מהשיחים.XDDD - http://www.youtube.com/watch?v=6OH1Mfxr9yA&feature=player_embedded
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דוקטור הו
סקראבס
העשב של השכן ~ הרשת החברתית אישה יפה זוהי סדום
ספר / פיק השבוע:
שובפעם הרבה פיקים של כדורגל.XD (השבוע היו הרבה של קסיאס ופברגאס. מי היה מאמין שיש כ"כ הרבה פיקים על שניהם ביחד?! O_O")
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בצפר, שמכריח אותי לבוא שבוע הבא לבצפר רק בשביל שאני ארשם שהגעתי ואז אני יכולה לעשות מה שבאלי. ><" ואם אני לא עושה את זה הרכז שכבה מאיים שהוא יוריד לנו מנות של כל השבוע.
כאילו אני לא מבינה, אני צריכה לקום ב7 בבוקר, להיות בבצפר עד 3 רק בשביל שתי דקות שבהן אני נרשמת שבאתי?!
גם אין לי איך לחזור הביתה, כי ההורים שלי עובדים, ואין לי אוטובוסים מבצפר או משהו . ><" הוא תקוע הרחק הרחק באמצע של שומקום.
טוב נו אני מקווה שמחר הם יבינו שהם טיפשים וישחררו אותנו.
משהו ששימח:
בארסה
(אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם לא היה לי אותם בחיים. זה כנראה היה נגמר רע
) שהחודש המזעזע כ"כ הזה ספטמבר נגמר . >.<"
חופש
אין לי לימודים עד סוף סוכות (כאילו אני כן צריכה להגיע לבצפר, אבל זה רק 3 ימים, שאני בחופשיות כל הזמן.XD)
משהו שהעציב:
יותר מידי דברים \:
ציטוטיה:
האמ . X:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מססססססססי 3>
המלצת השבוע:
תפתחו טאמבלר
כאילו באמת שלא משנה כמה מדוכאת אני, אני יכולה להיות באתר הזה שעות ולצחוק כמו מפגרת. זה עוזר לשכוח מדברים.
התמונה הכי חמה:
הוא פשוט מדהים.

Serena16

New member
אין לך אוטובוסים לבית ספר? ../images/Emo12.gif

תודה לאל על חיפה!
התמונה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, אבל כאילו זה מסודר,

יש מיניבוס בבוקר שיוצא ב8 מאיפה שאני גרה, ויש כאילו הסעות חזרה מבצפר, שכל יום זה או ברבע ל3 , או ב4 וחצי. חוץ מיום שלישי שזה ב2, או ברבע ל4 .
אבל חוצמזה אין לי דרך להגיע לבצפר / לצאת ממנו . רק אם אני גוררת את ההורים שלי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifדאגי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לפחות אלה רק יומיים ולא חמישה, נכון?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif3. ><"

אני לא מאמינה שהם באמת נתנו לנו לעשות משימות, מה אני נראית להם?!? ובקצב הזה זה יכול להיות 5
אוף נווווו!#@!@!#@ בצפר מפגר. אני אכעס אם אני לא אבוא ! :(

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifדייייי נו תגידי לאימא שלך שזה יהיה

מאוד לא בסדר אם לא תבואי! שאת חייבת לבוא כי את מתגעגעת וכי את רוצה לראות גם את ניצן ושסידרתי את החדר בשבילך (לא שזה נכון... אמרת לי שלא צריך
)

למעלה