Show Time מיוחד

../images/Emo34.gifShow Time מיוחד../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

המשתתפות במשחק -
רייבן – חברים
סרינה - מופע שנות ה-70
ספיר - אלמה פיראטה
מור - אחת שיודעת
קרן- הכי גאים שיש
מאי - כמעט מלאכים
גילי - איך פגשתי את אמא
רוני - האוס
עדי - מלרוז פלייס
ליאת - וויל וגרייס
ליאור - האנטומיה של גריי
אריאלה - המורדים
לילך - GLEE
יעל - סקינס
אריאל - בברלי הילס 90210 הישן
רותם - סיינפלד
פולי-המפץ הגדול
תום- סמנתה מי
רות – פלורסיינטה

../images/Emo66.gif../images/Emo70.gifתוצאות../images/Emo66.gif../images/Emo70.gif

מקום ראשון שזוכה בחסינות
יעל - סקינס . אהבתי מ-א-ד D: מקום שני ומכובד .
סרינה - מופע שנות השבעים . מקום שלישיייייי וחביב
רוני - האוס מודחת
סתיו - על טבעי .. מצטערת אבל לא הגשת .. \: היית טובה .D:

../images/Emo151.gif../images/Emo228.gifמשימה חדשה../images/Emo151.gif../images/Emo228.gif

אוקייייייייי בננות אני מצטערת על כל הזמן הזה שלא העלתי תמשחק. ולכן תהיה משימה מיוחדת הפעם .. D: אני אסביר כדי שלא תסתבכו . מי שבכל זאת מסתבכת יכולה לשאול אותיD: המשימה הזו תהיה בזוגות . כל אחת תבחר לה שותפה . והמשימה באמת למצוא תמונה של אחד השחקנים שמה עם השחקנים בסדרה שלה למשל .. דרייק וגו'ש וזואי 101 . אז תמונה של דרייק וזואי .. D: ( כמובן לא חייב להיות מהסט\בסדרה ) תחשבו טוב לפני שאתן בוחרות את הזוגות שלכן כדי שיהיה קשר בן האנשים ותוכלו להביא תמונהXD אני מקווה שלא סיבכתי אתכן . כי באמת ניסיתי להיות יצירתית חח לדעתי זו אחלה משימה :) בהצלחהD:

../images/Emo34.gifתמשיכי לחפש ..

זו לא חייבת להיות תמונה מתוך הסדרה אומשו. תמצאי מכל מאגר השחקנים הענק הזה שיש כאן מכל הסדרות בטוח תמצאי שחקן מהסדרה שלך שבטוח הצטלם עם אחד מהשחקנים האלה

McLife135

New member
../images/Emo135.gifאני וגילי מגישות D:

ברני סטינסון (how i met your mother) וויל שוסטר (glee)

yael0000

New member
אבל אבל אבל../images/Emo211.gif

אני לא חושבת שהשחקנים בסקינס השתתפו בסדרות אחרות. הם בריטים.....

../images/Emo34.gifלא חשבתי על זה .. טוב אני מוותרת לך

אבל רק כי ישלך חסינות . יעל אני צריכה לשאול משהו חח
יש מסן \ פייס?

McMonkeys

New member
יעל

לאחד השחקנים פעם הייתה תוכנית שהוא היה בתפקיד הראשי בניקולודיון קראו לה סטאר אם את לא חייבים בת זוג את יכולה לקחת מהתוכנית שהייתה לו איזה מושלם*~* (זה שבצד)

MadBerry

New member
יואו הסטאר הזה! O:

אני זוכרת שראיתי את זה פעם
הוא חמוד

MadBerry

New member
אממ.. אריק מקורמאק הופיע אצל מישהי? ../images/Emo6.gif +שאלה

או דברה מסינג? או מייגן מולאלי? שון הייז? לא נראה לי
שתי שאלות: 1. אפשר שחקנים אורחים שהופיעו אצל מישהי אחרת (אולי גם בתור שחקנים אורחים)? 2. התמונה חייבת להיות מאחת הסדרות? חוץ מהבעייתיות הקלה זו משימה מגניבה - ממש מקורית ^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתקשיבי,

ראיתי בויקיפדיה (ואני זוכרת את הפרק) שאיזה שחקן מהג"ש היה שחקן אורח בוויל וגרייס. :) ( עונה שנייה פרק 4 לפי מה שהויקיפדיה אומרים.XD ) אז אם באלך אפשר לעשות ביחד, אבל זה יהיה מאוד קשה למצוא תמונה. :X

למעלה