Show Time מיוחד

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifקוראים לו פיטר פייג' :)

ומצאתי תמונה קטנה שלו מוויל וגרייס, אבל הוא לבד, והיא מאוד מאוד מאוד מאוד קטנה .:(

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוו תקשיבי!! XD

נכון הזה שמשחק את האקס של וויל? שהם היו ביחד המון זמן וזה?XD אז הוא היה שחקן משנה בעונה הראשונה של הג"ש.XD אז יש שניים. [: וזה התמונות שמצאתי בנתיים > פיטר פייג' > http://www.durfee.net/will/images/RogerONeil.jpg והשני שקוראים לו כריס פוטר > http://www.durfee.net/will/images/Michael.jpg אוףףףףף@$#@#$ זה כ"כ מעפאן שזה כזה קטן. -.-

MadBerry

New member
מייקל D:

זאת התמונה הכי טובה שמצאתי עם השחקנים של וויל וגרייס
אולי יש לך תמונה טובה יותר שלו מהג"ש?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיפה מצאת את זה?! O:

גאד חרשתי את האינטרנט ולא מצאתיXDD אני יכולה למצוא תמונה יותר טוב שלו מהג"ש, אבל צריך שכאילו הוא מופיע בתור שחקן אורח בוויל וגרייס לא? O_O"

MadBerry

New member
ב-IMDb. ו... לא נראה לי שחייבים ../images/Emo12.gif

זה לא משנה מאיזו סדרה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתקשיבי לא מצאתי תמונה של השחקנים

מחוץ לסדרה >: וניסיתי לצלם מהויאודי, אבל יש את הדבר הזה של הלעצור תקוע שם.XDD וזה גם נתקע בתמונות לא קשורות וזה >:

MadBerry

New member
אפשר לצלם מעל ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, לא נורא, אני חושבת שהתמונה שהעליתי טובה מספיק :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאבל זה תקוווע >:

וזה רק חצי מהתמונה אז. X: כן התמונה שהעלית היא אחלה. :) והיא גם מהסדרה וזה אז בכלל. D:

וואי תקשיבי בדקתי עם כל הערכים בויקפדיה

של השחקנים של סמנתה מי ושום דבר.... יש אפילו כמה שחקנים שהפסיקו לשחק... את יכולה לתת לי משימה אחרת?

sweet shir

New member
השחקנית הראשית שיחקה בחברים את אחות של רייצ'ל

אבל זה לא ממש עוזר לך כי כולם רוצים את 'חברים' חחחחח בכל מקרה, אל תחפשו בויקיפדיה, תחפשו בIMDB!

אבל הסדרה שלי

היא מארגנטינה וכל השאר... לא מארגנטינה (כאילו השתיים היחידות שהיו-לא כולל אני-יצאו ממשחק) אז אין לי עם מי להיות...

../images/Emo34.gifיש כמעט מלאכים .. ופלורסיינטה

ושניהם במשחק. אם הן ביחד אז למטה יש משימה "חלופית"

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אריאלה!!!

לואיסנה משחקת גם באלמה פיראטה וגם בהמורדים אז אני יכולה להביא תמונה שלה עם אחד השחקנים שם.. רוצה?

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif מגישה ../images/Emo27.gif

אלכס קרב(ג'סטין צ'יימברס) מהאנטומיה של גריי בסדרה Cold Case.

למעלה