סבבה :) איך קוראים לשחקן?
R RockinKeren New member 5/6/10 #40 ../images/Emo226.gifקוראים לו פיטר פייג' ומצאתי תמונה קטנה שלו מוויל וגרייס, אבל הוא לבד, והיא מאוד מאוד מאוד מאוד קטנה .
../images/Emo226.gifקוראים לו פיטר פייג' ומצאתי תמונה קטנה שלו מוויל וגרייס, אבל הוא לבד, והיא מאוד מאוד מאוד מאוד קטנה .
R RockinKeren New member 5/6/10 #41 ../images/Emo226.gifאוו תקשיבי!! XD נכון הזה שמשחק את האקס של וויל? שהם היו ביחד המון זמן וזה?XD אז הוא היה שחקן משנה בעונה הראשונה של הג"ש.XD אז יש שניים. [: וזה התמונות שמצאתי בנתיים > פיטר פייג' > http://www.durfee.net/will/images/RogerONeil.jpg והשני שקוראים לו כריס פוטר > http://www.durfee.net/will/images/Michael.jpg אוףףףףף@$#@#$ זה כ"כ מעפאן שזה כזה קטן. -.-
../images/Emo226.gifאוו תקשיבי!! XD נכון הזה שמשחק את האקס של וויל? שהם היו ביחד המון זמן וזה?XD אז הוא היה שחקן משנה בעונה הראשונה של הג"ש.XD אז יש שניים. [: וזה התמונות שמצאתי בנתיים > פיטר פייג' > http://www.durfee.net/will/images/RogerONeil.jpg והשני שקוראים לו כריס פוטר > http://www.durfee.net/will/images/Michael.jpg אוףףףףף@$#@#$ זה כ"כ מעפאן שזה כזה קטן. -.-
M MadBerry New member 6/6/10 #55 מייקל D: זאת התמונה הכי טובה שמצאתי עם השחקנים של וויל וגרייס אולי יש לך תמונה טובה יותר שלו מהג"ש?
R RockinKeren New member 6/6/10 #62 ../images/Emo226.gifאיפה מצאת את זה?! O: גאד חרשתי את האינטרנט ולא מצאתיXDD אני יכולה למצוא תמונה יותר טוב שלו מהג"ש, אבל צריך שכאילו הוא מופיע בתור שחקן אורח בוויל וגרייס לא? O_O"
../images/Emo226.gifאיפה מצאת את זה?! O: גאד חרשתי את האינטרנט ולא מצאתיXDD אני יכולה למצוא תמונה יותר טוב שלו מהג"ש, אבל צריך שכאילו הוא מופיע בתור שחקן אורח בוויל וגרייס לא? O_O"
M MadBerry New member 6/6/10 #65 ב-IMDb. ו... לא נראה לי שחייבים ../images/Emo12.gif זה לא משנה מאיזו סדרה.
R RockinKeren New member 8/6/10 #74 ../images/Emo226.gifתקשיבי לא מצאתי תמונה של השחקנים מחוץ לסדרה >: וניסיתי לצלם מהויאודי, אבל יש את הדבר הזה של הלעצור תקוע שם.XDD וזה גם נתקע בתמונות לא קשורות וזה >:
../images/Emo226.gifתקשיבי לא מצאתי תמונה של השחקנים מחוץ לסדרה >: וניסיתי לצלם מהויאודי, אבל יש את הדבר הזה של הלעצור תקוע שם.XDD וזה גם נתקע בתמונות לא קשורות וזה >:
M MadBerry New member 8/6/10 #75 אפשר לצלם מעל ../images/Emo3.gif חוץ מזה, לא נורא, אני חושבת שהתמונה שהעליתי טובה מספיק
R RockinKeren New member 8/6/10 #78 ../images/Emo226.gifאבל זה תקוווע >: וזה רק חצי מהתמונה אז. X: כן התמונה שהעלית היא אחלה. והיא גם מהסדרה וזה אז בכלל. D:
../images/Emo226.gifאבל זה תקוווע >: וזה רק חצי מהתמונה אז. X: כן התמונה שהעלית היא אחלה. והיא גם מהסדרה וזה אז בכלל. D:
ת תום פוינטר New member 5/6/10 #25 וואי תקשיבי בדקתי עם כל הערכים בויקפדיה של השחקנים של סמנתה מי ושום דבר.... יש אפילו כמה שחקנים שהפסיקו לשחק... את יכולה לתת לי משימה אחרת?
וואי תקשיבי בדקתי עם כל הערכים בויקפדיה של השחקנים של סמנתה מי ושום דבר.... יש אפילו כמה שחקנים שהפסיקו לשחק... את יכולה לתת לי משימה אחרת?
S sweet shir New member 5/6/10 #28 השחקנית הראשית שיחקה בחברים את אחות של רייצ'ל אבל זה לא ממש עוזר לך כי כולם רוצים את 'חברים' חחחחח בכל מקרה, אל תחפשו בויקיפדיה, תחפשו בIMDB!
השחקנית הראשית שיחקה בחברים את אחות של רייצ'ל אבל זה לא ממש עוזר לך כי כולם רוצים את 'חברים' חחחחח בכל מקרה, אל תחפשו בויקיפדיה, תחפשו בIMDB!
א א א אלפחורס New member 5/6/10 #50 אבל הסדרה שלי היא מארגנטינה וכל השאר... לא מארגנטינה (כאילו השתיים היחידות שהיו-לא כולל אני-יצאו ממשחק) אז אין לי עם מי להיות...
אבל הסדרה שלי היא מארגנטינה וכל השאר... לא מארגנטינה (כאילו השתיים היחידות שהיו-לא כולל אני-יצאו ממשחק) אז אין לי עם מי להיות...
T TheBalladOfShani B New member 5/6/10 #51 ../images/Emo34.gifיש כמעט מלאכים .. ופלורסיינטה ושניהם במשחק. אם הן ביחד אז למטה יש משימה "חלופית"
S SimpleSecondsToMc New member 5/6/10 #52 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אריאלה!!! לואיסנה משחקת גם באלמה פיראטה וגם בהמורדים אז אני יכולה להביא תמונה שלה עם אחד השחקנים שם.. רוצה?
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אריאלה!!! לואיסנה משחקת גם באלמה פיראטה וגם בהמורדים אז אני יכולה להביא תמונה שלה עם אחד השחקנים שם.. רוצה?
K Kitten Girl 22 New member 8/6/10 #80 ../images/Emo235.gif מגישה ../images/Emo27.gif אלכס קרב(ג'סטין צ'יימברס) מהאנטומיה של גריי בסדרה Cold Case.
../images/Emo235.gif מגישה ../images/Emo27.gif אלכס קרב(ג'סטין צ'יימברס) מהאנטומיה של גריי בסדרה Cold Case.
M MiDdLe Girl New member 9/6/10 #82 ../images/Emo20.gifאלכס../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif