אוקיי התקבלמיד נפתחת גלרייה של תמונות מהילדות
ג ג ב ש ו ש New member 7/7/05 #25 אוקיי התקבל../images/Emo13.gifמיד נפתחת ../images/Emo88.gif גלרייה של תמונות מהילדות
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #31 כולם להוסיף תמונות ילדות של רבלדה+ +בגלריה... אני הוספתי 2..נמחקו לי היו לי של כל אחד מאלו שבלהקה ועכשיו לי רק של אנהי.... אוף!!!! טוב תוסיפו אני עכשיו מחפשת!!!
כולם להוסיף תמונות ילדות של רבלדה+ +בגלריה... אני הוספתי 2..נמחקו לי היו לי של כל אחד מאלו שבלהקה ועכשיו לי רק של אנהי.... אוף!!!! טוב תוסיפו אני עכשיו מחפשת!!!
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #28 שימי בנתיים וכשתסיימי תגידי לי כי א אני עדיין בגלריה של אנהי
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #33 מישהו מוסיף תמונות של פונצ'ו בגלריה פשוט יש לי כמה ואני רוצה להוסיף תענו!!!!!!!!
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #35 אז אם אפ'חד לא מוסיף אז... אני מוסיפה נא לא להוסיף עכשיו תמונות לאלפונסו הרירה...תודה...
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #36 וואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצאתי אתר מקסיקני שיש שם תמונות בול לכל הגלריות שלנו...טוב להרוב...יואוו איזה יופי אני עכשיו מעדכנת!!! עכשיו אני אצל פונצ'ו כשאני יגמור אני יודיע!!!
וואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצאתי אתר מקסיקני שיש שם תמונות בול לכל הגלריות שלנו...טוב להרוב...יואוו איזה יופי אני עכשיו מעדכנת!!! עכשיו אני אצל פונצ'ו כשאני יגמור אני יודיע!!!
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #37 בעצם!!!! לתערי זה לא זה...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
R RobertaMia New member 7/7/05 #14 אפשר לפתוח גלריית של שערים!../images/Emo99.gif אם ההצלחה של רבלדה הם מופיעים על הרבה שערים.
ג ג ב ש ו ש New member 7/7/05 #20 כן ברור,אבל אתם מחוייבים../images/Emo88.gif להעלות לפחות 20 תמונות להתחלה.. אני יפתח גם למאיטה המתוקה
כן ברור,אבל אתם מחוייבים../images/Emo88.gif להעלות לפחות 20 תמונות להתחלה.. אני יפתח גם למאיטה המתוקה