אני ראיתי את הדיסק השישי בצליל בכפ"ס
L liber0 New member 21/2/07 #31 קבלי עידכון../images/Emo3.gif... הייתי היום ב-Tower Records בראשון לציון, וראיתי שיש להם שם את הדיסק השישי... ואם יש בסניף הספציפי הזה בראשון יש בכל סניף בארץ|כ| ...
קבלי עידכון../images/Emo3.gif... הייתי היום ב-Tower Records בראשון לציון, וראיתי שיש להם שם את הדיסק השישי... ואם יש בסניף הספציפי הזה בראשון יש בכל סניף בארץ|כ| ...
א איימי אוסבורן New member 20/2/07 #22 אפשר לראות קטעים מסוימים ביוטיוב, אבל אני לא יודעת על פרקים שלמים
C coooooc New member 20/2/07 #23 יש הכל ביוטיוב.. את כל הפרקים של כל העונות.. רק צריך לדעת איך לכתוב את זה בחיפוש... כי כל הזמן זה שמות שונים.. לא רק המספרים של העונות והפרקים..
יש הכל ביוטיוב.. את כל הפרקים של כל העונות.. רק צריך לדעת איך לכתוב את זה בחיפוש... כי כל הזמן זה שמות שונים.. לא רק המספרים של העונות והפרקים..
E ester6 New member 21/2/07 #30 את יודעת במקרה איך אני מוצאת את פרק 13 בעונה ה-3? כי הפסדתי אותו אתמול ואני ממש רוצה לראות, אבל לא יכולה לראות באתר השני שאמרו כי אין לי ווליום באתר.. תודה!
את יודעת במקרה איך אני מוצאת את פרק 13 בעונה ה-3? כי הפסדתי אותו אתמול ואני ממש רוצה לראות, אבל לא יכולה לראות באתר השני שאמרו כי אין לי ווליום באתר.. תודה!
W West Doll New member 20/2/07 #24 באתר הזה../images/Emo27.gif http://www.peekvid.com/feature/tv/1171/The-OC.html
R RaindropsOnRoses New member 22/2/07 #36 שאלה על ג'וני.../images/Emo129.gif לא ראיתי את הפרק של אתמול (14) ואני לא מבינה מה קרה איתו. הוא לא מת, נכון? ;;
שאלה על ג'וני.../images/Emo129.gif לא ראיתי את הפרק של אתמול (14) ואני לא מבינה מה קרה איתו. הוא לא מת, נכון? ;;
R RaindropsOnRoses New member 22/2/07 #38 כן, תפרטי בבקשה. T______T../images/Emo129.gif אין מצב שהוא חוזר בתור רוח? גם זומבי יתקבל..
א איימי אוסבורן New member 22/2/07 #39 הוא מת. לגמרי. התאבד. הוא לא יחזור יותר, אבל המוות שלו מאוד ישפיע על מריסה, ועל ריאן ומריסה כזוג. הוא קפץ מצוק כשהוא הבין שמריסה לא תהיה שלו, הוא התאבד מול מריסה וקייטלין, וריאן ניסה להציל אותו, אבל הוא נפל
הוא מת. לגמרי. התאבד. הוא לא יחזור יותר, אבל המוות שלו מאוד ישפיע על מריסה, ועל ריאן ומריסה כזוג. הוא קפץ מצוק כשהוא הבין שמריסה לא תהיה שלו, הוא התאבד מול מריסה וקייטלין, וריאן ניסה להציל אותו, אבל הוא נפל