אמת-שקר-פנטזיה

Meytar 888

New member
../images/Emo35.gifאמת-שקר-פנטזיה../images/Emo35.gif

אני כותבת 3 משפטים. אתם צריכים לנחש מי מהם הוא שקר מי מהם הוא פנטזיה ומי מהם הוא אמת. מי שיענה נכון,ואני אגיד לו שהוא צדק יכתוב 3 משפטים משלו בתגובה חדשה. אז המשפטים שלי הם: 1.היה לי סוסון ים בבית. 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי. 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר. בהצלחה

ניחוש

1.היה לי סוסון ים בבית. - שקר 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי. - אמת 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר. - פנטזיה

עונה..

1.היה לי סוסון ים בבית.---> שקר 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי. פנטזיה 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר. אמת.. ילד מהכיתה שלי הופיעה בקלטת של סבא טוביה אז אני דיי מאמינה..

יו יו3

New member
ניחוש..

1.היה לי סוסון ים בבית.- אמת 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי.- פנטזיה 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר.- שקר [:

יוב101

New member
מנסה

1.היה לי סוסון ים בבית.-אמת 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי.-שקר 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר.-פנטזיה

Meytar 888

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

אוי,אני מרגישה כזאת גאה!
חחח יאללה תכתבי בתגובה חדשה את המשפטים שלך

יוב101

New member
המשפטים שלי../images/Emo3.gif

1.אני בלהקת ריקוד. 2.עשיתי 2 בת מצוות. 3.יש לי 2 כלבים
, חתול
ותוכים
בבית.

Meytar 888

New member
ממממממממ מנסה../images/Emo9.gif

1.אני בלהקת ריקוד.-שקר 2.עשיתי 2 בת מצוות.-אמת 3.יש לי 2 כלבים, חתול ותוכים בבית.-פנטזיה

וואי קשה..

1. אני בלהקת ריקוד-- אמת 2. עשיתי 2 בת מצווה-- פנטזיה 3. אין לי כוח לכתוב אז פשוט זה שקר..

../images/Emo194.gifעונה

1.אני בלהקת ריקוד.- אמת 2.עשיתי 2 בת מצוות.-שקר 3.יש לי 2 כלבים, חתול ותוכים בבית.-פנטזיה

למעלה