אמת-שקר-פנטזיה

ניחוש

.אני בלהקת ריקוד. - פנטזיה 2.עשיתי 2 בת מצוות. - שקר 3.יש לי 2 כלבים, חתול ותוכים בבית. - אמת

יוב101

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכל הכבוד../images/Emo6.gif

עכשיו תרשמי את בתגובה חדשה משפטים שלך

עונה!../images/Emo163.gif

1.היה לי סוסון ים בבית.-שקר 2.טסתי בכדור פורח ביומולדת שלי.-פנטזיה 3.הופעתי בטלוויזיה עם להקת המחול של הביצפר-אמת

עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.הייתי צמחונית 5 שנים 2. השתכרתי רק פעם אחת בחיים שלי 3. הטסתי מטוס לבד כשחבר שלי הכין לי הפתעה

מנסה..

1.הייתי צמחונית 5 שנים - אמת 2. השתכרתי רק פעם אחת בחיים שלי - שקר 3. הטסתי מטוס לבד כשחבר שלי הכין לי הפתעה - פנטזיה

Meytar 888

New member
מנסהה../images/Emo9.gif

1.הייתי צמחונית 5 שנים-שקר 2. השתכרתי רק פעם אחת בחיים שלי-אמת 3. הטסתי מטוס לבד כשחבר שלי הכין לי הפתעה-פנטזיה

מנסה../images/Emo70.gif

1. הייתי צימחנוית 5 שנים- שקר 2. השתכרתי רק פעם אחת בחיים שלי- אמת 3. הטסתי מטוס לבד כשחבר שלי הכין לי הפתעה- פנטזיה

OנעמונתO

New member
עונה

1.הייתי צמחונית 5 שנים-אמת 2. השתכרתי רק פעם אחת בחיים שלי-שקר 3. הטסתי מטוס לבד כשחבר שלי הכין לי הפתעה-פנטזיה

Meytar 888

New member
המשפטים שלי../images/Emo9.gif

ניחשתי נכון אצל יפית
1.חייתי שנה וחצי באמריקה 2.פגשתי את אלי אלטוניו[ציון] 3.לפני שנתיים עשיתי צניחה חופשית עם אבא שלי

וואו קשה.. טוב ניחוש

1.חייתי שנה וחצי באמריקה - שקר 2.פגשתי את אלי אלטוניו[ציון] - פנטזיה 3.לפני שנתיים עשיתי צניחה חופשית עם אבא שלי - אמת

OנעמונתO

New member
מנסה...

1.חייתי שנה וחצי באמריקה-אמת 2.פגשתי את אלי אלטוניו[ציון]-שקר 3.לפני שנתיים עשיתי צניחה חופשית עם אבא שלי-פנטזיה

למעלה