אתם שואלים
לסול ס

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif לסול ס

חבר'ה! שבוע נפלא, ואימון שבחיי לא יכולתי לבקש יותר טוב (אני שופטת מראה יותר טובה מתומר המסרוח! והשופטת המתלמדת המסכנה אמרה במקום "יאמה"[הפסק] "יאוי אה..יאמה!" [חשבה על קייאי וניסתה להגיד יאמה] ובתור היחידה בקוצה שידעה מזה יאוי ומי במקרה [רועי ואלון, למתענינות ששמעו על שניים האלו ממני] היו הבנים שהיו למעלה צחקתי כל כך הרבה שכאבה לי הבטן וגם ניצחתי בקאטות את גיא ובשני קרבות (שתי בעיטות ושני אגרופים לפנים)) ואחרי הקשקשת שלי, נגיע לעיקר, שהיא האנשה אותה תראיינו היום... ורודת שיער ולא פאקצה, קטנה אבל לחלוטין לא חלשה (תשאלו את הבחור שהיא העיפה מהגג!), חמודה וממציאת הכינויים הראשית של סול סוסאיטי.... הילדה עם הכיח הרבה רייאטסו והפוטנציאל להיות הכי מסוכנת... זו בעלת המאמץ המפחיד ביותר ועדיין הפוקוטאיצ'ו הכי חמודה בסול סוסאיטי... קבלו בקריאות "קן צ'אן!" ו"מאקי מאקי!"....לא אחרת מאשר האחת והיחודית יצ'ירו! בילומה של rukia san הלא היא אור צ'אן. שאלות מביכות והזויות יתקבלו בברכה (ויש פוטנציאל עצום לכאלו!) ששבוע הבא תגלם בפניכם marinaaa את ג'ינטה. שלחו מסרים והתעניינו הרשימה מתמלאת אבל יש עוד מקומות למלא!

Violettecat

New member
יאצ'ירו צ'אן החמודה

באחד מקליפי הסיום של הוקיבושי , רואים אותך שותה סאקי, את לא מתחת הגיל לשתות? מה קנצ'אן חושב על זה שאת שותה למרות שאת צ'יבית קטנה?

Rukia San

New member
הוא אמר לי לא לשתות..

אבל נתתי לו קצת והוא שתה גם. מוחעחעחעחעחעחעחע. אם תסלחי לי, אני אלך להביא קצת לאיצ'י.

Rukia San

New member
אז תתרגמי לי פיקים לעברית!~../images/Emo99.gif

כי אני ילדה קטנה ועילגת~

shui chan

New member
צחצחתי DDD:

חוץ מכמה חורים וסתימות הכל תקין (וכמובן קקטוס ובקטוס שבאים לביקור) - עכשיו מותר? >;

keep smiling

New member
קוראים להם קריוס ובקטוס.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חתיכת מעוותת שמות של בקטריות. ;_;

keep smiling

New member
בספר קוראים להם ככה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עכשיו גם יש לך ילדות עשוקה?

shui chan

New member
>;

בקלטות טלויזיה תמיד קראו להם ככה >; והיה להם מקדח לשיניים. XD

Rukia San

New member
ברור שאשלם לך~ ../images/Emo99.gif

אני הרי יאצ'ירו ששותה סאקי בלי הפסקה. המ.. אני אוהבת אנגלית, אבל אני עילגתודיסלקטית וכל דבר אפשרי. אני סתומה כ"כ שאני רוצה לקרוא עברית X,X מה, כי שכחתי סול סוסאייטית.

../images/Emo204.gifיאצ'ירו! D:

איך השיער שלך קיבל את הצבע הייחודי שלו? ואל תגידי שנולדת ככה- אני לא מאמינה לך XD

Rukia San

New member
אמ..אמ..אמ..אמ..

נולדתי ככה. קנצ'אן נתן לי צבע לשיער שהוא גנב מאוריהימה שצובעת את החולצות שלה וצבעתי.

למעלה