אתם שואלים
לסול ס

N o R i K o

New member
יאצ'ירו~ ../images/Emo142.gif

חשבת על לפתח רומן עם קן-צ'אן? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עפתי ל-158, בהתחלה יש אוסווארי ממש מצחיק ^O^

קידבו

New member
יאצ'ירו היקרה

בתור נשיאת ארגון הנשים של סול סוסייטי, האם את חושבת שהעלאת שכר המינימום לנשים בעלות ילדים לעומת נשים חסרות ילדים הוא דבר חיובי או שמא צריך להעלות את השכר גם לנשים ללא ילדים? (אני מת על הילדה הזאת, איך היא כל הזמן על הגב של קן-צ'אן)

Rukia San

New member
שלום, יקירי~

צריך לעלות שכר גם לנשים ללא ילדים~ אחרת איך אני אקנה סאקי? אה?~ תודה, אני יודעת שנאי חמודה. ~מעיפה שיער בפקאציות~

לבנדר א

New member
יאצ'ירו צ'אן! D:

את חמודה. ;.; האם בתוקף תפקידך כפוקוטאיצ'ו הכי קטנה את מרגישה שהיחס אליך לא הוגן? את סובלת מאפליה? חיבוקים? עקיצות? פדופיליה? בת כמה את? O: את רבה עם היטסו על סוכריות? מי ברדך כלל מנצח? מישהו פעם אמר לך שאת צ'יבית קאוואי מושית? ;.; את צ'יבית קאוואי מושית. D: היי, תראי, עוגיות! היי, תראי, הולו!

Rukia San

New member
שלום~

את חמודה ;.; גמאת~ האם בתוקף תפקידך כפוקוטאיצ'ו הכי קטנה את מרגישה שהיחס אליך לא הוגן?אהא~ את סובלת מאפליה?לא~ סתם, כן~ חיבוקים?~ הרבה, מפאנגירל בעיקר~ עקיצות?~ נשיכות~ פדופיליה?~ המון~ בת כמה את? O: 10~ את רבה עם היטסו על סוכריות? הרבה~ מי בדרך-כלל מנצח? אני, כי אני עושה לו פאפיפייס~ מישהו פעם אמר לך שאת צ'יבית קאוואי ומושית ;.;? הרבה פאנגירלז~ את צ'יבית קאוואי ומושית D: לא שוב.. היי, תראי, עוגיות! ~גונבת אחת ובולסת אותה~ היי, תראי, הולו! ~רוצחת אותו עם עוגיה~

marinaaa

New member
אז מה, יאצ'ירו..../images/Emo110.gif

זה נכון מה ששמעתי עלייך? שאת תעשי הכל למען ממתק איכותי? הא?

יאצ'ירו

נכון שאת דלוקה על רנג'י בסתר? סתם את של קנפאצ'י למרות שאת סופר מושית קטנה והוא מאגניב ענק זה נכון שבדרך כלל את זאת שעוזרת לו ליתלות פעמונים על הקוצים? בתור הפוטאיצ'ו הכי מאגניבה נכון שאת מסכימה איתי שצריך להשמיד את ביאקויה בגלל שהוא הרביץ לרנג'י כדי לעצור אותו מלהציל את רוקיה רק כדי להציל אותה בעצמו? והאם את מסכימה איתי שרנג'י והיטסוגאיה צריכים לשלוט ביחד בסול סוסאיטי?

BlackEyedSpirit

New member
יאצ'ירוווו !!!!!11

את יודעת שאת מושית ? *.* את יודעת שרוני התחפשה אלייך באנימהקון ? D: את יודעת שרוני מושית ? *.* למה את נמוכה כלכך ? ם.ם נכון שרנג'י הוא אוקא כזה מושלמ ? *__* נכון שביאקויה הוא סאמא כזה מושלמ ? *-* האם זה נכון שיש לך רומן עם איצ'יגו ושהוא האוקא? ם.ם; XD

למעלה