אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שלום יקירי! שבוע עבר והגיע הזמן שוב לנדנד למישהו מבליץ' בשכל ולשאול אותו את השאלות הכי מביכות והחי חטטניות שיש. אנחנו ישראלים והרי החטטנות היא בראש התכונות הישראליות!!! אז היום נראיין מישהו שכנראה לא יזיז לו לענות על שאלות לגבי חחיו הפרטיים- שהרי- אליו חיים כבר יש לו?! הנוג'ס החרמני, בעל גוף הפרווה, זה המכונה בכינויים מחמיאים יותר או פחות. זה שיעשה הכול בשביל שאוריהימה תחבק אותו וכדי להציץ בתחתונים של רוקיה.... קבלו בצרחות היסטריות של "אנחנואוהביםאותךקון!" ו"קוןלשלטון!" את קון!|סגדש| בגילומה של VIVI Sparrow היקרה. שבוע הבא תגלם sasuNaru היקרה את האנאטרו^^

Neon taichou

New member
קונצ'אאאאאאאאאאאאן~~

1) נכון שאתה נותן לי חיבוקי? *.* 2) מה זה המלפפון הזה שאתה נצפה רוקד איתו בשיר הסיום החדש? האם מתנהל ביניכם רומן כלשהו? 3) אתה מודע לכך שאתה הדמות הכי סקסית בבליץ'? 4) למה לעזאזל אתה לא משתלט על הגוף של איצ'יגו, בורח רחוק רחוק ונשאר בישי לנצח נצחים?

Kon Taichou

New member
ליונע היקרה *זאת ויוי*

1) ברווור שכן!!!!1 *חיבוקי* ^~^ 2) אהה... אמממ... *מסמיק* ^^;;;; 3) *אדום* שיויויויו תודע~~ *חיבוקי שוב* ^_________^ 4) כי אני הדמות הכי סקסית בבליץ' ואיצ'יגו לא DDD:

Vivi Sparrow

New member
מותר לי לשאול את קון שאלה? XDD

אפילו שאני זו שמשחקת אותו? ^_^ לקון היקר, האם אתה אוהב לתפור שמלות ערב סגולות-נוצצות שמקושטות בפייאטים כחולים כהים וסרטים בגווני לילך?

Kon Taichou

New member
לויוי צ'אן ^_^

אני אהיה כנה ואודה בעובדה שאני אוהב לתפור שמלות מכל הסוגים, ולא רק זה, אלא גם ללבוש אותן. (שש, אל תספרי לאף אחד, במיוחד לא לרוקיה.)

NuShiCieNta

New member
קונ! ../images/Emo142.gif

1. אני יודעת מי אתה 2. יש לי דובי וקראתי לו על שמך 3. ביי P:

Kon Taichou

New member
נושי! O:

1. אני סלבבבבב!!!! *מקפץ בחדר* 2. הו, אני כה מרגיש כה סלב כה. 3: 3. להתראות! ^_^

RaVeN IYI

New member
קון היקר D:

1. צפינו בך מספר פרקים לובש שמלות ערב ופיאות של המאה ה17. הנקודה שלי היא..האם אתה טרנווסטיט? OO; 2. באותו נושא- למה אתה לעולם לא מחליף בגדים? ;O; אתה עם אותו שיער כל הזמן ויש לך כתמים על הפרווה המלאכותית !! איווווו!!1 ;O; 3. כמה מחקים אתה אוכל ביום? D: 4. נכון שמאז רוקיה הכלבע קשרה אותך לאסלה אתה שותה משם מים כי זה מעלה בך זכרונות? :}~ 5. נכון שגינאמורי סגין?? D: 6. נכון אבי צ'אן צריכה לעשות לי ילד? *________* ועוד כמה דברים X3 7. למה אתה לעקוב אחרי רייבן? ;-; 8. כל כמה זמן אתה ממצמץ? P: 9. מי הסאמא האהוב עליך ביותר? D: נכוע שרייבן? נכוע?? 3< 10. אם איצ'יגו היה בועט בך בגוף שלו.. כמה דם היה יורד לך? :O~! 11. למה אתה לא מתחבר לאישין סאן וגורם לו להחדיר את הגלולה שהיא בעצם אתה לתוך פה של אשה?? :O~! אתה יכול לבהות בעצמך במקלחת 3: 12. היית פעם בבית אבות? :O~! 13. נכון שיש להם ארנבים מטרידים? >> 14. מי טוב יותר, צ'אפי הארנב או דונאלד דאק? <: 15. מה אתה חושב על רייבן? :}~ מיאו~ 3>

Kon Taichou

New member
לרייבן היקרה 3:

1. צפינו בך מספר פרקים לובש שמלות ערב ופיאות של המאה ה17. הנקודה שלי היא..האם אתה טרנווסטיט? OO; כאן, אם יורשה לי, אצטט את מר ג'וני דפ בסרט "אד ווד": "I like wearing women's clothing". *מסמיק* 2. באותו נושא- למה אתה לעולם לא מחליף בגדים? ;O; אתה עם אותו שיער כל הזמן ויש לך כתמים על הפרווה המלאכותית !! איווווו!!1 ;O; איצ'יגו מתעלל בי, תגידי לו!!1 ;.; 3. כמה מחקים אתה אוכל ביום? D: 69 D: 4. נכון שמאז רוקיה הכלבע קשרה אותך לאסלה אתה שותה משם מים כי זה מעלה בך זכרונות? :}~ אכן... אכן... T3T 5. נכון שגינאמורי סגין?? D: אכן... אכן... T3T 6. נכון אבי צ'אן צריכה לעשות לי ילד? *________* ועוד כמה דברים X3 נכ... אעאעעע אני לא יודע @_______@~~!!! אולי ^^;; 7. למה אתה לעקוב אחרי רייבן? ;-; אני? *ממצמץ* 8. כל כמה זמן אתה ממצמץ? P: *ממצמץ* 9. מי הסאמא האהוב עליך ביותר? D: נכוע שרייבן? נכוע?? 3< הסאמא העליון שלי הוא כמובן איצ'יגו... אבל כמובן שהסאמא האהוב עליי הוא רייבן!!11111 *זינוק* 10. אם איצ'יגו היה בועט בך בגוף שלו.. כמה דם היה יורד לך? :O~! ...כאילו שהוא לא עשה את זה עדיין >>;; 11. למה אתה לא מתחבר לאישין סאן וגורם לו להחדיר את הגלולה שהיא בעצם אתה לתוך פה של אשה?? :O~! אתה יכול לבהות בעצמך במקלחת 3: @____@ לא חשבתי על זה ;; 12. היית פעם בבית אבות? :O~! כן, הרי שאני צריך לתכנן את חיי לטווח ארוך. הלכתי לבית אבות והסדרתי את הכל. יש לי סוויטה שמורה מראש. >: 13. נכון שיש להם ארנבים מטרידים? >> אמממ כן >: 14. מי טוב יותר, צ'אפי הארנב או דונאלד דאק? <: דונאלד דאק, כי צ'אפי הוא ארנב מטריד. >: 15. מה אתה חושב על רייבן? :}~ רייבן צ'אן, דאיסקי דסו!~~ ^.^

RaVeN IYI

New member
ומקפיצה את זה שוב :}~

כי זה יותר חשוב מקרמבו @@; 3> אבי צ'אן

Envious

New member
אוקיי אני אני !!

קון ~! נכון שזה מגניב, אתה יכול להכנס לגוף אל איצ'יגו ואז לזיין אותו ~! D: בלי ידיים יותר !~ יש לך גוף משלך XD

Violettecat

New member
לקון היקר.

פחד מעכבישים זה ארקנופוביה, פחד ממים זה הידרופוביה, אתה מפחד מיוזו , האם יש לך יוזופוביה?

SaijinKun

New member
לקון היקר D:

אתה חיית פרווה 0.0 אז איך אתה שורד?! אני פשוט לא מבין את זה X: איך שרדת את רוקיה בפעם ה"ראשונה" שנפגשתם,והכי חשוב,למה אתה אוהב פורנו כל-דך?! בכבוד,בברכה,בשנאה נצחית ועם ד"ש והזמנה לכוס תה עם נדב, צבעוני סאן D:

למעלה