אתם שואלים

Kon Taichou

New member
לצבעוני סאן,

אנא אל תשכח שאחרי הכל, אני בחור צעיר, וכמו כל הגברברים בעלי ההורמונים המשתוללים, גם אני צריך מדיי פעם איזו הצצה.

SaijinKun

New member
גם נדב מציץ...לאיצ'י סאן :]

הוא הומו םOם אז תיזהר ממנו [: ותענה לי על שאר השאלות,קונצ'אן TTOTT

SaijinKun

New member
אלה:

איך אתה שורד,איך שרדת את רוקיה בפעם ה"ראשונה" שנפגשתם,ותענה על ההזמנה של נדב P: אוי,שיט,הלכתי לחדש את מלאי הצבעים שלי פני שאהפוך לשחור-לבני סאן TTOTT

Kon Taichou

New member
לצבעוני סאן ונדב סאן,

הייתי חסר אונים למגע ידיה ה"רך" ולקול ה"ערב" שבקע מפיה. פשוט נשבתי בקסמייה.
ואני אשמח לשתות כוס תה או אפילו שתיים עם נדב סאן 3: לבוא עם שמלה בסגנון ויקטוריאני? הרי זו תהיה מסיבת תה ^_^

טל!!!!!!! אתה כל כך מת! שלא תעז

לדבר ככה על הצ'יבי שלי! XO אחרת אני וטומוקו נרביץ לך!!!!!!!

Kon Taichou

New member
לאתי היקרה 3=

אממממ, כנראה שכן. D: *רץ בפחד מחשש שיוזו רצה אחריי*

../images/Emo15.gif אוהיו קון!

1. אתה לובש תחתוני נשים? 2. אתה מכיר את איש המאפינס? 3. היא נשואה לאיש המאפינס? 4.נכון שראיתי שרק יותר מדי פעמים? 5. איש המאפינס גר ברחוב דרורי ליין נכון? 6. זה נכון שבקשתת ממנו להכין לך חברה כוסית? 7. נכון שיצא לו מכוער לאללה? 8. אהבת את הטעם של מה שהיה צריך להיות החברה שלך? 9. נכון ביקשת ממנו שיהיה לה ציצי- אז הוא שם סוכריות גומי? 10.אני באמת חטטנית נכון? 11. בשר זה רצח. אתה אוהב שניצל תירס? 12. שניצל סויה? 13. ושניצל תות? 14. ושניצל פומלה? 15. ומה עם שניצל פאפאיה? 16. הרסתי לך את התאבון? 17. מה, לא?;; 18. נכון שאתה צופה בזמנך הפנוי בTMM ומריץ את השינויים בגלל שהן עירומות לחלוטין בהתחלה? 19. היית רוצה לחליף את איצ'י באיציגו של TMM? 20. היית מחליף את אישידה? 21. במי? 22. הו קון, תעשה אקונה מטטה! 23. אתה קרוב של טימון? 24. של פומבה?! 26. של מלך הלמורים ממדגסקר? 27. אתה אוהב לקרוא? 28. אתה עושה ביד? 29. אתה עושה ביד בגוף של איצ'י?! 30 אתה חושק באיצ'י?! 31. אתה גיי? 32. ביי? 33. מזתומרת אתה שומרעל זכות השתיקה?! 34. ממתי יש לך זכות לשתוק? 35. אה, אני מבינה. זכות יש יכולת אין! 36. ביי! היה נחמד? 37. מה לא? 38. אתה אידיוט? 39. אתה רואה גראווי? 40. בי בי! ^_^

KiaritChan

New member
קוננננננננננננ!!!111#^%*$#%#^

אניכולה לגנוב אותך שוב,לקחתאותך לשירותימ של הנחים ולאנוסאותך קשות בלי שחבורה של פאנגרלז זועמות תרדוףאחריי?! *-*

Ayelet chan

New member
סלח לה, היא שכחה לקחת את הכדורים.

באמת ירדן צ'אן, ככה להפחיד דמויות מצויירות? >:

Kon Taichou

New member
קיאריטטטטטט!!!11@$&*)#%^&$*Q#

למרות שהצעה זו לא נשמעת כל כך בטוחה, ולמרות שחיי יהיו נתונים בסכנה אם אסכים להצעתך, לא אוכל לסרב אלא להגיד בקול שמח ומלא רון בעודי עומד על פודיום מצוחצח ומאחוריי נעמדת תזמורת כלי נשיפה מרהיבה המנגנת קלאסיקות ישנות ואהובות משנות החמישים שאני בהחלט מסכים!!!111 *זינוק*

Pukapukit

New member
המ, כן. -שיעול רציני-

קון יקירי, שאלה לי אלייך. האם, בטור וונאבי אריה, אתה חש לפעמים בצורך לשאוג בקול נורא? או לרוץ במישורי בעשב של אפריקה? או להתחכך למישהו ברגל? או לגרגר? או לעשות מיאו? 3>

Kon Taichou

New member
לפוקע היקרה, 3:

אני חש בצורך לשאוג בקול גם ללא היותי וונאבי אריה. את יודעת מה זה "לחיות" בבית של איצ'יגו?! ><; מישורי העשב של אפריקה? גההה
*מתחכך ברגלך* *מגרגר* *מי..* מיאו?!?!? >_D *שורט אותך ובורח*

למעלה