האם אפשר לקבל הסבר, מדוע נמחקת

Lilac Wine

New member
מישהי בכחול לבן היקרה:]

אני מודה לך על האיכפתיות והאהבה,אבל יש אנשים ולכולם הדעות שלהם ושיבושם להם. וקיצוניות זה לא דבר טוב ועם כל הפלצנות שבמשפט הבא,אני בכ"ז אכתוב אותו: כל עוד אין אחדות בינינו ,זה לא שווה להתדיין בצורה הזאת על נושא רגיש זה. זה ליצור שנאה על לא כלום. סתם מדכא,אותי לפחות.

Lilac Wine

New member
וביקשת תרגום של משהו בערבית

בקומנת מזרחנים אז הנה התרגום: סלחו לנו, אנחנו כעת מעדכנים את הידיעות ומקיימים את רשימות המלאי השנתיות נחזור בקרוב. כי את לא מרבה לכתוב שם,כמו כולם:]

בסדר, לילאס ../images/Emo13.gif

העיקר שאת לא מתייאשת מלהסביר את העמדה של ישראל והצורך שלה בביטחון והגנה עצמית. קשה לי לראות באנשים מסויימים "בינינו" ו"משלנו", צריך לפעמים לעשות את ההפרדה ולדעת שאנשים כאלו הם מסוכנים לנו. תראי למשל מה מישהו "משלנו" דב חנין מחד"ש אומר בקישור הבא: http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Political/200607/20060715195013.htm

מייד כשקיבלתי את ההודעה על

מחיקת הודעתי ממנהלנו הנופש, ביקשתי ממנו הסבר, ולא קיבלתי, ולכן הבנתי שהוא מקבל את ההסבר שלי ומוותר על המחיקה. ובנוסף, אינני מבין, למה לעשות מזה סוד? יש לכם מה להסתיר? אינכם בטוחים שאתם צודקים? אם, לדעתכם (אני מתכוון לכל המנהלים) המחיקה מוצדקת במקרים כאלה, אז מה הבעייה שכולם יֵדעו, ויימנעו בעתיד מלחזור על אותן שגיאות? הרי זה לא המקרה שהשתלחתי במישהו, השתמשתי בלשון גסה, בביטויים חריגים או משהו כזה, כשבאמת כבר אין צורך להסביר את סיבת המחיקה. כבר היה מקרה דומה בפורום אחר, כתבתי משהו נייטרלי לחלוטין על קבוצת כדורגל, והנהל משום-מה (עד עכשיו אינני יודע מדוע) החליט לחסום את הודעתי, וסירב בעקשנות לספק הסבר כלשהו לכך, ואז נאלצתי לפנות להנהלת הפורומים ולדרוש את ההסבר, ואותו בחור מבולבל התנצל בפני. עם זאת, אם, לדעתך, הסיבה למחיקה היא סודית, שלא לפרסום לעיני כל הגולשים, אזי אפנה אליך במסר אישי לבקשת ההסבר

MsUnderstood

New member
ככה..

עד כמה שאני יודעת קיבלת מסר על מחיקת הודעתך מהפורום,הסבר שגם אני מצאתי בו נכון וצודק. אנחנו בטוחים בהחלטות שלנו וגם אנחנו מגבים אחד את השני. אין הדבר נהוג שמתדיינים על גבי הפורום בהחלטות ההנהלה לגבי הודעה מסויימת כמו שלא מתדיינים על חסימת גולש. יש תקנון כתיבה בפורומים בתפוז אנשים והודעות שלא עולות בקנה אחד עם התקנון הזה נמחקות מהפורום. נשלח אליך מסר מדיויד שמסביר למה הודעתך נמחקה,אם אתה רוצה עוד הסבר אתה יותר ממוזמן לפנות אלי במסר אישי ושם אני אסביר לך עד כמה שתרצה למה הודעתך נמחקה. אין צורך על כל דבר לפנות להנהלת הפורומים,גם אנחנו אנשים ולפעמים גם אנחנו שוכחים לשלוח מסר ולכן שוב,אם ברצונך לשמוע הסבר נוסף או משהו לא היה ברור אתה מוזמן לפנות אלי.

MsUnderstood

New member
את וכל השאר יכולים להירגע...

כמו שאמרתי מההתחלה.. זה לא משו לדיון בפורום. זה נסגר בנינו במסרים.. ושוב,על כל דבר אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים

../images/Emo6.gif כשל נוסף בהבנת הנקרא -

מעולם לא ניסיתי להציג את עצמי כ"תמים", ובוודאי לא בפני נציגי הימין הקיצוני.

מאחר והאשמת את ההסלמה "שלי"

בזה שירו על חיפה. כאילו הרעיון שלי אשם. ומי שאשם הוא החיזבאללה, לא משנה למה ואיך החיזבאללה אשמה בכל, החיזבאללה אשמה תמיד. את פשוט נגד פגיעה בחיזבאללה, אתה ידוע בתמיחכתך הרבה באירגוני טרור, כמו החמאס וחיזבאללה, אפילו את אירן אתה מבין... ההסלמה כבר כאן, מרגע שחיזבאללה חטפו את החיילים.

למעלה