השאלון השבועי!

../images/Emo35.gif השאלון השבועי! ../images/Emo35.gif

חעחע,לא באיחור השבוע! XD [וזה גם היה מוקדם יותר אם הלפטופ לא היה מתחרפן לי.
] שאלון אמריקאי מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום פחות טוב: משהו טוב שקרה השבוע: משהו טוב פחות: בן-אדם שעשה לי את השבוע: בילוי השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: תיכנונים לשבוע הבא: .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? מה מתוכנן ליום הראשון? יש תכנונים לחופש? טסים לאנשהו? לאיזה כיתה עולים?

אני

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו 2.ירקות א. כרוב 3.שוקולד ב. לבן 4.בירה מה זה הסוגים האלה?XD בירה הייניקן וזהו מה הכי אוהב: 1. מוסיקה ג. פופ 2. ספורט ב. שחייה 3. סרטים ג. קומדיה 4.בילוי א. הופעות חיות לא סובל: 1. מסגרת ג. חוגים 2. טבע ג. ים 3. מקצוע ב. אזרחות 4. צבעים א. כתום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר 2. יום יום ד. יושן 3. תרומה לקהילה ב. התנדבות כלשהי 4. עט, עיפרון ומקלדת ב. פותר תשבצים ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: ראשון? יום פחות טוב: היום ואתמול משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו טוב פחות: סופרלנד ובזבוז יום בבית בן-אדם שעשה לי את השבוע: אחי דייויד בילוי השבוע: שומקום תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: המורה לתלמיד שיושן כל הזמן בשיעור: "אז עכשיו אביב הולך לעשות מצגת שלמה של שעתיים בשבילנו!" ילד מהכיתה: "מה עכשיו מצגת?! שנשמע אותו נוחר?!" אמן/אמנית/להקת השבוע: הוליווד אנדד אלבום השבוע:
סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: לא מדהימה תיכנונים לשבוע הבא: חופש גדול-מנוחה סופסוף. .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 20.6 מה מתוכנן ליום הראשון? לישון. יש תכנונים לחופש? אילת:) טסים לאנשהו? לצערי, לא. לאיזה כיתה עולים? שלום כיתה י'!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעונהנהנהנהנה.

שאלון אמריקאי מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר איכס. מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שישי בלילה. יום פחות טוב: שני או ראשון. משהו טוב שקרה השבוע: חגגתי עם חברים של יונתן ושתיתי XD משהו טוב פחות: קיבלתי 66 בערבית ו81 במתכונת בלשון. בן-אדם שעשה לי את השבוע: יונתן
ודניאל נ. חח בילוי השבוע: שתייה D: היום מסעדה, בשישי מסיבה עם שתיה ושבת סרט בVIP. תמונת השבוע: אני ^^ ציטוט השבוע: - אמן/אמנית/להקת השבוע: לוסטפרופטס. קידס אין גלאס האוסז. אלבום השבוע: החדש של קידס. אני חייבת להזמין אותו כבר@!!$#!# סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: אמרתי לך! תיכנונים לשבוע הבא: לקחת את דניגריי מהשדה תעופה ישר לת"א אומשהו D:::::: ואז בגרות בהסטוריה. .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 11.7 מה מתוכנן ליום הראשון? אני חושבת שלישון.. יש תכנונים לחופש? ת"א. הרבה מאוד דניגריי. דנמרק. איטליה. טסים לאנשהו? שבועיים דנמרק עם יונתן ואז 9 ימים איטליה+שייט שם עם יונתן והמשפחה שלי. לאיזה כיתה עולים? י"א רולזזזזזז! האא לא. יהיה קשה. אבל עוד פאקינג שנתיים ללמוד
כאילו אתמול הייתי בכיתה א' ><"

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז
ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב
ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב
ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה
לא אוהבת בירה >< א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי
ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה
ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות
ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר
ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע
אין שומדבר שאני שונאת בטבע
א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך
4. צבעים א. כתום
למרות שגם אותו אני אוהבת.. אבל הוא הכי פחות מועדף ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט
2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל
ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי
מתנדבת ב-SOSחיות
ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים
ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: ראשון יום פחות טוב: אתמול משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לשיר, יומולדת להדס, פגשתי את אורלנדו, הייתי בבאולינג, יומבריכה. משהו טוב פחות: אחת החברות מתחילה קצת לעצבן וזה.. בן-אדם שעשה לי את השבוע: שיר, אורלנדו והדס
בילוי השבוע: קניון תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "מה עושים עכשיו?"
אמן/אמנית/להקת השבוע: סיקס איי אם אלבום השבוע: AWKIF סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: גאווה ודעה קדומה (ספר) תיכנונים לשבוע הבא: מממ. לישון והרבה
אהה וגם ביום חמישי הופעה של כנסיית השכל
.......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 19 ליוני.. היה אמור להיות ה-20 אבל זה יום שישי
מה מתוכנן ליום הראשון? טיול משפחתי
יש תכנונים לחופש? לישון, לישון ו..לישון
טסים לאנשהו? נוט לאיזה כיתה עולים? ט'

Johnni456

New member
יופי שכחתי את התמונה../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

רררררר סקסיות שכמוהן *ריר*

xXx Lilo xXx

New member
את עשית??../images/Emo29.gif

תעשי לי גםםםםםם... יוווווווווו זה ממש מגניבבבבבבבבבבב

Johnni456

New member
קניתי אותן ככה../images/Emo79.gif

זה אומר שיהיה לי קצת קשה לעשות את זה

Johnni456

New member
מאיפה שמייבאים אותן../images/Emo79.gif

זה באזור תעשייה בחולון.. ><

A t a s h i

New member
עונה. D:

שאלון אמריקאי מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה
3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית כלום. :X 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר כלום. :X 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום כלום. :X עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן הכל.
3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס כלום, נראלי. :X ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום. ואתמול. יום פחות טוב: ראשון. משהו טוב שקרה השבוע: קנינו כרטיסי טיסה לאיטליה ולניו-יורק. D: משהו טוב פחות: מתכונת באזרחות.
בן-אדם שעשה לי את השבוע: בת דודה. 3> בילוי השבוע: ת"א, אתמול. ויהיה המסיבת סיום ביום חמישי. תמונת השבוע: נה. ציטוט השבוע: נה. אמן/אמנית/להקת השבוע: בינתיים, Distorted
ו-Ueickap
. אלבום השבוע: בינתיים - Ueickap - Stereotyped, ו-Distorted - Voices From Within. סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: 'CSI: NY'. תיכנונים לשבוע הבא: נשף!~ 3> .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 7.7, בגרות אחרונה. מה מתוכנן ליום הראשון? שאלה מצויינת. :ם כלום, אני מניחה, הרוב עוד עושים מועדי ב'. יש תכנונים לחופש? טסים לאנשהו? לאיזה כיתה עולים?

chen010189

New member
איזה יובש,גאד

יצאתי עכשיו לקנות קרטיב דובדבן ואני כל היום מחפשת רק לשתות מים וקרים, מרוב ייאוש אני בסוף אתחיל לקחת את הקוביות קרח מים שיש לי במקפיא
מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו
ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי
ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן
ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר אני לא מבינה בזה. בירה שחורה שתיתי רק נשר, לבנה לא יודעת כי שתיתי בכוסות. מה שיש יתקבל בברכה
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי
ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה
3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
במיוחד קומדיות נעורים ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות
ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר
מאחוריי ברוך השם
ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר
יש לי טראומות מנפילות ומכשולים של טיולי של"ח
3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות
ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום
ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים
ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל
מן הסתם את שאר הדברים אני עושה פעם אחת, גג פעמיים ביום. ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים
לא הבנתי רק מה תרומה בזה בדיוק
ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים
ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: ראשון יום פחות טוב: אתמול משהו טוב שקרה השבוע: מנעתי מעצמי לעשות טעות שהייתה משפיעה עליי אחר כך משהו טוב פחות: לא תכננתי נכון את השבוע, ההורים שלי בחו"ל ויוצא שרוב הזמן זה אני והקירות. לא נורא, אני אנסה לשנות את זה בן-אדם שעשה לי את השבוע: שירן-חברה טובה שלי בילוי השבוע: אתמול בבית ספר לבישול היה כזה כיף!!!!! תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: "למה אני צריכה להתרגש מקונדומים? אני לא מתרגשת אפילו ממה שנכנס אליהם"-מהסרט "פחד מוות"
ראיתי היום ונקרעתי כשהמזכירה אמרה את זה אמן/אמנית/להקת השבוע: סינרגיה אלבום השבוע: אין אבל מחר יוצא האלבום השלישי של הסינרגיה ואני בטח אחרוש עליו 3> סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: אין בינתיים תיכנונים לשבוע הבא: גם לא.. .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? סיימתי בצפר שנה שעברה למרות שבעיקרון באמת רק ב20.6 או קצת יותר מאוחר אני אתחיל להרגיש שזה באמת קיץ מה מתוכנן ליום הראשון? בטח ים וכאלה...אני לבנה ואני שונאת את זה אז איך שיש לי הזדמנות אני הולכת להשרף קצת
יש תכנונים לחופש? לא כרגע טסים לאנשהו? לא לאיזה כיתה עולים? א', יאללה בואו נתחיל מחדש

Emergency Exit

New member
עונה. ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

הכי טעים: 1.פירות א. מנגו 2.ירקות ב. גזר 3.שוקולד ג. מריר 4.בירה איכ כולן כאן מגעילותD:
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי 2. ספורט ד. הליכה 3. סרטים ג. קומדיה 4.בילוי א. הופעות חיות
לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר 2. טבע ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה 4. צבעים ב. כחול
עושה הכי הרבה: 1.קריאה ג. שבועונים 2. יום יום ג. אוכל 3. תרומה לקהילה א. מיחזור 4. עט, עיפרון ומקלדת: ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: השבוע.. הוא עוד לא נגמר
נגיד שראשון. יום פחות טוב: היום. היתי שפוכה מעייפות משהו טוב שקרה השבוע: עומדים לסיים ללמוד
משהו טוב פחות: משעמם ויש מלאאאא ימי עבודה באלי לרצוחמישו בן-אדם שעשה לי את השבוע: אמא בילוי השבוע: לאדעת ים בטח תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אין בנתיים
אמן/אמנית/להקת השבוע: דיויד קוק\ Seether אלבום השבוע: אנאלוג הארט סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: דני הוליווד
תיכנונים לשבוע הבא: לישוןןן .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? יצאתי כבר כי סתם לא לומדים, אבל ב20 ביוני טכנית. מה מתוכנן ליום הראשון? שבת ים ולנוח, ראשוןשני עם אמא.
יש תכנונים לחופש? מחנה קיץ, קורס, להיות עם משפוחה, לנוח, ימי עבודה, קוקהקולה.. חברות. טסים לאנשהו? הלוואי אבל לא. לאיזה כיתה עולים? י'.
אמאאאלה

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מה הכי טעים: 1.פירות תפוז 2.ירקות גזר 3.שוקולד לבן 4.בירה סטלה
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה שיהיה פופ 2. ספורט שחייה 3. סרטים דרמה/קומדיה/דוקומנטרי/אימה/מתח, רק לא אקשן ופעולה 4.בילוי בתי קפה ומסעדות לא סובל: 1. מסגרת בצפר ומשום מה יש לי הרגשה שעוד חודש זה יתחלף לעבודה 2. טבע נחל/נהר 3. מקצוע תנ"ך ואזרחות 4. צבעים כתום!!!!!!!1111 שונאת כתום עושה הכי הרבה: 1.קריאה אינטרנט 2. יום יום ישנה 3. תרומה לקהילה נוסעת בתחבורה ציבורית כי אינלי רישיון? 4. עט, עיפרון ומקלדת מפיצה וונדליזם ברחבי העולם ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: בינתיים אתמול יום פחות טוב: יום ראשון משהו טוב שקרה השבוע: בריכה עם הכיתה משהו טוב פחות: נכוותי פעמיים באותו יום בן-אדם שעשה לי את השבוע: אבא
בילוי השבוע: נו אתמול תמונת השבוע: אני במהירה ציטוט השבוע: המחנכת: "חם פה!" אני: "איזה חם?! אני מתה מחום!" אמן/אמנית/להקת השבוע: yelle אלבום השבוע: סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: חשופים ודני הוליווד תיכנונים לשבוע הבא: ממ לישון כל השבוע ובשישי מיונים לעבודה אה וגם להוציא כרטיס עובד .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 20.6 כמתוכנן מה מתוכנן ליום הראשון? של החופש? זה שבת אז לא יותר מידי יש תכנונים לחופש? לעבוד טסים לאנשהו? נופ לאיזה כיתה עולים? י'

HagarStar

New member
אהאה היה עוד ציטוט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ספיר: "איכסססס! אומייגאד זה הדבר הכי מגעיל שראיתי בחיים שלי!" אני: "מה? ג'ניה?"

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק יאק.
3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית (אבל בעקרון הכול תלוי) 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך (וגם היסטוריה) 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, סיכומים(הרשתי לעצמי לשנות)) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום
יום פחות טוב: אתמול. משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי. בילוי ביום ראשון ^^" משהו טוב פחות: שיעור עם אנדי XD בן-אדם שעשה לי את השבוע: סטיצ'י וסטול. בילוי השבוע: דניש. תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: לא שזכור לי משהו. אמן/אמנית/להקת השבוע: WTK אלבום השבוע:
סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: גונג || הקניון || אנטומיה (בהתחשבות שזה רק תחילת השבוע) תיכנונים לשבוע הבא: השבוע עוד לא נגמר. אבל יש לי את הבגרות במת'. .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? החופש האמיתי מתחיל ב14/7
מה מתוכנן ליום הראשון? לישון? יש תכנונים לחופש? אני חושבת שכן. טסים לאנשהו? אולי. לאיזה כיתה עולים? י"ב

למעלה