השאלון השבועי!

Emergency Exit

New member
אני מתה על הסדרה הזו!../images/Emo99.gif

ישלך אולי ת'שיר פתיחה? באלי איים סיקסטיןןןןןןןןןןןןןןןןןן להלהלהלה.

xXx Lilo xXx

New member
ברור שיש לי. ניראה לך שלא?../images/Emo29.gif

ישלי גם את של טוטאל דרמה איילנד (למנחה יש תקול של ג'וד) (ג'וד
)

Johnni456

New member
נכון!../images/Emo79.gif

על הפרק הראשון אמרתי את זה
וגם לגותית הזאת (שכחתי את השם שלה) מטוטאל דרמה איילנד יש את הקול של ג'ן

Emergency Exit

New member
תשלחי ליייייייי../images/Emo11.gif

I'm sixteen blablabla Im growing up so fast, dont make the good time last vroommmmmmmmmmmmm. XD

נסטי XD

New member
עונה, בדיליי..

שאלון אמריקאי מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה אני אוהבת את שלושתם.. ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה תקראו לי נקבה.. ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים , אני אלרגית לרובם ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום זה לא שאני שונאת, אני פשוט, לא ממש אוהבת אותו.. ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: מחר? יום פחות טוב: היום משהו טוב שקרה השבוע: שאני מסיימת את הביצפר! משהו טוב פחות: שכולם עכשיו בבריכה ואני לא... בן-אדם שעשה לי את השבוע: ג'וש |ריר| בילוי השבוע: בית? תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "אל תהיי טיפשה, יילדה מטומטמת" וגם : "היי, לרחוב הזה יש 2 פינות" אני:" אבל אין לו 3 כמו לכובע שלי!" אמן/אמנית/להקת השבוע: פארמור אלבום השבוע: RIOT סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: ספר "זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים" מהסדרה הזאת של אנגוס...ספר ממולץ! תיכנונים לשבוע הבא: לשקוע בדכאונות? .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? מחר! מה מתוכנן ליום הראשון? מלחמת מים? יש תכנונים לחופש? להתאבד! טסים לאנשהו? לארץ המשועממים לאיזה כיתה עולים? י'

הממ. ../images/Emo141.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן [אי אפשר לבחור.
] ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר איכ. מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי [סינרגיה נחשב?] ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך איכככככככככ. 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן שאלה מטומטמת.
3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן מדי פעם. 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים
ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: הממ. אתמול,נראה לי. לא,בעצם יום ראשון. יום פחות טוב: אתמול.
מבחן מזורגג!@$@%!$. משהו טוב שקרה השבוע: ערב מגמות מאגניב. משהו טוב פחות: מבחן באנגלית.
בן-אדם שעשה לי את השבוע: מורן,דנית. בילוי השבוע: מסעדה אתמול עם אמא. מורן באה/הלכתי למורן. XD תמונת השבוע: אין כוח,תגובה מהירה. ציטוט השבוע: המורה לפיזיקה אתמול: "בדרך הביתה,הבת שלי שאלה אותי 'היי,אבא,איך זה שהגלגל מסתובב בצורה הפוכה מכיוון הנסיעה?' וכל הדרך הסברתי לה על חוקי הפיזיקה ועל למה בעצם הוא מסתובב ככה. וכשחזרנו הביתה,היא אמרה לאשתי 'אמא,תביאי לאבא כדור. הוא דיבר שטויות כל הדרך!'" חחחחחחחח. אמן/אמנית/להקת השבוע: סינרגיה
. אלבום השבוע: של ניקלבק. סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: ספר-סופו של מיסטר Y. תוכנית-כוכב
. תיכנונים לשבוע הבא: הממ. לבחור מגמה! XD ללכת לקניון עם חברה... הממ. נהיה ספונטניים.
.......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? ב-30.
מה מתוכנן ליום הראשון? שינה?! יש תכנונים לחופש? לא. אנסה להתחיל ללמוד גיטרה... וקורס מד"א בעז"ה. טסים לאנשהו? לא.
לאיזה כיתה עולים? י'.

נו באמת. ../images/Emo69.gif../images/Emo141.gif

~מתקנת~ לא סובל: נמנעת. אוהבת טבע.
2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום

pati15

New member
אניאנאינאיאנאיאני XD

מה הכי טעים: 1.פירות ב. תפוז ג. אפרסק 2.ירקות א. כרוב ב. גזר 3.שוקולד א. חלב ב. לבן 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע 3. מקצוע ב. אזרחות 4. צבעים ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה ב. עיתון ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה 4. עט, עיפרון ומקלדת ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע:מחר.?ימית 2000 ניראה אם זה יביא לי מצב רוח למחר כי אין לי... יום פחות טוב:יוםםם שלישי אתמול XD משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה יקרה מחר אולי ימית 2000 משהו טוב פחות:הכל! בן-אדם שעשה לי את השבוע:אחותי הקטנה ?! וסלב?המוזיקה שלהם בזכותם אני חיה אם לא ממזמן הייתי מתאבדת! בילוי השבוע:ימית 2000 תמונת השבוע:אין----אולי אני אבדוקקק ציטוט השבוע:אין לי כוח לכתובXD אמן/אמנית/להקת השבוע:ביס3>(להקה רוסיה שהתחילה לא מזמן אני אשים תמונה שלהם כך שתוכלו לראות אותם XD) אלבום השבוע:___________ סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע:דרייק וג'וש Hug me bruther D: תיכנונים לשבוע הבא:חוופשחופפשחופפששש רוצה לחפש עבודה אבל אין לגיל 15 :( .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש?אני יוצאת ב-20.6 אבל היום האחרון ללימודים הוא ב 30.6 מקבלים תעודות
מה מתוכנן ליום הראשון?לנוחחח XD ולהרגיש בחופש כמו גדולה חחח D: יש תכנונים לחופש?לחפש עבודה רק הבעיה היא שאין בשביל הגיל שלי זה קשה למצוא (15)אולי יש לכם משהו להציא לי? טסים לאנשהו?ישראל,בת-ים,בר יהודה..נחשב?! לאיזה כיתה עולים?י' אני בשוק אני כבר בכיתה י'??!!!

BegForMercy

New member
../images/Emo202.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק
ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי
ד. סלק 3.שוקולד א. חלב
ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר אפחד
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל
2. ספורט א. אופניים
(עדיף אקרובטיקה על כולם
) ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות
ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר
ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר אה? 3. מקצוע א. היסטוריה
ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק
ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט
2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן הכלD: 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן נה. 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים
ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: מממ...אתמול נראהלי... יום פחות טוב: יום שני משהו טוב שקרה השבוע: בגרות בתנך שנגמרה והלכה סבבה...ומאז אני מסתלבטת רצחD::: משהו טוב פחות: מממ..כלום מיוחד בן-אדם שעשה לי את השבוע: שחר בילוי השבוע: שומדבר תמונת השבוע: מה זה קשור עכשיו ציטוט השבוע: לא אמן/אמנית/להקת השבוע: BLG נראהלי אלבום השבוע: שלהם סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: תיכנונים לשבוע הבא: .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? כבר יצאתי ממזמן..רק עוד כמה בגרויות וזה סופיD: מה מתוכנן ליום הראשון? מממ הרשמי? נשף יש תכנונים לחופש? עבודה, לונדון
, מלא אימונים טסים לאנשהו? לונדוןD: לאיזה כיתה עולים? צבא
הו.

ShinobiVsMe

New member
חיחע

מה הכי טעים: 1.פירות ב. תפוז 2.ירקות אפחד><" לאוהב ירקות חוץ ממלפפון 3.שוקולד א. חלב 4.בירה מה הכי אוהב: 1. מוסיקה ד. מטאל מה זה אינסטרומנטלי? 2. ספורט א. אופניים 3. סרטים ג. קומדיה 4.בילוי א. הופעות חיות יש יותר טובים... לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה 2. טבע אין לי שום בעיה אם כולם 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ג. ירוק עושה הכי הרבה: 1.קריאה ד. באינטרנט 2. יום יום ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה
4. עט, עיפרון ומקלדת אפחד... ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום שני יום פחות טוב: אין כזה משהו טוב שקרה השבוע: כל יום סיימתי הכי מוקדם שאפשר לסיים משהו טוב פחות: יצאתי אם הכיתה לגן חיות בן-אדם שעשה לי את השבוע: אמממ...לא מכירים בילוי השבוע: כמה חברים באו אלי והיה ממש כיף!! תמונת השבוע: ציטוט השבוע: שגיא בלכר: וואט איטס טייד?(יעני מה קשור)XD אמן/אמנית/להקת השבוע: scary kids אלבום השבוע: אלבום לא ידוע....(לא כתוב לי שם><) סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: לא יודע....אחד ממליון הסרטים שראיתי השבוע תיכנונים לשבוע הבא: להנות כמה שיותר!! .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 20.6 מה מתוכנן ליום הראשון? סרט או לשון אצל חברים יש תכנונים לחופש? מחנה כדורסל בעירוני ט' ואיטליה טסים לאנשהו?איטליה לאיזה כיתה עולים? ט' נגמר??! איך?! לא שמתי לב...

Emergency Exit

New member
אינסטרומנטלי,../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

[זה כמו חלק מהשירים של דרים ד'יאטר] בלי מילים, רק כלי נגינה.

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה-לא מכירה אותם א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ. ממה שיש פה ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית(אתם לא באמת מצפים שאני אסע באוטו לבסיס, נכון?)/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע:היום יום פחות טוב:אממ לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע: ששלחתי לו SMS משהו טוב פחות: שלא דיברתי איתו פנים מול פנים ואמממ לא יודעת בן-אדם שעשה לי את השבוע:לא יודעת בילוי השבוע: נייט תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אני לא יודעת אם מותר לכתוב את זה פה אבל זה היה אחד הדברים הדפוקים ששמעתי בחיי אמן/אמנית/להקת השבוע: נו הבלונה הזאת ששרה THAT'S NOT MY NAME ופארמור כי ככה זה ש3 בקרים ברצף שומעים את THAT'S WHAT YOU GET אלבום השבוע:----------- סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע:הדוגמנית החכמה ביותר ויייייייי ג''''''''''
תיכנונים לשבוע הבא: ימית 2000 צבא? .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? חופש? אמממ מה זה? מה מתוכנן ליום הראשון? יש תכנונים לחופש? טסים לאנשהו? לאיזה כיתה עולים?

May Music

New member
עונה מהר לפני שאני נוסע~

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר|סדגש ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: לא יודע. יום פחות טוב: גם משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו טוב פחות: לא התקבלתי לארה"ב]: ביצ'ס. ואשכרה לא הייתה להם סיבה... ענו לי תשובה כזו מטומטמת למה לא. בן-אדם שעשה לי את השבוע: אין בילוי השבוע: בעתיד-הצילומים של מועדון לילה D: תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין אמן/אמנית/להקת השבוע: פארמור וPorcelain And The Tramps אלבום השבוע: אין סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: אין תיכנונים לשבוע הבא: כיף .......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? 11.7 מה מתוכנן ליום הראשון? לסדר תחדר XD יש תכנונים לחופש? יאפ, מלא. קשרי נוער אמריקאי ישראלי, קוקה קולה ווילג', אולי משלחת לגרמניה, סמינר של צמר"ת מפגשים ומלא ת"א טסים לאנשהו? אולי גרמניה לאיזה כיתה עולים? י"א ביייייייXD

למעלה