הממ. ../images/Emo141.gif
מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז
ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב
ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד
א. חלב ב. לבן [אי אפשר לבחור.
] ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר איכ. מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי [סינרגיה נחשב?] ב. אינסטרומנטלי
ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה
ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה
ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי
א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת
א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים
ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות
ג. אנגלית ד. תנ"ך איכככככככככ. 4. צבעים א. כתום
ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה
א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. יושן שאלה מטומטמת.
3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים
ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן מדי פעם. 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים
ב. פותר תשבצים
ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ועוד אחד קצר... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: הממ. אתמול,נראה לי. לא,בעצם יום ראשון. יום פחות טוב: אתמול.
מבחן מזורגג!@$@%!$. משהו טוב שקרה השבוע: ערב מגמות מאגניב. משהו טוב פחות: מבחן באנגלית.
בן-אדם שעשה לי את השבוע: מורן,דנית. בילוי השבוע: מסעדה אתמול עם אמא. מורן באה/הלכתי למורן. XD תמונת השבוע: אין כוח,תגובה מהירה. ציטוט השבוע: המורה לפיזיקה אתמול: "בדרך הביתה,הבת שלי שאלה אותי 'היי,אבא,איך זה שהגלגל מסתובב בצורה הפוכה מכיוון הנסיעה?' וכל הדרך הסברתי לה על חוקי הפיזיקה ועל למה בעצם הוא מסתובב ככה. וכשחזרנו הביתה,היא אמרה לאשתי 'אמא,תביאי לאבא כדור. הוא דיבר שטויות כל הדרך!'" חחחחחחחח. אמן/אמנית/להקת השבוע: סינרגיה
. אלבום השבוע: של ניקלבק. סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: ספר-סופו של מיסטר Y. תוכנית-כוכב
. תיכנונים לשבוע הבא: הממ. לבחור מגמה! XD ללכת לקניון עם חברה... הממ. נהיה ספונטניים.
.......לקראת החופש-........ באיזה תאריך אתם יוצאים לחופש? ב-30.
מה מתוכנן ליום הראשון? שינה?! יש תכנונים לחופש? לא. אנסה להתחיל ללמוד גיטרה... וקורס מד"א בעז"ה. טסים לאנשהו? לא.
לאיזה כיתה עולים? י'.