*|
יום ראשון בננות-שיחה חשובה

Little McMickey

New member
*|../images/Emo35.gifיום ראשון בננות-שיחה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo41.gif

יום ראשון נפתח בשאלה, האם אנחנו אוהבות את עצמנו? כמו שאנחנו? מבפנים ולא רק מבחוץ, האם אנחנו צריכות לאמץ את הפגמים שלנו? כי לפעמים הם מה שעושים אותנו יפות.. אני יכולה להעיד על עצמי שבהתחלה שהייתי ממש ממש רזה, הייתי על גבול האנורקסיה... לא ממש שמתי לב לעצמי ולאיך שאני נראית.. כי הייתי כזה הנורמה, שככה בנים אוהבים בנות אבל בנות, עכשיו זה לא ככה! אני התחלתי להשמין.. וזה בגלל שיש לי נטייה להשמנה בגלל המשפחה של אימי.. אבל אני אוהבת את עצמי כמו שאני, ואני גם שמה לב שאחרים גם אוהבים אותי... כמו שאני, חברות שלי לא השתנו והכרתי עוד מלא חברים שממש לא היה להם אכפת מאיך שאני נראית, אפילו אני יכולה לומר שממש התחלתי להתקדם עם בנים כבר שהתקופה הזו החלה.. ולהתקדם.. זה.. כן להתקדם הרבה
יחסית.. בנים אוהבים קימורים רק שתדעו, הם אוהבים שיש מה לתפוס ככה הם אמרו לי... אלה שהשתעשעתי איתם חח ועכשיו, אני לא שמה על אף אחד ולא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי כל עוד אני אוהבת את עצמי ואני שמחה לומר שהביטחון העצמי שלי רק גדל מאז העלת הקילוגרמים האלה חח כי פעם חשבתי שאני יותר מדיי רזה, הייתי עצמות לא היה לי חזה בכלל וזה די מה שפוגע לפעמים בהערכה העצמית, כמו אצל חברה שלי שהיא שטוחה והיא חושבת שבגלל זה לא ירצו אותה וזה שטויות כי מלא בנים כן רוצים אותה ולא מתייחסים למידת החזייה שיש לה. תגרמו לאנשים לאהוב אתכן בגלל מי שאתן ולא בגלל החיצוניות וגם אם כן אכפת לכן תחפשו את הדברים שכן יפים בחיצניות שלכן, הדברים החיוביים זה יכול להיות האף, הפה, עצמות לחיים, צבע עיניים, הריסים [כמו אצל חברה שלי, כולם אוהבים את הריסים הארוכים שיש לה] וזהו, סורי על החפירה, פשוט חברה קרובה שלי דיברה איתי היום על תדמית עצמית וביטחון עצמי לגבי הגוף שלך וכל אלה. אני מקווה שקראתן כי זה ממש חשוב וגם קרה לי פעם שחברה שלי שהייתה ממש רזה היא עדיין חשבה שהיא שמנה והייתה בוכה לי בטלפון והיא הדרדרה לאנורקסיה... אז זה נורא חשוב לי. שאלה יומית וזהו השאלה היומית להיום... מה אתן כן אוהבות בעצמכן? אני אוהבת האופי שלי, אני תמיד מוכנה לעזור בעת צרה תמיד חייכנית והרבה אומרים לי שאני פשוט צוחקת יותר מדיי שאני תמיד שמחה כזו חח ושקטה באותו זמן.. נו טוב. בחיצוניות שלי אני אוהבת את העיניים שלי, שיכולות להיות הרבה פעמים כמו עיניים של סינית XD ואחרים אומרים לי שהחיוך שלי דווקא ממש יפה דבר שאני לא מסכימה איתו אבל נו, אם הם אומרים... XD

JuSt My LuCk

New member
את צודקת =]

לי אישית יש ממש בעיה עם עצמי XD אני לא אוהבת את הגוף,את הפנים את השיער שלי XD אבל מה שאני כן אוהבת בעצמי זה את העיניים =] . אוקי ויום ראשון : יום נוראי נוראי נוראי נוראי אבל ברמות.... עד היום הייתי בריב עם חברה שלי על שטויות XD אבל לא נורא הסתדר(הדבר היחידי שהלך כמו שצריך היום...) אבל אוףףףף המורות שלי מפגרות! ויש לי מחר מבחן ענקי ומעצבן באזרחות שאין לי כוח ללמוד אליו... אמממ..... על הבוקר אחותי התחילה לבכות כי היא הייתה צריכה לחזור לצבא (אשכרה לבכות...) וככה קמתי היום... איזו דרך אה? וגם בלילה לא ישנתי כי היא דיברה בטלפון כל הלילה! אני עוד מעט הולכת לספינינג להוציא קצת עצבים
מחר יהיה יום יותר טוב =] אני מקווה.... נו יש תאטרון XD

m o r 1 0 2

New member
מיקו'שDD:../images/Emo168.gif

קראתי והפנמתיDD: אממ,האמת שיש ויש... אני אוהבת לבקר את עצמי, כלומר אני תמיד מחמיאה לעצמי גם לפני אחרים- מה שיוצא מזה שאני שוויצריתXDD שאלה יומית אני אוהבת בעצמי את האופי,השיער,האף,השפתיים הרבה דברים... תכלס,אני אוהבת הרבה אבל הדבר היחיד שאני לא אוהבת זה הגוף, וזה אחד הדברים שמעצבנים אותי
אני טובה בהרבה דברים ואני שמחה עלזה
ויש לי ביטחון עצמי גבוה(ככה אני חושבת על עצמי) תכלס,אני תמיד עוזרת,מקשיבה,נותנת עצותDD: אבל יש לי ת'קטעים שלי,כאילו יש לי חסרונות ואני מודעת אליהם כמו:אני עקשנית,אני חסרת סבלנות,לפעמים אני מתעצבנת בקלותXDD היה כיף להוציא

הזכרת לי עוד דברים שאני אוהבת בעצמי.. ../images/Emo3.gif

את האף שלי ואת השיער שלי, ואת הגבות שלי שחושבים שאני מסדרת אותן אבל אף פעם לא סידרתי אותן XD

מסכימה ../images/Emo9.gif

הממ מה אני אוהבת בעצמי? בחיצוניות אני אוהבת את החיוך שלי, למרות שעכשיו יש לי גשר, בכלל אני אוהבת את הפנים שלי.. ובפנימיות אני אוהבת את זה שאכפת לי מאנשים, למרות שזה לפעמים מעצבן אותי, את זה שלפעמים אני מצחיקה, ואת זה שיש לי כוח רצון
שבוע טוב

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif את צודקת והכל ב100 אחוז וזה אבל..

אלה שרוצות להישאר רזות וחטובות לא תמיד עושות את זה רק בגלל מה שהבנים אוהבים וזה אלא גם בשביל עצמן...אני למשל שומרת על עצמי ואוכלת נכון כי אני רוצה להיות רזה לא בגלל שהבנים אוהבים את זה או לא [וזה נכון שהרבה בנים אוהבים בנות עם קימורים..אפילו דני אמר את זה פעם שהוא אוהב בנות שיש בהן מה לתפוס
] אלא אני עושה את זה בשביל עצמי,בשביל ההרגשה העצמית שלי.. אניוואי,מממ..מה שאני אוהבת בעצמי..האמ..אולי את הרגליים שלי[?!]..ואת השפתיים[?!].. חח כן משו כזה. גררר ישלי מחרותיים מבחן באנגלית ונימאס לי ללמודד

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifנכון. ../images/Emo11.gif זו את שמדברת ../images/Emo69.gif

דולייי [XD] את באה להופעה DDDDDDDDDDDDDD: נזכה לראותך!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזה קשהה =//

אני לא אוהבת את עצמי...יש קטעים שלפעמים אני מסתכלת במראה ואומרת "וואלה...נחמד..." אבל אני לא שלמה עם עצמי...וזה חבל ואני יודעת. זה קשה לאהוב את עצמך כשמסביבך נמצאים אנשים ש...בואו נגיד אוהבים את החיצוניות... אני למשל יודעת שאם אני אוריד את הקילוגרמים העודפים אני ארגיש בהרבה יותר נוח עם עצמי... לפעמים יש את הקטעים שממש לא בא לי לצאת כי אני חושבת שאני נראית שמנה או כל דבר אחר כמו השיער, הפנים החג'קונים..יש מלא סיבות למה לא לאהוב את עצמך... אבל בדוגרי צריך לחפש את הדברים שאתה כן אוהבת ולהבליט אותם.. אני למשל הייתי ביישנית אחושרמוטהה [רגע מוזר...לא מאמינה שאמרתי את המילה הזו XDD] ואנשים לא היו מדברים איתי ולא הייתי מתקשרת עם אנשים אחרים...ואף אחד לא ידע מי אני באמת... עכשיו יש לי יותר ביטחון עצמי...אני אשכרה מדברת!! [שוב לא מאמינה שאמרתי אשכרה...XDD] חברות שלי אומרות שאני מצחיקה...ואני באמת מצחיקה
אני אוהבת לעזור לחברות/חברים שלי...באמת מכל הלב החברה הכי טובה שלי [כפרה עליה...וואיי כמה רגעים מוזרים יש לי...XDD] אומרת שאני לפעמים מוותרת בשביל אנשים אחרים...אבל זה מה שהופך אותנו לבני אדם. בקיצור...XDDD... צריך להבליט את הדברים הטובים ולא לתת לדברים השליליים שאנחנו חושבים על עצמנו להשתלט עלינו, כי מה שאנחנו מקרינים לסביבה הסביבה קולטת...
אוהבת אתכןןן ואחלה של שאלה מיקיי!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקראת את כל ההודעה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פאקק אני מזה חפרתייייי !!
XDDDDDDDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ברור שקראתי חח ולא רק זה..

אני כזה כל שנייה "פאק היא צודקת " ,"שיט,היא כ"כ צודקת" ... חחחח ואל כזה חפרת..לפחות את הצלחת להביע את דעתך משו שאני לא הצלחתי
.

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDD

איזה להביע את דעתי ואיזה טונהה XDD אני מוגבלתת כתבתי משפטים לא קשורים!
לא נוראא...חחחחחח

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifכל כך נכון../images/Emo70.gif

את כל כך צודקת..רק שתדעי לך שאני מאילו שתמיד יש להן טענות לגבי עצמן ותמיד אני מוצאת אצלי משהו לא בסדר...בזמן שאני יודעת שאני בסדר. אני ממש קרצייה בקשר לדברים האילו תמיד אני מדברת על מה שיפה אצלי ומה שלא וחופרת על זה לחברות למשפחה להורים וכ'ו...וכולם אומרים לי שהכל בסדר ומעודדים וזה... אני ממש חסרת ביטחון ואני תמיד חושבת מה חושבים עליי אבל עכשיו אני מנסה להיגמל ואני אומרת לכולם שאני בתהליכים של היגמלות והעלאת הביטחון העצמי
נאממ..למשל אני טוענת שאני שמנה וכולם אומרים לי שאני רזה ואני לא מקשיבה להם ותמיד כשאני מסתכלת על עצמי במראה אני רואה שאני בסדר גמור[כלומר רזה..]אבל עדיין אומרת שאני שמנה
וגם אני תמיד מסתכלת על המצח של אנשים אחרים וגם על האף אני אומרת שהמצח שלי גבוה והאף שלי מכוער ואני מסתכלים על אנשים אחרים ורואה שיש להם מצח נמוך כלומר נורמלי כזה ואף נורמלי וזה מתסכל עוד יותר.. חברות שלי תמיד אומרות לי שאני נראית ממש טוב ואומרות לי שיש אנשים שמסתכלים עליי[פחחח..]ת'אמת אני ממש שמחה שיש לי את החברות שלי ואת ההורים שתמיד אומרים לי שהכל בסדר אצלי וזה ממש מעודד ומעלה לי את הביטחון. וואו איזה כיף זה לשפוך ולקרוא את מה שכולן כותבות זה ממש מעלה לי את הביטחון
ועכשיו ל:שאלה היומית מה אני אוהבת בעצמי?!נאממ.. אני אוהבת אצלי את העינייים מאוד מאוד..יש לי עיניים כחולות כלומר עין אחת ירוקה ועין אחת כחולה אני ממש אוהבת שזה ככה.. לפעמים אני אוהבת את השיער שלי [בעיקר כשהוא מסתדר]שהוא בלונדיני טבעי ויש בו פסים וערבובים של אפור חום בלונד וכ'ו..
אני גם מאוד אוהבת את השפתיים שלי וגם התחלתי לאהוב את השיניים שלי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifLOL

תומכת לחלוטין אני אוהבת את עצמי כמו שאני.למרות שיש מלא דברים שהייתי מחליפה-מראה חיצוני וזה,דבר אחד שבחיים לא הייתי משנה בעצמי זה את האופי שלי. בחיים לא הייתי מחליפה אותו עם אף אחד,וגם לפי דעתי אנשים מתחברים אלי בגלל האופי O.O יום ראשון?אני ממלאת את עצמי בשליפים,מתחת לצמידים בעיקר, מחר מבחן בהיסטוריה X_X סיימנו לבנות את התעופונים האלה שלנו בשיעור תעופה וחלל,עבדנו עליהם מתחילת השנה והם אפילו לא טורחים לעוף X_X הו וגם סיימתי היום מאנגה אחת,סוף סוף

../images/Emo3.gif

שאלה יומית תאמתת עם הזמן דיי למדתי לאוהב את עצמי כאילו .. אני לא הכי יפה בעולם וגם ממש לא רזה אבל פשוטט השתנתי לטובה... ועכשיו יש לי מלא בטחון עצמיי ואני מצחיקה (אני חושבת) כאילו ככה כולם אומרים ליי ואממ זהוו לא מושלמת כאילו ברור שיש לי מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא מה לשפר בעצמי אבל אני לא מתלוננת !! כי אני יודעת שיש אנשים שרע להם הרבה יותר ממני
יומראשון אוקיי אז ככה מוצש ראיתי תסרט תחתפי את ליבי (עם הלהקה THE CLICK 5 ) ואמממ כ"כ התלהבתי מהםם ... ואז היה איזה שיר שלהם בסרט והיתחלתי לרקוד
ופתאום הרגשתי כאילו הרגל שלייי נחצת ל2 ובכיתי מלא וזה מזה כאב ועכשיו אני צולעתת וזה דיי מרגיז אבלל אמממ כואבב ליי
XDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמעניין מי היתה החברה הזאת ../images/Emo11.gif ~שיעול~

XDDD תודה מיק D: עזרת לי
ובקשר לשאלה?
מה שאמרתי לך----- אני אוהבת את הבוביז שלי XDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוף=\...אני ממש מבואסת על כל מה שקורה

/קרה...בהודו..בבית חב"ד...ועוד יתר עצוב שאני מכירה את המשפחה של הרב והרבנית [ז"ל] שהמטפלת שלהם הצילה את הבן שלהם...הרבנית היא אחיינית של חבר טוב של אבא שלי,איש מהבית כנסת שלנו שאנחנו עושים לידו כל שנה סוכה..וגם כאילו,אני מרגישה נורא מחוברת לזה בגלל שאבא שלי מתפלל בקהילת חב"ד כל המשפחה שלי וכמובן אני הולכים לפי המנהגים של חב"ד והכל לפי חב"ד [אפחד לא מאמין לי תמיד כשאני אומרת שאני חב"דניקית בגלל שאני הולכת עם מכנסיים >_<..אבל אם תראו את אבא שלי הוא באמת ניראה קצת חב"דניק
]... אניוואי,כל מה שקרה שם כל הרשלנות הזאת מצד הקומנדו ההודי ממש מעצבנת אותי=\...יש מצב שהם יכלו להינצל אם הקומנדו הזה שלהם היה עושה משו..וגם לתושבים שלהם שנהרגו 300 מהם... ומסכן התינוק,מוישה..עכשיו נישאר יתום...ביום הולדת שלו. יהי זיכרם ברוך
... ואני רק רוצה להגיד שמשלחות חב"ד עושים עבודה נהדרת בעולם..כשאחשלי היה בתאילנד המקום היחיד שהוא אכל אווכל נורמאלי והרגיש בבית היה בבי תחב"ד שהיה נימצא כמעט כמעט בכל מקום שהוא ביקר בו. חחח גם יש משפט כזה..בכל מקום בעולם תימצאו קוקה קולה ובית חב"ד. ואו,חפרתי
..אבל רק רציתי להביע את מה שאני מרגישה עכשיו..

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo24.gifכ"כ מבינה אותך../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

הכי הרס אותי זה מוישה, רק בן שנתיים ואיך יסבירו לו שאין אבא ואין אמא? והראו בחדשות את אבא שלו שקיבל ברכה מרב אחד...תסלחו לי שאני לא זוכרת.. והוא אמר "אתה תוכל לברך אותי? יש לי יום הולדת" או משהו כזה...ואני פשוט רציתי לבכות. האנשים שהם כ"כ טובים ורק רצו לעזור ככה החיים שלהם נקטפים. ושהסבתא ביקרה את הנכדים והבת....נשבר הלב... וגם התאונת דרכים שהייתה ששלושה מתו...שניים מפ"ת ואחד מרה"ע... הם כ"כ צעירים...בקושי חיו...זה כ"כ כואב... אני לא יכולה לדמיין לעצמי מה המשפחות מרגישות...
ת.נ.צ.ב.ה

למעלה