*|
יום ראשון בננות-שיחה חשובה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif|קס|../images/Emo24.gifאם הקומנדו שלנו היו שם

הם היו מצליחים לחסל אותם תוך זמן קצר.... אני גם ממש חושבת שחב"ד עושים עבודה מעולה.. ואני שמחה שיש אותם בעולם כי אני רוצה לטייל אחרי צבא וזה ותמיד חשבתי שאם אני אסע אז אני אהיה בבית חב"ד ויחגוג את החגים שם וזה.. כי באמת מרגישים שם גם חיבור לבית, לישראל ואני חושבת שמה שהם עושים נורא נחמד ומעשה מדהים שיש להם ככה סניפים בכל העולם לכל יהודי שזקוק להם..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifאני מסכימה מאוד !

אבל .. אני מאוד מאוד ביישנית והביטחון העצמי שלי שואף לאפס \: קשה לי להתגבר עליו כי לא יודעת למה \: אני ממש ביישנית עם בנים, ויש קטעים שאני ממש מתביישת לדבר איתם \: הלוואי והיה לי ביטחון עצמי והייתי אומרת על עצמי דברים טובים, אבל ממש קשה לי .. לשאלתך: אממ אני אוהבת בעצמי שאני לא נגררת אחרי ילדים .. אממ ו... לא יודעת \: האמת אני מעדיפה שאנשים יגידו מה שהם חושבים עליי .. ולא מה שאני חושבת על עצמי \:

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif ספירר??

א. את לא ממש ביישנית. בכיתה יש לך הרבה ביטחון
ב. יש בך המון דברים טובים
וזה שאת לא ניגררת אחרי ילדים אחרים זה מצוין
וזה מה שגרם לי לרצות להיתחבר אליך
וחוץ מיזה את גם ממש מצחיקה וכיף להיות בסביבתך

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifבדיוק מה שכתבתי למטה ../images/Emo6.gif

שעם חברים אני חופררתת
מדברת מלאא אבל עם אנשים שאני לא מכירה אני ממש ביישנית

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif לא נראלי שאני אוהבת בי משו ממש XD

כשאני עם חברות שלי אני בסדר וזה אבל עם אנשים אחרים פתאום משו עובר עליי ותמיד אומרים עליי שאני שקטה או ביישנית (סיון זוכרת את תל אביב עם הבנים המטרידים האלה?
) וזה ממש מעצבן כי אני פשוט לא! צריך רק להכיר אותי יותר ואני לא ביישנית >< ואני גם לא מלכת יופי אז... טוב היום הייתי בגרנדוש עם סיון ומחר יש יומולדת לחברה שלי וזהו ביוש כפרותוש

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifוואי גם אני ככה ../images/Emo69.gif

כשאני עם חברות וחברים שלי אני מרגישה הכי בנוח וצוחקת ומדברים וזה, אבל כשיש אנשים כאלה חדשים או איזה מישהו חתיך אז אני שותקת וביישנית מממשש ממש ממש !! וואי וזה ממש מעצבן אותי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifXD כשאני מנסה לעשות עם זה משהו אני כזה

"יאללה אני הולכת אליוווו" [אם הוא חתיך] ואז כשאני כזה טיפה מתקרבת אני חוזרת אחורה ומתפדחת מהקטע שבכלל חשבתי לעשות את זה

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifישבתי איפה שדני והארי ישבו@#$%^&!../images/Emo23.gif

קודם כל,מה שכתבת מיקי הוא כל כך נכון, וכל כך חשוב, והרבה מאוד בנות היו רוצות להיות שלמות עם עצמן.. אבל האמת היא שזה לא ככה,וזה פשוט חבל. הסביבה ולחץ חברתי מאוד משפיעים על הדעות שלנו על עצמינו. מחברים או סתם אנשים שאנחנו מכירים,עד לסלבס הפאקינג מושלמים שמהווים כביכול מודל לחיקוי. פשוט אל תתייחסו ותאהבו את עצמכן כמו שאתן
אני אוהבת בעצמי את האף,הצבע עיניים,הפה ולפעמים גם את הנמשים
מבחינת אופי אני תמיד משתדלת לעזור לאלה שזקוקים לי,אבל לפעמים זה יוצא קצת לא טוב כי אני שמה את האושר של אחרים במקום הראשון במקום את שלי.. אני אשאר נאמנה לחבר/ה תמיד. עד שהוא יפגע באמון שלי. וגם אם אני לפעמים עצובה,אני לא אקרין את זה החוצה ואשתדל ישר לגרום לעצמי להיות שמחה יותר ולשמח את האחרים שסביבי
ברור שיש עוד מלאאאאאאאן דברים שאני שונאת,אבל זה כבר לפעם אחרת
אממ יום ראשון? קראתי בטקס בית ספר,המורה לא הגיעה אז ברחנו מחור בגדר,הלכנו לקניון וחזרנו-היה קורע !!
ונכון יש את הסירטונים של מאחורי הקלעים של מקפליי בסיבוב הופעות?? אז ראיתי את הסירטון מ-Bournemoth שזה ההופעה שהייתי בה. קיצר,בהפסקה שבין הלהקת חימום למקפליי הלכנו לאכול ליד מקום שהיה נראה כמו המאחורי הקלעים בתקווה שהם יצאו חחחח ומה אני רואה בסירטון?! את הארי ודני יושבים באותו מקום! שיאווווווו אני חשבתי שאני מתה! הם ישבו בול באותו מקום שישבנו בו אעאעאעאע
וגם רואים אותם מסניפים סבון או משהו לפני ההופעה XDDD ודני התבלבל במילים של קורפטד ואמר 'שיט' חחחח אז חברה שלי שהייתה גם בהופעה אומרת שזה בגלל הסבון שעלה להם לראש
צודקת! תראו את הסירטון הזה ותשימו לב שדני אומר שהוא טוב בלהסניף כי אבא שלו היה ממש טוב בזה.. יואו נושי שלי,בא לי לחבק אותו כ"כ
אהה וגם כתבתי לדאגי ברכה מזה יפה במייספייס! כפרה עליוווווו הוא בן 21
זה לא נקלט @#$%^&*^%$#@ איזה גדול הוא כבר שיאוו
אוקיי חפרתי

את ממש צודקת ( =

איזה חמודה אכפת לך מאיתנו
אממ . את צודקת בכל הנושא הזה . ^ חייבים להבין שגם אפחד לא מושלם . שאלה יומית
אמאמא , אני אוהבת בי את האופי ( חלקו ) אני רוצה מישהו בצרה ואני חיבת לעזור לו , אני מתה על החוש הומור שלי . במראה החיצוני , כולם אומרים לי שאני חומה , וכולם היו רוצים כזה צבע . וגם העיניים הגודל והעומק שלהם
והשפתיים אומרים לי שיש לי שפתיים כמו של בובת בראץ' חחחחחח

למעלה