יש לי שאלה/
בקשת עזרה

F a l k o r

New member
כמה אלבומים יצאו לביטלס?

כלהקה, ללא אוספים או אלבומי סולו של אחד החברים בלהקה... תודה רבה!

ringo star

New member
שאלה בזיהוי שיר...

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהי יודע איך קוראים לשיר שהמילים שלו מתחילות בערך ככה: there were bells on a hill but i never, heard them ringing... מישהו במקרה יודע איך קוראים לשיר?

עוד שאלהה...

אממ רציתי לדעת אם אולי למישהו יש לינק לאתר אם האקורדים לגיטרה של השירים של הביטלס?

let it be

שאלה: מה ההבדל בין הגרסה הישנה של let it be לגרסה החדשה? אני שמעתי את שניהם והם נשמעו לי אותו הדבר.......

שאלה

חוץ מהדיסק let it be באיזה עוד דיסקים יש את השיר across the universe? זה שיר מדהים!!!!!!!!!!! WORDS ARE FLOWING OUT LIKE ENDLESS RAIN INTO A PAPERCUP, THEY SLITHER WHILE THEY PASS, THEY SLIP AWAY ACROSS THE UNIVERSE. POOLS OF SORROW, WAVES OF JOY ARE DRIFTING THROUGH MY OPENED MIND, POSSESSING AND CARESSING ME. JAI GURU DEVA - OM. NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD. IMAGES OF BROKEN LIGHT WHICH DANCE BEFORE ME LIKE A MILLION EYES, THEY CALL ME ON AND ON ACROSS THE UNIVERSE. THOUGHTS MEANDER LIKE A RESTLESS WIND INSIDE A LETTERBOX, THEY TUMBLE BLINDLY AS THEY MAKE THEIR WAY ACROSS THE UNIVERSE. JAI GURU DEVA - OM. NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD. SOUNDS OF LAUGHTER, SHADES OF EARTH ARE RINGING THROUGH MY OPENED EARS, INCITING AND INVITING ME. LIMITLESS, UNDYING LOVE WHICH SHINES AROUND ME LIKE A MILLION SUNS, IT CALLS ME ON AND ON ACROSS THE UNIVERSE. JAI GURU DEVA - OM. NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD, NOTHING'S GONNA CHANGE MY WORLD. JAI GURU DEVA, JAI GURU DEVA, JAI GURU DEVA, JAI GURU DEVA, JAI GURU DEVA, JAI GURU DEVA

charmingirl

New member
צריכה עזרה...

שלום לכם, אני עושה עבודה באנגלית מביה"ס על פול מקרטני. ואני צריכה לנתח שיר שלו. למישהו יש במקרה אתר עם ניתוח לשירים שלו?

Another Girl

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, השאלה הזו נמצאת בשאלות הנפוצות. אבל אם כבר שאלת אז יש להם 13 רשמיים,לא כולל let it be...naked. תראה כאן,למשל...

Another Girl

New member
ענבר...

ברוך הבא אמרתי? לשאלתך: מתוך האלבומים הרשמיים, השיר הופיע רק ב-let it be (וב-let it be...naked) על בוטלגים-אפשר לברר (בעיקרון זה מופיע ב-the inner revolution-בולטג מהקלטות ה"אלבום הלבן".. והערה חשובה: אבקש ממך להבא לא לפרסם בהודעה מילים של שירים אלא להביא לינק לדף שיש בו את השירים, וזה בגלל עניין זכויות היוצרים,כפי שציינתי בתקנון.

ביטלמן

New member
ההבדלים

בגירסה הרגילה של let it be יש עריכה של מפיק בשם פיל ספקטור כיוון שהביטלס לא היו מרוצים מהחומר הם גנזו אותו למועד מאוחר יותר. שנה אחרי הוצאת אביי רואד הם הוציאו את האלבום let it be עם עריכות של המפיק פיל ספקטור שהוסיף בשירים כמו the long and widing road תזמורות כינורות וכו' בגירסת הnaked אין את העריכות של המפיק פיל ספקטור זאת אומרת החומרים המקוריים.

Another Girl

New member
עוד שינויים בהוצאה החדשה

(צר לי שזה לא בפרטי פרטים,עדיין לא האזנתי לאלבום) שירים שהושמטו: Dig it ו-Maggie Mae. התווסף-Don't let me down. מלבד זה נדמה לי שיש עוד שינויים ב-Across the universe ואולי בעוד כמה, בכל מקרה העיבוד עודן.

Another Girl

New member
אני חושבת שאת מתכוונת למדיטציה

שהם עשו שם. (אם מישהו היה עושה על זה מאמר, לא הייתה את הבעיה הזו..בעע
) תנסי את האתר הזה, אולי הוא יעזור לך...

charmingirl

New member
לא,לא.. ../images/Emo13.gif

אתר עם השירים של פול וניתוח שלהם, אני צריכה לנתח שיר כלשהו שלו (חשבתי על yesterday) גם כן מורה לאנגלית שהיא גם מורה לספרות אנגלית, אז היא נתנה לנו לנתח שיר של משורר כלשהו.

Another Girl

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני ממש מתנצלת...רציתי לענות לבחורה בסוף השרשור ועניתי לך בטעות... במקרה שלך-איזה ניתוח את צריכה? מאיזה בחינה?

charmingirl

New member
מבחינת:

תוכן, סגנון,קצב, המסר ועוד.. יש אתר כלשהו על ניתוח שירים? ותודה מראש,

Another Girl

New member
ובכן יקירתי

עשיתי חיפוש והגעתי לאתר הזה (תגלגלי קצת למטה) אבל כשראיתי את הרשימה-התייאשתי...
נראה לי שאם תפשפשי שם תמצאי משהו... והנה עוד -עם שורה של אתרים בנושא.

charmingirl

New member
תודה..אבל...

את האתרים הללו מצאתי, ולא מצאתי את מה שאני צריכה. באתר הראשון, איפה שכן אמור להיות ניתוח, אין ניתוח לשירים,חיפשתי שם בכל הרשימה שהיה כתוב ניתוח. באתר השני, שגם אליו הגעתי לא מצאתי מתוך הרשימה שיר כלשהו שלו..
אני מיואשת. בכל אופן, המון המון תודה על המאמץ!

למעלה