יש לי שאלה/
בקשת עזרה

i love lucy

New member
לכולם!

1) בתיה לא אהבת את לט אי בי? אני דווקא חשבתי שהוא די טוב...! 2) מה לדעתכם האלבום שהכי כדאי לי לקנות אם יש לי כבר את: סרג'נט פפר, הלבן, אבי רוד, לט איט בי אני מתלבטת בין הצוללת לרבר סול וללט איט בי נייקט... 3) פיגיז פיגיז!!! (המבין יבין..)

אז ככה:

אני הייתי ממליצה על 'ריבולבר', אחרי זה על "הארד דייז נייט", ובסוף על ה'מג'יקל מיסטרי טור'!!

משהו שמפריע לי../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

למה אף אחד לא שם על מג'יקל מיוסטרי? לדעתי זה אחד האלבומים הכי איכותיים ונפלאים שלהם. כלומר, אי אפשר להתעלם מ- all you need is love, i am the walrus, hey jude, רבולושן, hello goodbye, the fool on the hill, וכמובן מג'יקל מיוסטרי עצמו.. או שכן?
למה כולם מזניחים את האלבום הזה תמיד?

גרמה

New member
די לקיפוח! תמיד דופקים ת'שחורים

אף אחד לא מקפח.... לטעמי הוא גם אחד מהגדולים.

tin ker bell

New member
hey jude ו-revolution הם לא ממג'יקל

מיסטרי טור... בכל אופן הוא אמנם לא מהמפורסמים שבאלבומים אבל פה בפורום מעריכים אותו מאוד. וואו.. אני כותבת המון היום טוב זה פיצוי על זה שלא כתבתי בתדירות גבוה לכמה זמן חברה איפה מקה?!

לאורנה!

אם תביטי למעלה, תראי שהאלבום הזה, מופיע ברשימה שהמלצתי ללוסי לקנות. אני מסכימה איתך לגבי זה שמזניחים אותו. אני באופן אישי חושבת שהוא מצויין, (הרבה יותר מ"סרג'נט פפר" שנחשב ליצירת מופת) והוא בין האלבומים האהובים עלי.

מי מזניח?

אני נורא נורא אוהב את מגיקל סמתורי טור זה אלבום מדהים ועם איפילו אי-פעם יצא לך לראות את האנתולוגיה של הביטלס (מומלץ) תראי שהביטלס עשו עליו אפילו סרט! האלבום אולי לא כל כך ידוע בגלל שהוא נוצר בתקופה קשה של הביטלס....... אבל הרבה אנשים אוהבים אותו!

Miss CB

New member
פסטה, פסטה, פיגיז, פיגיז!! ../images/Emo6.gif

בכלליות: ריבולבר!!! אבל מהרשימה שנתת: ראבר סול... ואז, ריבולבר!!!

ביטלמן

New member
אני יהיה מקורי...

WITH THE BEATLES! אין כמו האלבום הזה! אני לא מפסיק לשמוע אותו!!!
there's a place שיר ענק! ורק חלק מהשירים הגדולים שיש שם! נ.ב לוסי מה העניין עם פיגיז עדיין לא נרגעת???

i love lucy

New member
תודה כולם!

אני יקנה את ריבולבר, מג'יקל מיסטרי טור ואחר כך נראה...

i love lucy

New member
כולם שכחתי!!!

יש לי את ריבולבר.... והוא מצויין! נראה לי שאני יקנה את מג'יקל מיסטרי טור ורבר סול לבינתיים... תודה כולם!

למעלה