כמעט כל הודעה שמתייחסת לפרק ששודר מכילים את המילים: פטאתי/מפגר/לא מציאותי, ובכל זאת עושה רושם שכולם פה מטורפים על הסידרה הזאת. אז תגידו לי איפה ההגיון בזה שאוהבים סידרה כ"כ דבילית
ואני באמת לא מתכוונת לרדת על אף אחד כי גם אני חולה על הסידרה הזאת...
1. כמה עונות יש לסידרה והאם את כולן ישדרו בארץ? 2. האם תרזה שרה את שיר הפתיחה של הסדירה?! 3. שמתי לב שבגלריה מראים הרבה את מיגל ואת קיי ביחד, האם הם יהיו ביחד בסוף?! (אמן !)
1. הבנתי שצדקה עוברת לצד האפל, איך מיגל (גבות הזעם) מתמודד עם החדשות לגבי קוראת עלי התה הקטנה והמתעלפת שלו? 2.זו רק אני או שסימון דומה לבובת ברטס? 3.יחליפו את השחקנית שמשחקת את איב במישהי שמדברת כמו בנאדם בלי פיגור שכלי קל? 4.מתי טימי נופל לבאר? 5.למה לעזעזל "תרזיטה" נכנסת להריון מג'וליאן? 6.מתי איתן יחליט שגוון דומה לסוס ושהוא אוהב את תרזה? שלא תבינו לא נכון, אני מכורה לסדרה המחורבנת, ואני באמת רוצה לדעת... סליחה מראש על השאלות....
סדרה חייבת להיות מציאותית כדי שנאהב אותה? תשוקות היא סדרה מעולה דווקא בגלל הפאטתיות והפיגור שלה. זה אחד הדברים שעושים אותה סדרה כזו טובה. זו לא סתם אופ"ס משעממת, יש שם הרבה קטעים קומיים ופארודיים.
הרגת אותי מצחוק... צדקה... לדעתי אחרי שדובדבן תעבור לצד האפל
ל פשוט יגיד לעצמו "
כמה זמן בזבזתי על הזונה הזו" וילך להגשים ל- K את הפנטזייה. את חווה לא מחליפים! אם כי יש להחליף דחוף את הסַפָּר שלה. וזה לא תרזיטה, זה 'תרררזיטה'. וגם גוון לא דומה לסוס, היא היפה בנשים. כלומר, אחרי קִיסוֹס
אין כמו קִיסוֹס. לצערי אני לא לומד בהרווארד, או בייל. (כלומר, אני לא in Ivy's league, למי שלא הבין..)