אה...לאנשים שרואים סדרות מטומטמות.. כמו 'פסוקו של יום'?
צ צהובון 1 ויחיד New member 3/3/04 #9 אמנם זה מטומטם ../images/Emo163.gif אבל יחד עם זאת ה"טמטום והאי הגיוניות", אם נקרא לזה כך, נותנים ניצוצות לסדרה ומעירים אותה.
אמנם זה מטומטם ../images/Emo163.gif אבל יחד עם זאת ה"טמטום והאי הגיוניות", אם נקרא לזה כך, נותנים ניצוצות לסדרה ומעירים אותה.
B Bow Wow2004 New member 3/3/04 #10 איזה מזל, אבל, שאת לא מטורפת על הסדרה הזאת. ממש לא את בטוחה שהסדרה דבילית גם הפורום הזה דוחה אותך שאין לך אף עניין להשתלב בו...
איזה מזל, אבל, שאת לא מטורפת על הסדרה הזאת. ממש לא את בטוחה שהסדרה דבילית גם הפורום הזה דוחה אותך שאין לך אף עניין להשתלב בו...
B Bow Wow2004 New member 3/3/04 #14 זאת המומחיות שלי ../images/Emo45.gif ולא! התכוונתי רק לאאוטינג...
P python 4 New member 3/3/04 #33 לא, לא התכוונתי ל- boating שזה העלאת הבאו לסירה והזמנת צ'רי שטטביע אותו, אלא ל- bowting שזה הוצאתו של הבאו מהארון, במהרה בקרוב בימינו.
לא, לא התכוונתי ל- boating שזה העלאת הבאו לסירה והזמנת צ'רי שטטביע אותו, אלא ל- bowting שזה הוצאתו של הבאו מהארון, במהרה בקרוב בימינו.
P python 4 New member 3/3/04 #36 באו, יקירי, כן, אולי אתה חושב עכשיו שאתה מאוהב בגרייס ועוגת מרק הגריסים שלה, אבל זה לא ימשך עוד הרבה זמן אם זה תלוי בי! כן, יש לי סוד! (ולא, אין לנו בן משותף).
באו, יקירי, כן, אולי אתה חושב עכשיו שאתה מאוהב בגרייס ועוגת מרק הגריסים שלה, אבל זה לא ימשך עוד הרבה זמן אם זה תלוי בי! כן, יש לי סוד! (ולא, אין לנו בן משותף).
K kacho New member 3/3/04 #16 רגע רגע בחיים לא אמרתי שהפורום הזה דוחה אותי ואם תשים לסוף ההודעה שלי אמרתי בפרוש שאני חולה על הסידרה הזאת!!! (במיוחד על שואיס) אז למה להשמיץ??? רק שאלתי כי אני מתפקעת מצחוק כשאני קוראת את ההודעות האלה, אני בכלל לא בקטע של לרדת על אף אחד רק לציין הערה זה הכל...
רגע רגע בחיים לא אמרתי שהפורום הזה דוחה אותי ואם תשים לסוף ההודעה שלי אמרתי בפרוש שאני חולה על הסידרה הזאת!!! (במיוחד על שואיס) אז למה להשמיץ??? רק שאלתי כי אני מתפקעת מצחוק כשאני קוראת את ההודעות האלה, אני בכלל לא בקטע של לרדת על אף אחד רק לציין הערה זה הכל...
B Bow Wow2004 New member 3/3/04 #19 זה ברור שבאת להתסיס לא חבל לפתוח שרשור חדש? גם ככה נפתחו היום 17 כאלה רק לפרק היומי(!)...
K kacho New member 3/3/04 #20 לא באתי להתסיס!!! למה תמיד לחשוב רע??? בפעם ה-1000 רציתי פשוט להעיר הערה!!! ודרך הגב, מי זאת בתמונה בעמוד הראשי?
לא באתי להתסיס!!! למה תמיד לחשוב רע??? בפעם ה-1000 רציתי פשוט להעיר הערה!!! ודרך הגב, מי זאת בתמונה בעמוד הראשי?