יש לך גדול?-העידכון השבועי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo4.gif

כמה שירשורים פתחתם איפה העידכון איפה העידכון אז עכשיו שהכנו אותו אתם לא מגיבים

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifאתם באמת מגעילים....

זה היה כזה צפוי שמהראשון תתלהבו והכל ואחר כך זה כבר לא יעניין אתכם.. רק שתדעו לכם שהשקענו בזה..והרבה.. הראיון נארך יומיים אם לא שלוש..ועשינו אותו באוירה נורא מצחיקה כדי שתצחקו ותגיבו שאהבתם.. אבל אתם בשלכם..כל אחד רוצה שיגיבו רק לו ולהודעות המסריחות שלו ולאחרים הוא לא יגיב..כל אחד דואג פה רק לתחת הפרטי שלו.. אתם ממש זבל כולם פה..ולא אני לא מתביישת להגיד לכם את זה..זאת המציאות..אתם אלה שצריכים להתבייש בעצמכם.. אני אומרת לכם ת'אמת..אתם לעומת זאת..לא אומרים כלום ולא מגיבים.. אתם פשוט אגואיסטים ..אז לכו תדאגו לכל השרשורים המטומטמים שלכם..אין פלא שככה מדברים על הדור שלנו..כל אחד דואג לעצמו ולמשבצת הפרטית שלו..

../images/Emo187.gif../images/Emo153.gif אנחנו בספק אם נמשיך

עם העידכון... לכן שבוע הבא אם לא יפורם אל תשאלו בכלל למה

אלין GIRL

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifואיי איזה יפה הכלל../images/Emo70.gif

ואיי כל הכבוד
אני ממש נהנתי לקרוא ה=כ=ל

Cm 2004

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif מיתרו'ש כנסי ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif

דבר ראשון:
קודם כל אין לך בכלל על מה להתעצבן.. ברגע שאנשים יראו ת'הודעה הזאת הם יגיבו! לא כולם נכנסים לפורום היום,כל אחד נכנס מתי שהוא יכול! אז שכל אחד יראה את זה (בזמן שלו) הוא יגיב את לא צריכה להתעצבן! חבל על העצבים מאמי!
דבר שני:
שמים לב להשקעה ורואים את זה! תאמיני שכולם יודעים שזה לוקח הרבה זמן! אז תודה על הכל מאמי! באמת שיחקתם אותה! אהבתי...ומקווה שהבנת אותי! אז עשי טובה תני חיוך (הכל לטובה)!

B R A Y E R

New member
מנהל
מה פתאום לא ניכנסו

ניכנסו וחצי והישתדלו להיתעלם...תיראי תהודעות שניתחו ואת התגובות אצלהם לעומת השעה שלנו..ניסיתי להקפיץ כדי שיראו אבל לא....

Cm 2004

New member
אהה צודקת! עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif אבל...

את לא צריכה להתעצבן! (אפילו שזה קצת מרגיז) כי רואים כמה השקעתם וזה..אז אני רוצה להגיד לך תודה בשם כולםםםםם
ואלה שלא הגיבו עוד יגיבו אני אומר לך... אי אפשר לדעת למה הם לא הגיבו זה שהם לא הגיבו לא אומר שהם לא רצו (בכל מקרה) אתם לא מפסיקים את העדכון השבועי! שומעת???
...

Cm 2004

New member
../images/Emo187.gif עוד משהוווו ../images/Emo187.gif

למה כתבתם בכותרת של תחילת השרשור: יש לך גדול? עדכון שבועי! חחח זה משהו שאני לא מבין עד עכשיו
יש לי גדול אבל מה זה משנה..

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo6.gif...כנס...חחח

אולי לא ראית את העידכון הקודם אבל בעידכןו הקודם הסברנו שניקח את השמפט שהכי יצחיק אותנו מהעידכון ונשים אותו בכותרת..אז אם תקרא את הראיון יש שם קטע ששאלתי את בן אם יש לו גדול..וזה נורא הצחיק אותנו..אז לקחנו..

Cm 2004

New member
אההה חחח ../images/Emo6.gif

אז יש לו?
ולא קראתי ת'ראיון כי לא היה לי זמן אבל אולי בהזדמנות!
בכל מקרה קבלו ח"ח ותמשיכו ככה!

Cm 2004

New member
קראתי! ../images/Emo6.gif שרוטים אתם אהה../images/Emo35.gif

(וקראתי בלי קשר חחח גם ככה היה לי משעמם) העברתם לי ת'כמה דקות האלה יפה עם הראיון שלכם חחח

למעלה