למה אין

efroch99

New member
הי דה וינצ'י

אל תתיאש. אני ובן זוגי הכרנו לפני שנושא הילדים היה רלונטי, ועם השנים שנינו הגענו למסקנה הזאת, כל אחד בדרכו. אני יכולה לעודד אותך, אומנם אין הרבה אנשים שלא רוצים ילדים, אבל יש סיכוי שיש כמה דברים בסיסיים דומים בין אנשים שזאת גישתם - מי שלא רוצה להביא ילדים קודם כל הוא נון-קונפורמיסט, מוכן לא ללכת בתלם ויותר מחובר לרצונות שלו מאשר לדרישות הסביבה (ובארץ, איפה שהלחץ החברתי גדול מאוד, זה אומר הרבה). סביר להניח שאין לו קשר לדת, ומעט למסורת והור רחב אופקים (יותר מהממוצע). אני חושבת שזה בעצם יוצר מצב שאומנם ההחלטה למצוא בת זוג שלא רוצה ילדים תצמצם באופן משמעותי את ההיצע , אבל יש סיכוי שבתוך ההיצע הזה אתה תמצא הרבה אנשים שהם בראש דומה לשלך. יום אחד, באתרי ההיכרויות יהיה שדה - מעוניין בילדים. זה מבחינתי יהיה נצחון בהבאת הנושא למודעות הציבור, ומבחינה פרקטית יוכל לעזור לאנשים כמוך (וכמו עוד לא מעט שנכנסו פה לפורום עם אותה שאלה).

XUXA141

New member
ולגברים אמור להיות קל יותר..

כי כשגבר אומר "אני לא רוצה ילדים" זה עוד מילא, אבל כשאישה אומרת את זה מסתכלים עליה כמו מטורפת.

מצד שני,

כשגבר אומר שהוא לא רוצה ילדים, זה בד"כ מתקשר (אצל השומע/ת) לחוסר "בשלות לקשר" - כלומר בד"כ זה יוצר רושם של גבר לא רציני שמחפש סטוץ, ולא קשר לטווח ארוך...

למעלה