למה בעצם

Purple Mushroom

New member
נכון. אני קיצוני, מודה :)

כשמנסים למצוא את שביל הזהב, אז לפעמים מתכווננים, נוטים שמאלה וימינה, עד שבסוף הולכים ישר, על שביל הזהב, של הרמב"ם :)

גם אני ככה

לא נכנסת לרשומות אם אין להן איזשהו "טיזר". זה נראה כאילו להגיד "מה אכפת לכם על מה זה, העיקר תיכנסו לבלוג שלי". כדי שאני אכנס לקרוא רשומה צריכה להיות לי סיבה טובה לכך

מממאיה שבת שלום ושנה טובה

בואי אגיד לך את האמת אף אחד לא נכנס לשני מפה!! זה בדוק, ואם כן נדיר אחד למליון כל אחד נכנס למי שהוא מנוי ולא יותר, לא מתסכלים ימינה שמאלה תכתבי איך שאת רוצה תמונה מה שלא, אף אחד לא יכנס וגם את לא! לפעמים אני שואלת למה הפורום הזה? כי לא נכנסים אני למשל כןף ובזכות הפורום הזה גיליתי בלוגים יפים ועשיתי מנויים אבל זה בדוק, חבל להתאמץ! כולל את :)- שנה טובה מוזהבת

מממאיה35

New member
שנה טובה מוזהבת ../images/Emo74.gif

אני מנויה על מעט מאוד בלוגים (אפילו לא יודעת כמה כי אין רשימה של בלוגים שאני מנויה להם, וחבל, ומרביתם בישול, וגם זה כנראה חבל
) . תכלס - למרבית הבלוגים אני מגיעה כשיש לי זמן פנוי דווקא דרך ובזכות השרשור היומי הזה. לפעמים אני מגיעה בקפיצה מבלוג לבלוג (דרך הקוביה המקשרת או דרך תגובות שרשמו בפוסט שקראתי). אני בטוחה שיש עוד כאלה כמוני, שכם נכנסים, הרי הפורום הזה בכל זאת פעיל ובכל זאת מעלים לפה פוסטים. אני גם רוצה להאמין שמי שמעלה פוסטים לשרשור היומי גם משוטט בו ונכנס לבלוגים אחרים שמופיעים בו. שנה טובה!

היי :)-

אני בבלוגיה 4 שנים ומליון כניסות אני מאוד אוהבת להסתובב להכיר בלוגים ובלוגרים חדשים בלוגים שמוצאים חן בעיניי עושה מנוי מגיבה וזה כיף, לא להנעל ולהסגר רק על הבלוגים "הרגילים" אני מידי פעם מפרסמת כאן, ואתמול באמת פירסמתי הרבה, ואולי היה 3-4 כניסות מהפורום וזה נדיר בדרך כלל גם את זה אין וחבל שנה טובה ומתוקה גם לך ושבת שלום מוזהבת

זה כל כך לא נכון מה שאת אומרת!

קודם כל שנה טובה ושבת שלום! לא צריך להכליל! בזכות הההמלצה היומית כאן, אני הכרתי המון בלוגים נפלאים כמו כן המון רשומות משובחות שמחוסר זמן, לא הייתה לי הדרך להגיע אליהם. וזה הפך אצלי נוהל קבוע להכנס לכל הרשומות היומיות, כך שחבל לתת את הרושם המוטעה הזה כאילו הפורום הזה מיותר. ואני בטוחה שיש עוד כמוני, כי אצלי נכנסים המון דרך הפורום הזה.

שנה טובה ושבת שלום גם לך

|את מהמעטים שכן נכנסים ונכנסו לבלוגים אחרים אבל רובם לא, ואפילו כתבו זאת לא פעם כאן אני לא מכלילה, אבל אומרת שהרבה אין כניסות מי שכן רוצה להכיר כן נכנס ככה אני חושבת לפי מה שרני רואה ולפי מה שמדברים כאן

בּני

New member
למי ששרשרתי ../images/Emo13.gif לרודפת מכנסיים

גם אני מכיר הרבה בלוגים בזכות השרשורים וההמלצות כאן. שנה טובה

אילנית12

New member
צודקת בהחלט,הפורום בהחלט לא מיותר

אני נכנסת לחלק מהמלצות פה (למשל גיליתי את הבלוג המקסים שלך)למרות שלא תמיד יוצא לי להגיב ולהמלצות שלי יש הרבה כניסות מהפורום הזה. שנה טובה

../images/Emo45.gif וכך גיליתי את שלך!

המתכונים שלך נפלאים, ניסיתי חלק גדול .. ותמיד יוצא נפלא :)) תודה!

wranger

New member
שבוע טוב ושנה טובה

מוזהבת, ברגע שאמרת שאף אחד לא נכנס לשני מפה ואז אמרת שאת דווקא כן, כבר סתרת את עצמך...
אני מצטרף לרודפת, בני ואחרים, ואציין שאם יש לי קצת זמן פנוי (ולאחרונה זה לא הרבה, לצערי) אז המקום הראשון בו אחפש משהו לקרוא יהיה שרשור ההמלצות. יותר מזה, אני חושב שלהכריז פעמיים בהודעה אחת "זה בדוק!" מבלי שבאמת בדקת זה סוג של עוול קטן כלפי אלה שכותבים ומשקיעים גם בטיזרים ובתמונות שהם מוסיפים להמלצות שלהם. לא צריך לצפות לשטף עצום של כניסות מהשרשור הזה, אבל לדעתי השקעה קטנה בהמלצה הזו יכולה להיות הבדל בין 0 כניסות לבין 10 כניסות, וזה גם משהו.

שבוע טוב טל

קודם כל לא אמרתי שלא משקיעים עם תמונות וכמה שורות כל אחד יעלה את ההמלצה שלו כפי שהוא רוצה אני למשל משתדלת לצרף תמונה עם יש, או כמה מילים גם אם נכנסים, אז נכנסים פחות או יותר לאותם האנשים ולא לחדשים, ולצערי רובם פה הם בלוגרים ותיקים אני לא מצפה לשטף, אבל כן מצפה שלא יכנסו כל הזמן לאותם האנשים אז זה בעצם לא שונה ממנוי על בלוג, לזה הכוונה שלי אתן לך דוגמא ממני יש שנכנסים אליי מפה, אבל הקבועים, או שאלה שיש להם מנויים ואחרים לא נכנסים, אין לי בעיה, אבל הכוונה שלי שאין הרבה שינוי בין מנוי להמלצה כאן שבוע טוב ושנה טובה מוזהבת

wranger

New member
אני לא חושב שזה נכון להקיש מעצמך על הכלל

ואני לא מבין מאיפה את קובעת בנחרצות כזאת שלא נכנסים בכלל, או שאם כבר אז מדובר בבלוגרים ותיקים והם נכנסים רק לאותם אנשים ולא לחדשים. הרי גם אם את רואה במסך הסטטיסטיקות שנכנסו מפורום הבלוגיה, את לא יודעת מי נכנס ואם הוא חדש או ותיק.

פנומן 72

New member
אוף כמה שאת טועה

מרבית המאמרים שאני קורא הם מכאן. חלק אחר הוא זה שנבחר בעמוד הראשי. אבל להכנס למאמר שכבר נבחר בבחירת העורך זה לא חוכמה. החוכמה היא להיכנס למאמרים שאנשים כותבים וממליצים על עצמם. בואי נגיד שזה בערך כמו לקרוא את הכתבות בעמוד הראשי של העיתון ולהסתפק בכך לעומת הצורך לפתוח את העיתון ולקרוא את השאר... כמעט כל המנויים שנרשמתי אליהם היו בעקבות מאמרים שאנשים כתבו והביאו לכאן.

motior

Member
מסכים איתך

כל כך קשה להוסיף כמה מילים שיסבירו על מה הרשומה?

למעלה